• Home
 • Nikon Z6 inclusief 24-70/4.0 S

Nikon Z6 inclusief 24-70/4.0 S

€ 2.299,00
Op voorraad
SKU
4960759901705
Artikelomschrijving

Compacte camerabody. Grote vatting. Lichtsterke objectieven. Sterke constructie. Met de grootste full-frame vatting van de wereld legt de handzame Z 6-systeemcamera licht vast als nooit tevoren. Van stadsbeelden om drie uur 's nachts tot portretten bij weinig licht, je hebt de vrijheid om details in het donker vast te leggen dankzij een BSI CMOS-sensor van 24.5 megapixel met AF met fasedetectie in het filmvlak en legt haarscherpe beelden vast. De grote diameter van de 55mm-vatting beteke... Meer informatie

geen

Compacte camerabody. Grote vatting. Lichtsterke objectieven. Sterke constructie. Met de grootste full-frame vatting van de wereld legt de handzame Z 6-systeemcamera licht vast als nooit tevoren.

Artikelomschrijving

Compacte camerabody. Grote vatting. Lichtsterke objectieven. Sterke constructie. Met de grootste full-frame vatting van de wereld legt de handzame Z 6-systeemcamera licht vast als nooit tevoren. Van stadsbeelden om drie uur 's nachts tot portretten bij weinig licht, je hebt de vrijheid om details in het donker vast te leggen dankzij een BSI CMOS-sensor van 24.5 megapixel met AF met fasedetectie in het filmvlak en legt haarscherpe beelden vast. De grote diameter van de 55mm-vatting betekent dat je camera uit de Z-serie meer licht binnenlaat. Slechts 16 mm tussen de vatting en de full-frame beeldsensor van de camera betekent dat er meer van dat licht de sensor bereikt. De razendsnelle EXPEED 6-beeldprocessor levert beelden met weinig ruis en een adembenemend dynamisch bereik bij hoge en lage ISO-waarden.

Kit inclusief een Nikon Z 24-70mm f/1.4 S objectief.

Kenmerken

 • Full frame (35,9 mm x 23,9 mm) 24.5 megapixels BSI CMOS-sensor
 • EXPEED 6-beeldprocessor
 • Electronische OLED beeldzoeker van 1,27 cm met circa 3.690.000 beeldpunten (Quad VGA)
 • Fasedetectie AF met 273 scherpstelpunten
 • Hybride fasedetectie/contrast-AF met AF-hulpverlichting
 • Beeldsensorverschuiving over 5 assen voor tot 5 stops vibratiereductie
 • Mechanische en electronische sluiter, 1/8000 tot 30 sec. in stappen van 1/3 of 1/2 LW, Bulb, Tijd
 • Flitssynchronisatietijd van 1/200 sec. of langer
 • Beeldsnelheid tot 12 fps (tot 5 fps in 14-bit RAW/NEF)
 • 8 cm kantelbaar TFT-lcd-touchscreen met ca. 2.100.000 beeldpunten
 • Lichtgevoeligheid: ISO 100 tot 51.200 in stappen van 1/3 of 1/2 LW (uitgebreid: ISO 50 tot ISO 204.800)
 • Active D-lighting, HDR en flikkerreductiestand
 • 3840 x 2160 (4K UHD); 30p video
 • Slow Motion Full HD video met 120p
 • Time-lapse-films, elektronische vibratiereductie, tijdcodes, filmlogboekuitvoer (N-Log)
 • Kaartslot voor XQD-geheugenkaart
 • C-type USB-aansluiting (SuperSpeed USB) en C-type HDMI-aansluiting
 • 3.5 mm mini-jack audio in- en uitgang (voeding via camera ondersteund)
 • Wifi met Bluetooth ingebouwd
 • Afmeting body: ca. 134 x 100,5 x 67,5 mm
 • Gewicht body: ca. 675 gram met accu en geheugenkaart

Creëer groot
Blijf scherp met ultrabrede autofocusdekking (AF) over 90% van het beeld. Gecombineerd met de ongelooflijke scherpstelkracht van de objectieven met Z-vatting van Nikon worden zelfs onderwerpen aan de rand van het beeld moeiteloos gedetecteerd.


Stel zelf scherp
Het AF-systeem ontdekt beweging direct. Zelfs kleine of snelbewegende onderwerpen worden bij elk soort licht met een absolute precisie gevolgd. En u kunt de stand Precisie-AF gebruiken om de kleinste details te benadrukken.


Binnen het licht
Een lichtmeetstand tot -4 LW is beschikbaar bij het fotograferen met een objectief dat een maximaal diafragma van f/2 of groter heeft. Nuance in schaduw zoeken. Blijf scherpgesteld op details, zelfs wanneer het licht van de maan het enige is.

Leg die gezichtsuitdrukking vast
Een intelligente AF-processor voor gezichtsherkenning detecteert gezichten en houdt deze vast. Die oogopslag. Die gezichtsuitdrukking. U legt ze vast, zelfs als iemand snel beweegt.

Timing is alles
Continu-opnamen met 12 bps. Zoek beelden vol schoonheid binnen de actie.


Vibratiereductie als een huis
De vijf-stops optische vibratiereductie (VR) over vijf assen in de camera corrigeert de cameratrilling in vijf richtingen. Foto's blijven scherp. Video is stabiel.

Actie
De stand Sport biedt een stabieler zoekerbeeld wanneer u zeer snelle actie fotografeert of tijdens panning. Wanneer u video opneemt, werkt de optische VR over vijf assen met de elektronische VR om ongelooflijk stabiele filmopnamen te leveren.


Een voordeel van vijf stops
Met de optische VR over vijf assen in de camera kunt u opnamen maken met sluitertijden die tot vijf stops langer zijn dan anders mogelijk zou zijn. Maak heldere foto's terwijl het daglicht langzaam verdwijnt of film scènes zonder de ongewenste effecten van cameratrilling.

Puur expressionisme
Neem elke scène op met prachtige details met full-frame 4K-video.

Betoverende actie
Neem full-frame 4K/UHD-films bij 30p op. Maak boeiende slow motion met detailrijke Full HD-films tot maximaal 120p. U kunt eenvoudig foto's maken terwijl u in 4K of Full HD filmt.

Hoge resolutie
Door oversampling van 8K zijn 4K-filmopnamen mogelijk met spectaculaire fijnheid en details. De snelle EXPEED 6-processor staat garant voor prachtig heldere beelden, opmerkelijk vrij van ruis, moiré en valse kleuren.

Prachtige controle
Lichtsterke objectieven met Z-vatting van Nikon bieden geluidloze autofocus en voortreffelijke bokeh. En u kunt hulp krijgen van focuspeaking in de camera wanneer u tijdens een scène de scherpstelling verandert.


Stabiele beweging
De gevoeligheid van de AF-snelheid en de AF-tracking kan tijdens filmopnamen worden ingesteld. De ongelooflijke scherpstelkracht van de objectieven met Z-vatting van Nikon reduceert de ongewenste effecten van variatie in brandpuntsafstand en focus-shift tijdens het zoomen.

10-bits N-Log
Creëer karakter. Neem met een grote 10-bits diepte op en ontvang viermaal meer gegevens dan met een standaard 8-bits opname, waardoor u een maximale beeldkwaliteit voor het bewerken en graderen krijgt. Activeer Weergavehulp om een standaard beeld met eenvoudige graderingscorrectie te zien.

Tijdcode-uitvoer
Blijf op de hoogte. Neem tijdcode op in drop-frame of non-drop-frame formaat en voer uit via 10-bits HDMI. De Z 7 is compatibel met Atomos Open Protocol: u kunt het starten/stoppen van HDMI-filmopnamen via uw externe recorder synchroniseren. Of via de camera.

Actieve D - Lighting
Breng het licht in balans. Actieve D-Lighting in de camera brengt licht en schaduw bij onderwerpen met een hoog contrast in balans. Perfect voor filmopnamen die klaar voor gebruik moeten zijn zodra u hebt ingepakt.

Als u het kunt zien, kunt u het vastleggen
Stel zelf uw compositie samen. De geavanceerde elektronische zoeker met 3.686.000 beeldpunten van Nikon houdt het beeld vloeiend. Deze zeer heldere, zeer scherpe EVF laat niets buiten het beeld.


Robuust
Asferische elementen van glas en beschermende coatings voorkomen dat lichtvlekken, reflecties en vuil uw zicht beperken. Profiteer van grote zichtbaarheid 's nachts en heldere beelden bij fel licht.

Scherp
De grote, heldere OLED EVF reproduceert kleuren op een natuurlijke wijze en gaat vloeiend met beweging om. Scherpe, stabiele beelden maken de samenstelling van de compositie comfortabel, zelfs als u snel aan het pannen bent of hebt ingezoomd om de scherpstelling te bevestigen.

Veelzijdig
De EVF kan beelden weergeven zoals ze er met de toegepaste instellingen uitzien of u kunt voor een natuurlijk beeld kiezen, vergelijkbaar met dat van een optische zoeker. U kunt belangrijke opname-informatie over elkaar plaatsen ter ondersteuning van de compositie in een van de beelden.

Gebouwd om te weerstaan
Een stevige en toch lichtgewicht camerabody van magnesiumlegering met uitgebreide weerbestendige afdichting vormt voor deze camera de toegang tot elke bestemming. De duurzame, zeer nauwkeurige sluiter is gedurende 200.000 cycli getest.

Ontworpen voor hoeken
Met de kantelbare lcd-monitor kunt u de AF- en ontspanfuncties via aanraakbediening activeren. En dankzij het hogeresolutiescherm kunt u gemakkelijk bij elk soort licht opnamen bekijken.

Gemaakt om te vast te pakken
De diepe en veilige grip van deze camera voelt aan als een deel van uw hand. U wilt hem nooit meer wegleggen.

Gemaakt om te gebruiken
Met belangrijke knoppen en instellingen precies waar u ze wilt hebben, wordt elke respons een tweede natuur. Geen tijd om de belichting of sluitertijd in te stellen? Er is altijd nog een Autostand.

Creëren. Maak verbinding. Samenwerken.
Gebruik de ingebouwde Wi-Fi® en Bluetooth® om via SnapBridge snel verbinding te maken met elk willekeurig smartapparaat. Deel direct JPEG's. Maak foto's en video op afstand.

Aansluiten op een computer
Breng JPEG- en RAW-beelden vloeiend draadloos over in de stationsstand of de stand Access point. Gebruik de optionele WT-7A draadloze zender voor een bedraad/draadloos LAN over grotere afstanden.

Laat mensen versteld staan
Maak oogverblindende 4K/UHD time-lapse-films in de camera. Doorloop uren naadloos in slechts een paar seconden.

Open ogen
Krijg scherpe, heldere foto's en video wanneer door de nacht reist. Wanneer u foto's maakt of video opneemt, krijgt u de grootst mogelijke details bij zeer weinig licht.

Maak het uzelf gemakkelijk
Er zijn 20 creatieve effecten voor foto's en video in de camera beschikbaar en u kunt aan alle uw eigen draai geven en deze vervolgens voor later gebruik opslaan.

Meer informatie
Merk Nikon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nikon Z6 inclusief 24-70/4.0 S

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice