Nikon D850 body

€ 3.799,00
Op voorraad
SKU
0018208954100
Artikelomschrijving

Vraag in de winkel naar de leasemogelijkheden.

 

Wanneer u met de ultieme combinatie van resolutie, snelheid en lichtgevoeligheid kunt werken, levert u niet alleen geweldig werk af. U laat ook uw vakmanschap zien.

De snelle FX-formaatsensor van de D850 heeft een zeer hoog oplossend vermogen en gebruikt de effectieve resolutie van 45,7 megapixels om detailrijke beelden van 45,4 MP te produceren. Druk beelden met zeer hoge reso... Meer informatie

geen

Vraag in de winkel naar de leasemogelijkheden.

 

Wanneer u met de ultieme combinatie van resolutie, snelheid en lichtgevoeligheid kunt werken, levert u niet alleen geweldig werk af. U laat ook uw vakmanschap zien.

Artikelomschrijving

Vraag in de winkel naar de leasemogelijkheden.

 

Wanneer u met de ultieme combinatie van resolutie, snelheid en lichtgevoeligheid kunt werken, levert u niet alleen geweldig werk af. U laat ook uw vakmanschap zien.

De snelle FX-formaatsensor van de D850 heeft een zeer hoog oplossend vermogen en gebruikt de effectieve resolutie van 45,7 megapixels om detailrijke beelden van 45,4 MP te produceren. Druk beelden met zeer hoge resolutie af in zeer groot formaat. Maak echte full-frame filmopnamen in 4K. De CMOS-sensor met verlichting via de achterzijde heeft geen optisch laagdoorlaatfilter en beschikt over aaneengesloten ('gapless') microlenzen op de chip, plus een antireflectiecoating. Het binnenkomende licht valt efficiënter op de fotodiodes waardoor u uitzonderlijke details en een ongekend dynamisch bereik krijgt. En dankzij het van de D5 overgenomen AF-systeem met 153 scherpstelpunten bent u verzekerd van een zeer nauwkeurige scherpstelling en brede dekking die nodig zijn voor full-frame beelden van zeer hoge resolutie.

Kenmerken

 • 45.7 megapixel FX formaat CMOS sensor
 • Optische zoeker met 100% zoekerdekking
 • Kantelbaar 3.2" TFT-LCD touchscreen met 2.359k beelpunten
 • 153 scherpstelpunten (waaronder 99 kruissensoren en 15 sensoren die f/8 ondersteunen) waarvan er 55 (35 kruissensoren en 9 f/8-sensoren) kunnen worden geselecteerd
 • Beeldsnelheid tot 7 beelden per seconde (Tot 9 bps als een EN-EL18b accu in een MB-D18 battery pack is geplaatst)
 • ISO 64 tot 25.600 in stappen van 1/3, 1/2 of 1 LW, handmatog instelbaar van ISO 32 tot ISO 102.400
 • 4K video: 3840 x 2160 (4K UHD); 30p, 25p, 24p
 • Full HD video: 1920 x 1080: 60p, 50p, 30p, 25p, 24p
 • Slow Motion video: 1920 x 1080 (slow motion): 30p x4, 25p x4, 24p x5
 • Dubbel kaartslot voor XQD en SDHC kaart (UHS-II compatible)
 • Wifi en Bluetooth ingebouwd
 • Afmeting body: 146 x 124 x 78,5 mm
 • Gewicht: ca. 1005 gram met accu en SD-geheugenkaart

Zo ziet snelheid eruit in 45,4 MP.
Breng dat winnende moment in beeld met de ultieme combinatie van snelheid, detail en precisie. Met serieopnamen van maximaal 9 bps bij volledige resolutie. Fenomenale autofocus.
Laat die belangrijke seconden zien dankzij de ultieme combinatie van kracht en volharding. De D850 maakt foto's met 7 bps. Maar bij gebruik van de MB-D18 multifunctionele battery pack met de EN-EL18B accu (die ook wordt gebruikt door de D5) kunt u tot 9 bps fotograferen. U krijgt beelden van volledige resolutie, zelfs als u fotografeert in RAW, en met de accu van de D5 kunt u met één lading 1840 opnamen maken (in de enkelvoudige ontspanstand, gebaseerd op CIPA-normen). Een speciale AF-processor staat garant voor een razendsnelle onderwerpherkenning als u fotografeert met een groot aantal beelden per seconde. Zelfs kleine onderwerpen die snel bewegen bij weinig licht kunnen met opmerkelijke precisie worden gevolgd. In de twee kaartsleuven van de camera kunt u een UHS-II SD-kaart en een XQD-kaart plaatsen: de snelst mogelijke combinatie.

Hoge gevoeligheid voor licht, nuance en expressie
Onthul de details die in donkere scènes en de diepste schaduwen verborgen liggen. Met een toonaangevend ISO-bereik van 64–25.600 dat kan worden uitgebreid van 32 tot 102.400 (equivalent).
Ervaar de vrijwel ruisvrije beelden bij hoge ISO-waarden en de ongelooflijke precisie, zelfs als u fotografeert in bijna volledige duisternis. De snelle EXPEED 5-beeldverwerkingsengine, die is overgenomen van de D5, garandeert een magistrale beeldkwaliteit over het uitzonderlijk grote ISO-bereik. Het gevoelige autofocussysteem werkt met ongekende precisie tot -3 LW voor alle scherpstelpunten en voor het middelste punt tot -4 LW (ISO 100, 20 ºC). De RGB-meetsensor met 180.000 pixels en een geavanceerd systeem voor onderwerpherkenning levert geweldige resultaten tot -3 LW.

Dit is uw werk. Dat recht doet aan 45,4 miljoen pixels.
Prestatie is alles. Wanneer u een zeer hoge resolutie combineert met de flexibiliteit om in elke omgeving te kunnen fotograferen en zich naar elke workflow te voegen, dan pas kunt u echt uitblinken.
Creatieve flexibiliteit. Uithoudingsvermogen. Precisie. De D850 presteert niet alleen, hij tilt perfectie naar nieuwe hoogten. U krijgt altijd een uitmuntende beeldkwaliteit, of u nu met RAW werkt in het formaat Groot, Middel of Klein. En zowel de camera als de optionele MB-D18 multifunctionele battery pack is voorzien van een weerbestendige afdichting, dus u kunt altijd en overal langer werken. Dit is ook de eerste D-SLR ooit die beschikt over een ingebouwde stand voor focus-stacking die buitengewoon scherpe opnamen met een grote scherptediepte produceert.

Meer informatie
Merk Nikon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nikon D850 body

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice