• Home
 • Nikon D90 inclusief 16-85/3.5 VR occasion

Nikon D90 inclusief 16-85/3.5 VR occasion

Normale prijs € 449,00 Speciale prijs € 404,10
Op voorraad
SKU
2000000041902
Artikelomschrijving

Digitale spiegelreflexcamera met veelzijdig zoomobjectief, in goede staat. LET OP! De camera staat afgebeeld met een andere lens.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

 

Kenmerken

 • DX-formaat CMOS-beeldsensor van 12,3 megapixels voor prachtig gedetailleerde foto's en verbluffend scherpe vergrotingen. Ingebouwde zelfreinigende sensor minimaliseert h... Meer informatie
geen

Digitale spiegelreflexcamera met veelzijdig zoomobjectief, in goede staat. LET OP! De camera staat afgebeeld met een andere lens.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

Artikelomschrijving

Digitale spiegelreflexcamera met veelzijdig zoomobjectief, in goede staat. LET OP! De camera staat afgebeeld met een andere lens.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

 

Kenmerken

 • DX-formaat CMOS-beeldsensor van 12,3 megapixels voor prachtig gedetailleerde foto's en verbluffend scherpe vergrotingen. Ingebouwde zelfreinigende sensor minimaliseert het effect van stof.
 • EXPEED-beeldverwerkingssysteem voor optimale prestaties en de hoogste beeldkwaliteit.
 • Hoge lichtgevoeligheid (ISO 200-3200), uitbreidbaar tot maximaal ISO 6400 (equivalent) en minimaal ISO 100 (equivalent). Doordat u kortere sluitertijden kunt gebruiken, wordt de kans op onscherpte bij opnamen van snel bewegende onderwerpen of met weinig licht aanzienlijk verminderd.
 • Actieve D-Lighting voor behoud van details in hoge lichten en schaduwen, zodat u altijd zeker bent van schitterende beelden met een natuurlijk contrast. De functie heeft vier niveaus, waaronder Extra hoog, en kan handmatig of automatisch worden geactiveerd.
 • Met beeldinstellingen kunt u het uiterlijk en de sfeer van uw foto's aanpassen. U hebt de keuze uit zes instellingen: Standaard, Levendig, Neutraal, Monochroom, Portret en Landschap.
 • Het systeem voor onderwerpherkenning met geïntegreerd gezichtsherkenningssysteem gebruikt de gegevens van de lichtmeet- en AF-sensoren in de camera voor nauwkeurige opnamen en scherpe beelden. De functie voor gezichtsherkenning zorgt voor natuurlijke huidtinten in portretten en groepsopnamen.
 • Geavanceerde autofocusmodule met veelzijdig Multi-CAM100 11-punts AF-systeem voor een snelle en nauwkeurige autofocusdekking over het hele beeld. De AF-veldstanden zijn geschikt voor opnamen in vrijwel alle situaties en omvatten 3D-tracking AF, waarmee u de compositie van een beeld na scherpstelling op het onderwerp kunt aanpassen.
 • In de livebeeldstand met autofocus kunt u eenvoudig de compositie van beelden bepalen met behulp van de LCD-monitor. Drie AF-standen worden ondersteund: AF-gezichtprioriteit voor portretten (detecteert maximaal vijf gezichten in een beeld), breedbeeld-AF voor opnamen uit de hand en normaal veld-AF voor opnamen met een statief.
 • D-movie is een innovatieve functie voor de opname van films in Motion JPEG-indeling*. De grote beeldsensor (vergeleken met die van een gemiddelde consumentencamcorder) en de hoge ISO-gevoeligheid van deze camera leveren een buitengewone beeldkwaliteit. Met behulp van het grote aanbod verwisselbare NIKKOR-objectieven, van fisheye- tot groothoek- en superteleobjectieven, kunt u fotografische technieken op uw films toepassen; met Micro NIKKOR-objectieven maakt u zelfs extreme close-ups.
 • 3-inch LCD-monitor met hoge resolutie van 920.000 pixels en een grote kijkhoek van 170 graden voor eenvoudig gebruik van de livebeeldfunctie.
 • Geavanceerde onderwerpsstanden zorgen ervoor dat automatisch de optimale camera-instellingen, waaronder beeldinstellingen en actieve D-Lighting, worden geselecteerd voor veelgebruikte fotografische stijlen, effecten en locaties. U kunt kiezen uit Portret, Landschap, Close-up, Sport en Nachtportret.
 • Heldere zoeker met pentaprisma, een beelddekking van 96% en een oogafstand van 19,5 mm voor nauwkeurige composities.
 • Snelle respons met een opstarttijd van circa 0,15 seconde, een ontspanvertraging van 65 milliseconden en 4,5 beelden per seconde**.
 • Uitgebreid retoucheermenu met een reeks van foto-effecten, waaronder Fisheye, Vertekeningscorrectie en Rechtzetten. Er wordt snel en eenvoudig een kopie van de foto gemaakt, die u in de camera kunt bewerken en verbeteren. De oorspronkelijke foto blijft behouden.
 • Uitgebreide weergavefuncties, zoals een ingebouwde Pictmotion-diashow, een miniatuurweergave met 72 beelden, een kalenderweergave en een histogramweergave waarbij histogrammen van vergrote delen van een beeld worden getoond.
Meer informatie
Merk Nikon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nikon D90 inclusief 16-85/3.5 VR occasion

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice