• Home
 • Nikon Z6 II inclusief 24-70/4.0 S

Nikon Z6 II inclusief 24-70/4.0 S

Normale prijs € 2.799,00 Speciale prijs € 2.599,00
Op voorraad
SKU
4960759906007
Artikelomschrijving

Bestel deze camera alvast vooruit! Levering wordt in november 2020 verwacht.

Breng je ideeën in beeld. Volg je intuïtie. Wat je volgende project ook van je vraagt, de veelzijdige full-frame Z 6II-systeemcamera biedt je de beeldkracht om sneller, scherper en vloeiendere opnamen te creëren. Grijp je kans op uit... Meer informatie

geen

Breng je ideeën in beeld. Volg je intuïtie. Wat je volgende project ook van je vraagt, de veelzijdige full-frame Z 6II-systeemcamera biedt je de beeldkracht om sneller, scherper en vloeiendere opnamen te creëren. Grijp je kans op uitmuntendheid, of je jezelf nu het beste in foto's of in video uitdrukt.

Artikelomschrijving

Bestel deze camera alvast vooruit! Levering wordt in november 2020 verwacht.

Breng je ideeën in beeld. Volg je intuïtie. Wat je volgende project ook van je vraagt, de veelzijdige full-frame Z 6II-systeemcamera biedt je de beeldkracht om sneller, scherper en vloeiendere opnamen te creëren. Grijp je kans op uitmuntendheid, of je jezelf nu het beste in foto's of in video uitdrukt. Of je nu als fotograaf video's opneemt, als videograaf foto's schiet of multimedia jouw ding is. Of je nu samenwerkt of alleen werkt. Of je nu snelle actie of een boeiende stilte vastlegt. Of je nu cinematische 4K-video of interviews ter plekke opneemt. Wat je ook met het licht creëert, deze camera kan alles aan.

Kit inclusief een Nikon Z 24-70mm f/4.0 S objectief

Kenmerken

 • Full frame (35,9 mm x 23,9 mm) 24.5 megapixels BSI CMOS-sensor
 • Twee EXPEED 6-beeldprocessoren
 • Electronische OLED beeldzoeker van 1,27 cm met circa 3.690.000 beeldpunten (Quad VGA)
 • Fasedetectie AF met 273 scherpstelpunten
 • Hybride fasedetectie/contrast-AF met AF-hulpverlichting
 • Automatische herkenning en volgen van mensen en dieren, ook eye tracking mogelijk in video
 • Beeldsensorverschuiving over 5 assen voor tot 5 stops vibratiereductie
 • Mechanische en electronische sluiter, 1/8000 tot 30 sec. in stappen van 1/3 of 1/2 LW, Bulb, Tijd, tot 900 sec in M
 • Flitssynchronisatietijd van 1/200 sec. of langer
 • Beeldsnelheid tot 14 fps (tot 10 fps in 14-bit RAW/NEF)
 • 8 cm kantelbaar TFT-lcd-touchscreen met ca. 2.100.000 beeldpunten
 • Lichtgevoeligheid: ISO 64 tot 25.600 in stappen van 1/3 of 1/2 LW (uitgebreid: ISO 32 tot ISO 102.400)
 • Active D-lighting, HDR en flikkerreductiestand
 • 3840 x 2160 (4K UHD); 30p video, 60p beschikbaar na firmware-update (gratis, verwacht in februari 2021)
 • Slow Motion Full HD video met 120p
 • Time-lapse-films, elektronische vibratiereductie, tijdcodes, filmlogboekuitvoer (N-Log) en HDR (HLG)-video-uitvoer
 • Dubbel kaartslot, een voor voor XQD/CFexpress en een voor SDXC geheugenkaarten
 • C-type USB-aansluiting (SuperSpeed USB) en C-type HDMI-aansluiting
 • 3.5 mm mini-jack audio in- en uitgang (voeding via camera ondersteund)
 • Wifi met Bluetooth ingebouwd
 • Afmeting body: ca. 134 x 100,5 x 69,5 mm
 • Gewicht body: ca. 705 gram met accu en geheugenkaart

Klaar voor nachtopnamen
Dankzij de ongelofelijke capaciteit om meer licht te vangen, kan deze camera opnames creëren bij elk soort licht. Je krijgt schone beelden over het hele ultragrote full-frame ISO-bereik wanneer je fotografeert en schone uitvoer wanneer je video's opneemt. AF bij weinig licht werkt nu tot op -6 LW met een f/2-objectief (of lichtsterker): je kunt zelfs scherpstellen bij het licht van de halve maan.

Zo veel sneller
Het ultrabrede hybride AF-systeem biedt een nauwkeurige scherpstelling op het onderwerp. Je kunt met maximaal 14 bps fotograferen bij volledige resolutie en met volledige autofocus en automatische belichting. Wanneer snelheid van belang is − en wanneer is dat nu niet het geval − kun je de opnamen maken die je anders wellicht zou missen.

Tweemaal zo krachtig
Hoe je ook het licht vastlegt, je kunt sneller en vloeiender beelden schieten Twee EXPEED-processors verdubbelen de kracht die je voor alles, van AF tot buffercapaciteit, ter beschikking staat. De prestaties zijn ongekend vloeiend, of je nu video opneemt of fotografeert.

Meer snelheid en langer
Dankzij de snellere krachtige buffer kun je tot 200 JPEG-bestanden of 124 12-bits ongecomprimeerde RAW-beelden in één serieopname maken. Door de hoge verversingsfrequentie hoef je geen moment te missen en de twee EXPEED-engines zorgen voor bliksemsnelle schrijfsnelheden.

Twee kaartsleuven voor een vloeiende workflow
Met twee geheugenkaartsleuven ter beschikking heb je voldoende ruimte om je aan te passen aan elke workflow. Je kunt foto's en video's of RAW-bestanden en JPEG-bestanden gescheiden houden. Je kunt bestanden van de ene naar de andere kaart kopiëren. Je kunt het tweede slot configureren voor overflow van je bestanden of als backup. Je kunt UHS-II SD-kaarten in de ene sleuf en XQD-kaarten of de nieuwste ultrasnelle CFexpress-kaarten in de andere sleuf gebruiken.

Blijf schieten
Neem je een interview op? Je kunt de camera van voeding voorzien via een USB-C kabel en de accu zelfs tijdens de opname opladen. Ook tijdens lange opnamesessies kan deze camera opnamen blijven maken.

Verticaal fotograferen
De optionele battery grip MB-N11 beschikt over knoppen voor verticale bediening. Ook is hotswapping van accu´s mogelijk zonder stroomuitval.

Een multimediakrachtpatser
Als je videograaf bent, is dit je ideale Nikon-camera. De full-frame sensor van de camera en de volledige pixeluitlezing zorgen voor een groter dynamisch bereik en scherpere, schonere video-opnamen. De AF-snelheid en de gevoeligheid van de AF-tracking kunnen tijdens de opname worden ingesteld en je kunt tijdens video-opname oogdetectie AF en dierdetectie AF gebruiken. Flexibele framerates bieden ongekende mogelijkheden en je kunt video-opnamen uitvoeren zoals je wilt.

RAW via HDMI
Maximale controle tijdens nabewerking. Snellere gegevensoverdracht. Je kunt de Z 6II aansluiten op een compatibele externe ATOMOS-recorder om video als ProRes RAW®-bestanden te exporteren, waardoor alle gegevens van de full-frame sensor van de camera behouden blijven in kleinere bestanden.

10-bits HDMI-uitvoer
Meer flexibiliteit bij kleurverbetering. Opname van video met een grote 10-bits diepte biedt miljarden kleuren meer dan een standaard 8-bits opname. Met de Z 6II kun je 10-bits uitvoer via HDMI rechtstreeks op een externe recorder opnemen.

Hybrid Log Gamma (HLG)
Tijdrovende kleurverbetering is niet meer nodig en je kunt video-opnamen maken die direct kunnen worden weergegeven op HDR-beeldschermen. De HLG-opname-indeling van de camera behoudt meer details, een groter dynamisch bereik en meer contrast: er is geen nabewerking vereist.

Robuuste constructie
Doe stof opwaaien in smalle straatjes. Klauter over bergpaden. Fotografeer aan de waterkant. Met een body van een supersterke, lichtgewicht magnesiumlegering is de Z 6II gemakkelijk mee te nemen en robuust genoeg om bestand te zijn tegen elke locatie. De camera is volledig afgedicht tegen stof, vuil en vocht en gaat mee naar elke plek waar je inspiratie je brengt.

Fotograferen op afstand
Gebruik de optionele draadloze afstandsbediening (ontvanger) WR-R11b en de draadloze afstandsbediening WR-1 om de camera op afstand te bedienen of om externe flitsers zoals de SB-5000 Speedlights te bedienen.

Snelle flitsers
Je kunt externe flitsers zelfs gebruiken wanneer je fotografeert met hoge framerates tot 14 bps. Creëer meer diepte en dimensie: verlicht het hele beeld wanneer je wilt.

Objectieven met F-vatting
De FTZ-vattingadapter zorgt voor compatibiliteit met meer dan 300 NIKKOR-objectieven met F-vatting. Van lichtsterke vast-brandpunt-objectieven tot supertelezoomobjectieven en alles daartussenin.

Nieuwe manieren van kijken
Neem video op. Maak foto's. Maak opnamen van alles. Je zult versteld staan van de cinematische scherptediepte die je kunt bereiken met het brede assortiment snel scherpstellende, compacte NIKKOR Z-objectieven.

Firmware-updates via SnapBridge
Met de SnapBridge-app van Nikon, die continue wordt doorontwikkeld, kun je nu firmware-updates op je camera installeren via je smart device Je kunt de app ook als afstandbediening gebruiken tijdens schieten van foto's of video's. Of je kunt JPEG- of RAW-bestanden filteren en delen met een smartapparaat of computer: je kunt dan direct vanuit de app hashtags en copyrightgegevens toevoegen.

Meer informatie
Merk Nikon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nikon Z6 II inclusief 24-70/4.0 S

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice