• Home
  • Nissin Air 1 Commander Nikon

Nissin Air 1 Commander Nikon

€ 69,95
Op voorraad
SKU
4938574001979
Artikelomschrijving

Losse Commander voor het Nissin Air 1 draadloos flitssysteem, voor gebruik op een Nikon camera.

 

Het Nissin Air System maakt het mogelijk om een groot aantal Nissin Digitale flitsers of geschikte originele merkflitsers van Sony, Nikon en Canon aan te sturen. De Air 1 commander plaats je op je camera en je zet je TTL-flitser op de Air R receiver en je bent klaar voor draadloze flitsfotografie op een hoger niveau! De Nissin Air R is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in ... Meer informatie

geen

Losse Commander voor het Nissin Air 1 draadloos flitssysteem, voor gebruik op een Nikon camera.

Artikelomschrijving

Losse Commander voor het Nissin Air 1 draadloos flitssysteem, voor gebruik op een Nikon camera.

 

Het Nissin Air System maakt het mogelijk om een groot aantal Nissin Digitale flitsers of geschikte originele merkflitsers van Sony, Nikon en Canon aan te sturen. De Air 1 commander plaats je op je camera en je zet je TTL-flitser op de Air R receiver en je bent klaar voor draadloze flitsfotografie op een hoger niveau! De Nissin Air R is speciaal ontwikkeld voor het gebruik in combinatie met de Nissin Air 1 Commander en het NAS-systeem. Dankzij de radiografische TTL-flitssturing via de 2.4GHz frequentie kun je met de Air 1 en de Air R je TTL flitsers draadloos aansturen over een afstand van maar liefst 30 meter om zo heel simpel te kunnen werken met geavanceerde meervoudige draadloze flitsbelichting. Ideaal voor strobist-fotografie, complexe belichtingen en creatief flitsen in de studio of op locatie.

 

Volledig compatibel
De combiset van Nissin Air 1 commander en Nissin Air R receiver is leverbaar voor Nikon, Sony en Canon en uiteraard kun je het systeem verder uitbreiden met losse Air R receivers. De Nissin Air R voor Sony, Nikon en Canon is geschikt voor alle dslr- en systeemcamera's van Sony, Nikon en Canon en een enorm aantal bijbehorende systeemflitsers. Nissin Air System ondersteunt namelijk Canon E-TTL en E-TTL II, Nikon i-TTL en iTTL-BL en het Sony ADI/P-TTL. Ook is het mogelijk om Nissin Di700A of i60A flitsers als draadloze TTL slave-flitsers te gebruiken in combinatie met originele merkflitsers. Met het NAS-systeem zijn meerdere flitsers tegelijk aan te sturen, tot maar liefst 24 stuks toe!

 

Draadloze flitssturing via Nissin Air 1
Zodra de Nissin Air 1 is verbonden met de Air R, worden alle functies direct door de Air 1 master unit gecontroleerd. Je hoeft alleen nog maar de juiste groep te selecteren: A, B of C en het correcte kanaal in te stellen. De aansturing van de TTL flitser op de Air R wordt dan volledig overgenomen door de Nissin Air 1 unit. Uiteraard ondersteunen de Air 1 en Air R functies zoals flitsen op het tweede gordijn en high-speed flitssynchronisatie. Afhankelijk van het model camera kan er zelfs tot en met 1/8000 sec. worden gesynchroniseerd! Het is tevens mogelijk om firmware upgrades te installeren via de USB aansluiting van de flitser.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Nissin Air 1 Commander Nikon

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice