• Home
 • Nikon Z7 II inclusief 24-70/4.0 S

Nikon Z7 II inclusief 24-70/4.0 S

Normale prijs € 3.999,00 Speciale prijs € 3.799,00
Niet op voorraad
SKU
4960759905796
Artikelomschrijving

Bestel deze camera alvast vooruit! Levering wordt eind 2020 verwacht.

Nauwgezette aandacht voor detail. Stoer en vol werklust. De vaardigheid om zich aan te passen. Maak kennis met de full-frame systeemcamera die in elke fase van het fotograferen past bij je passie voor detail. Hoe je ook opnamen wilt creëren met het licht,... Meer informatie

geen

Nauwgezette aandacht voor detail. Stoer en vol werklust. De vaardigheid om zich aan te passen. Maak kennis met de full-frame systeemcamera die in elke fase van het fotograferen past bij je passie voor detail.

Artikelomschrijving

Bestel deze camera alvast vooruit! Levering wordt eind 2020 verwacht.

Nauwgezette aandacht voor detail. Stoer en vol werklust. De vaardigheid om zich aan te passen. Maak kennis met de full-frame systeemcamera die in elke fase van het fotograferen past bij je passie voor detail. Hoe je ook opnamen wilt creëren met het licht, de Nikon Z 7II biedt je krachtige functies om je ideeën perfect te realiseren.

Kit inclusief een Nikon Z 24-70mm f/4.0 S objectief

Kenmerken

 • Full frame (35,9 mm x 23,9 mm) 45.7 megapixels BSI CMOS-sensor
 • Twee EXPEED 6-beeldprocessoren
 • Electronische OLED beeldzoeker van 1,27 cm met circa 3.690.000 beeldpunten (Quad VGA)
 • Fasedetectie AF met 493 scherpstelpunten
 • Hybride fasedetectie/contrast-AF met AF-hulpverlichting
 • Automatische herkenning en volgen van mensen en dieren, ook eye tracking mogelijk in video
 • Beeldsensorverschuiving over 5 assen voor tot 5 stops vibratiereductie
 • Mechanische en electronische sluiter, 1/8000 tot 30 sec. in stappen van 1/3 of 1/2 LW, Bulb, Tijd, tot 900 sec in M
 • Flitssynchronisatietijd van 1/200 sec. of langer
 • Beeldsnelheid tot 10 fps (tot 9 fps in 14-bit RAW/NEF)
 • 8 cm kantelbaar TFT-lcd-touchscreen met ca. 2.100.000 beeldpunten
 • Lichtgevoeligheid: ISO 64 tot 25.600 in stappen van 1/3 of 1/2 LW (uitgebreid: ISO 32 tot ISO 102.400)
 • Active D-lighting, HDR en flikkerreductiestand
 • 3840 x 2160 (4K UHD); 60p video
 • Slow Motion Full HD video met 120p
 • Time-lapse-films, elektronische vibratiereductie, tijdcodes, filmlogboekuitvoer (N-Log)
 • Dubbel kaartslot, een voor voor XQD/CFexpress en een voor SDXC geheugenkaarten
 • C-type USB-aansluiting (SuperSpeed USB) en C-type HDMI-aansluiting
 • 3.5 mm mini-jack audio in- en uitgang (voeding via camera ondersteund)
 • Wifi met Bluetooth ingebouwd
 • Afmeting body: ca. 134 x 100,5 x 69,5 mm
 • Gewicht body: ca. 705 gram met accu en geheugenkaart


Meer kracht, meer detail
Met twee EXPEED-processors die het hart vormen, biedt de Z 7II de uitdaging om full-frame beelden met een hoge resolutie te maken moeiteloos het hoofd. Profiteer van een groter dynamisch bereik en helderdere beelden over het grote ISO-bereik. Je kunt met absolute trefzekerheid scherpstellen, zelfs wanneer je fotografeert bij extreem weinig licht.

Maximale snelheid en betrouwbaarheid
Met twee kaartsleuven kun je UHS-II SD-kaarten in de ene sleuf en XQD- of ultrasnelle CFexpress-kaarten in de andere sleuf gebruiken. Configureer de camera zo dat je de tweede kaart gebruikt voor overloop, voor back-up, om RAW-bestanden te scheiden van je JPEG-bestanden en om foto's te scheiden van je video bestanden.

Messcherpe AF met ultragrote dekking
Het gevoelige hybride AF-systeem biedt een grote, haarscherpe dekking en de camera keert terug naar het geselecteerde scherpstelpunt wanneer deze vanuit stand-by weer wordt geactiveerd. Een meetbereik tot -4 LW is beschikbaar bij fotograferen met een f/2-objectief (of een objectief met een grotere lichtsterkte).

Fotografeer sneller en langer in stilte
Opnamesnelheden tot maximaal 10 bps bieden een enorme flexibiliteit en dankzij de grotere buffer en twee kaartsleuven kun je zonder onderbreking opnamen blijven maken. Leg in één serieopname maximaal 200 JPEG-beelden met volledige resolutie vast of 77 12-bits ongecomprimeerde RAW-beelden.

Prachtig dynamisch bereik
Texturen, patronen en kleuren. De Z 7II biedt een ongelooflijk dynamisch bereik, zowel bij hoge als bij lage ISO-waarden. Toongradaties zijn uitzonderlijk vloeiend en huidtinten worden met een verbluffende nauwkeurigheid gereproduceerd. Dankzij de mogelijkheid om video op te nemen met een maximale resolutie van 4K/60p kun je dynamische scènes met betoverende details in beeld brengen.

Nauwkeurige tracking
Zelfs kleine onderwerpen kunnen nauwkeurig worden gevolgd. Je kunt de AF-tracking in- en uitschakelen via de ontspanknop of de functie toewijzen aan een Fn-knop op de camera of objectief.

Mensen en dieren
Oogdetectie AF volgt de ogen van mensen. Dierdetectie AF doet hetzelfde voor katten en honden. Stel betrouwbaar scherp op de ogen van je onderwerp, ongeacht of je foto's maakt of video opneemt.

Het voordeel van Nikon Z
Nikon Z is het meest geavanceerde optische systeem dat Nikon ooit heeft ontwikkeld. Dankzij de zeer grote Z-vatting en het alsmaar toenemende assortiment indrukwekkende NIKKOR Z-objectieven kun je als nooit tevoren opnamen creëren met licht. Elk objectief, elk diafragma. Het licht is helderder. Diepte is dieper. Scherpte is scherper.

Een zoeker die het tempo bijhoudt
De high-definition elektronische zoeker (EVF) met 3.690.000 beeldpunten biedt een vloeiend, ononderbroken beeld, zelfs wanneer je met hoge snelheid fotografeert. De hoge vernieuwingsfrequentie vermindert black-out, zodat je datgene wat zich voor je bevindt nooit uit het oog verliest.

Weergaven die zich aan jou aanpassen
Met aanpasbare informatieschermen kun je snel instellingen aanpassen. Je kunt er echter ook voor kiezen om de informatieschermen volledig uit te schakelen wanneer je foto's maakt. Als je de monitor uitklapt om in livebeeld te fotograferen, wordt de EVF automatisch uitgeschakeld om stroom te besparen.

Maximale scherpte bij een klein diafragma
Creëer je beelden met een grote scherptediepte? De Z 7II gaat diffractie tegen die kan optreden wanneer je het diafragma van een objectief verkleint. Of je nu landschappen of stadsgezichten fotografeert, je kunt een kleiner diafragma gebruiken zonder dat je je zorgen hoeft te maken over verlies van definitie.

Robuust is een understatement
Ruw terrein, barre weersomstandigheden of rookmachines op de set: de Z 7II deinst nergens voor terug. Deze systeemcamera is gemaakt van een supersterke, maar toch lichte magnesiumlegering en is volledig afgedicht tegen stof, vuil en vocht. Ga overal heen waar je ideeën je brengen en maak wanneer je daar eenmaal bent comfortabel foto's.

Meer opnamen per lading
De Z 7II werkt zo energiezuinig mogelijk en de nieuwe accu biedt meer opnamen per lading. Er is ook een stroombesparingsstand wanneer je deze nodig hebt.

Permanente voeding
Voor langdurige opnamesessies kun je de camera continu van voeding voorzien (en zelfs de accu opladen) via een USB-C kabel. Ideaal voor als je time-lapse-opnamen maakt.

Verticaal fotograferen
Fotografeer je portretten? De optionele battery grip MB-N11 beschikt over knoppen voor verticale bediening en biedt een stabiele grip bij opnames. Hotswapping van accu´s is mogelijk zonder stroomuitval.

Draadloze bediening
Wil je met opstellingen voor draadloze flitssturing werken of de camera op afstand bedienen? Dan kun je de optionele draadloze afstandsbediening WR-R11b en de draadloze afstandsbediening WR-1 met extra bereik gebruiken.

Firmware-updates via SnapBridge
Met de SnapBridge-app van Nikon, die continue wordt doorontwikkeld, kun je nu firmware-updates op je camera installeren via je smart device Je kunt de app ook als afstandbediening gebruiken tijdens schieten van foto's of video's. Of je kunt JPEG- of RAW-bestanden filteren en delen met een smartapparaat of computer: je kunt dan direct vanuit de app hashtags en copyrightgegevens toevoegen.

Meer informatie
Merk Nikon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nikon Z7 II inclusief 24-70/4.0 S

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice