• Home
 • Nikon Z 24-70mm f/4.0 S occasion

Nikon Z 24-70mm f/4.0 S occasion

Normale prijs € 599,00 Speciale prijs € 539,10
Op voorraad
SKU
2000000043708
Artikelomschrijving

Professionele standaard zoomlens voor gebruik op een Nikon Z systeemcamera, in zeer goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.


Zoek de perfecte hoek, houd de perfecte hoek. Dit compacte NIKKOR Z 24-70mm f/4 S-zoomobjectie produceert echte full-frame beelden. Of u nu foto's of films met uw Z-camera van Nikon maakt, u legt ongelooflijke ... Meer informatie

geen

Professionele standaard zoomlens voor gebruik op een Nikon Z systeemcamera, in zeer goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

Artikelomschrijving

Professionele standaard zoomlens voor gebruik op een Nikon Z systeemcamera, in zeer goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.


Zoek de perfecte hoek, houd de perfecte hoek. Dit compacte NIKKOR Z 24-70mm f/4 S-zoomobjectie produceert echte full-frame beelden. Of u nu foto's of films met uw Z-camera van Nikon maakt, u legt ongelooflijke details vast. Helemaal tot aan de rand.

Kenmerken

 • Brandpuntsafstand: 24-70 mm
 • Objectiefconstructie: 14 elementen in 11 groepen (waaronder 1 ED-lenselement, 1 asferisch ED-element, 3 asferische elementen, elementen met Nano Crystal Coat en een voorste lenselement met fluorcoat)
 • Beeldhoek: 84° tot 34°20'
 • Diafragmabereik: f/4.0 tot f/22
 • Aantal diafragmalamellen: 7 (ronde diafragmaopening)
 • Kortste scherpstelafstand: 30 cm
 • Nano Crystal Coat en fluorcoating
 • Intern scherpstelsysteem
 • Filterdiameter: 72 mm
 • Max. diameter x lengte: 77.5 x 88.5 mm
 • Gewicht: ca. 500 g
 • Inclusief zonnekap en lenshoes

Niet zomaar een standaardobjectief
Als u veelzijdige mogelijkheden wilt om met zo ongeveer elke fotogelegenheid overweg te kunnen, biedt dit constante f/4 24–70mm-zoomobjectief u deze. Van slecht verlichte onderwerpen tot actie met een hoge snelheid, u krijgt in elke foto en film die u maakt meer details, meer diepte en meer kleur.

Het onderwerp vastleggen
Met een kortste scherpstelafstand van slechts 0,3 m over het gehele zoombereik kunt u het beeld zelf bepalen, van close-up tot oneindig.

Blijf scherp
Het constante diafragma van f/4 van het objectief zorgt voor uitzonderlijke prestaties bij weinig licht en een consistente belichting over het hele zoombereik. U realiseert een maximale beeldkwaliteit zonder hoge ISO-waarden te hoeven instellen.

Een breed bereik
Met de ultragroothoek-Z-vatting van Nikon kunt u uw NIKKOR Z-objectief meer licht over het hele beeld laten vastleggen. En omdat daarbij de afstand tussen de vatting en de sensor kort is, wordt de lichtafval aan de randen van het beeld beduidend verminderd. Het resultaat is een ongelooflijke scherpte van rand tot rand over het volledige zoombereik.

Werkelijk schitterende resultaten. Helemaal tot aan de rand.
Met het uitzonderlijke oplossende vermogen van dit zoomobjectief kan elk deel van een onderwerp natuurgetrouw worden gereproduceerd. Lichtafval aan de randen wordt voorkomen, zodat de helderheid in het gehele beeld behouden blijft. U krijgt scherpte van rand tot rand, levendige kleuren en een diep contrast.

Scherp en helder
Nikon's anti-reflecterende Nano Crystal Coat vermindert beeldschaduwen en lichtvlekken voor een helderder beeld, zelfs bij tegenlicht. Of wanneer u onderwerpen met talrijke directe lichtbronnen in het beeld fotografeert.

Echt licht
Superieure reproductie van puntlichtbronnen, zoals straatverlichting 's nachts, wordt bereikt door pijlvormige comalichtvlekken tot het minimum te beperken. Puntlichtbronnen verschijnen als fijne ronde punten, zelfs aan de randen van het beeld.

Uitzonderlijke kleuren
Asferisch ED-glas en asferische lenselementen staan garant voor levendige kleuren en een diep contrast.

Scherp. Geluidloos. Nauwkeurig.
Het multi-scherpstelsysteem van het NIKKOR Z-objectief en de meerdere AF-aansturingen zorgen ervoor dat onderwerpen scherp zijn en scherp blijven. Scherpstellen gaat vloeiend en geluidloos, wat dit objectief ideaal voor films en foto's maakt.

Elke gewenste hoek
Door de hoge snelheid en grote capaciteit gegevensoverdracht tussen het objectief en de camera is uitstekende vertekeningscorrectie mogelijk voor ongekende scherpte van rand tot rand. De scherpte is uitzonderlijk en lijnen blijven recht.

Elk licht
Dit objectief gebruikt de vibratiereductie in de camera waardoor u opnamen kunt maken met sluitertijden die tot vijf stops langer zijn dan anders mogelijk zouden zijn. Maak heldere foto's terwijl het daglicht langzaam verdwijnt of film scènes zonder de ongewenste effecten van cameratrilling.

Altijd nauwkeurig
Zwevende lenselementen zorgen voor nauwkeurige scherpstelling op korte afstand. Een elektromagnetisch diafragma produceert nauwkeurige belichting tijdens snelle serieopnamen.

Houd zelf de controle
Met de brede ribbelige instelring is een prachtig precieze en intuïtieve bediening mogelijk. Wanneer u in de AF-stand fotografeert, kunt u instellingen voor ISO of belichtingscorrectie aan de instelring toewijzen. Als u met handmatige scherpstelling fotografeert, kunt u de instelring als scherpstelring gebruiken. De scherpstelling verschuift afhankelijk van hoe snel of langzaam u de ring draait, waardoor nauwkeurige controle over uw scherpstelling mogelijk is.

Dynamische perspectieven. Betoverende films.
Leg uitzonderlijk fraaie full-frame video-opnamen vast met een optisch ontwerp dat het grote dynamische bereik van uw Z-camera van Nikon optimaal benut. Zoom in op de momenten die het verhaal bepalen.

Stil op de set
Fluisterstille AF wordt bereikt via een praktisch geluidloze stappenmotor. Zoomen is stil en met de geluidloze instelring kunt u het diafragma zonder klikgeluiden aanpassen.

Mooi vloeiend
Het multi-scherpstelsysteem van dit objectief maakt ongekend vloeiende, nauwkeurige scherpstelling mogelijk. Variatie in brandpuntsafstand wordt verminderd, net als focus-shift tijdens zoomen.

Overal inspiratie
In combinatie met uw Z-camera van Nikon geeft dit compacte, lichte zoomobjectief u de vrijheid om uw ideeën overal na te volgen. Elk bewegend onderdeel van de objectiefcilinder is afgedicht ter bescherming tegen stof en waterdruppels. De fluorcoat stoot actief water, stof en vuil af zonder dat dit ten koste gaat van de beeldkwaliteit.


Meer informatie
Merk Nikon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nikon Z 24-70mm f/4.0 S occasion

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice