• Home
  • Olympus Everyday Camera Backpack zwart

Olympus Everyday Camera Backpack zwart

Normale prijs € 99,00 Speciale prijs € 79,00
Niet op voorraad
SKU
4046628075484
Artikelomschrijving

De Olympus Everyday Camera Backpack is een echte allrounder en een veelzijdige rugzak voor gebruik op straat, op vakantie en voor de dagelijkse dingen. De rugzak biedt perfect plek voor het compacte en lichtgewicht OM-D camerasysteem en is met name geschikt voor de fotograaf onderweg. In het ondergedeelte van de Olympus Everyday Camera Backpack zit een uitneembaar camera-compartiment met verstelbare inzetstukken (met klittenband) geschikt voor een compacte systeemcamera en tot 5 objectieven o... Meer informatie

geen

De Olympus Everyday Camera Backpack is een echte allrounder en een veelzijdige rugzak voor gebruik op straat, op vakantie en voor de dagelijkse dingen. De rugzak biedt perfect plek voor het compacte en lichtgewicht OM-D camerasysteem en is met name geschikt voor de fotograaf onderweg.

Artikelomschrijving

De Olympus Everyday Camera Backpack is een echte allrounder en een veelzijdige rugzak voor gebruik op straat, op vakantie en voor de dagelijkse dingen. De rugzak biedt perfect plek voor het compacte en lichtgewicht OM-D camerasysteem en is met name geschikt voor de fotograaf onderweg. In het ondergedeelte van de Olympus Everyday Camera Backpack zit een uitneembaar camera-compartiment met verstelbare inzetstukken (met klittenband) geschikt voor een compacte systeemcamera en tot 5 objectieven of flitsers. In het bovengedeelte is er voldoende ruimte over voor extra accessoires en persoonlijke spullen.

Kenmerken

  • Capaciteit: een systeemcamera met tot 5 extra objectieven of flitsers en de nodige accessoires, laptop en persoonlijke spullen.
  • Buitenmaat: 30 x 13 x 56 cm
  • Gewicht (leeg): 1010 g

Doordat het cameravak niet vastgenaaid zit, kan het cameragedeelte er altijd makkelijk uitgehaald worden en kan de rugzak voor andere doeleinden gebruikt worden. Bovendien is deze veelzijdige rugzak uitgerust met een extra gevoerd laptopvak aan de achterzijde dat dichtgeritst kan worden en het heeft verschillende flexibele vakken aan weerszijden, die groot genoeg zijn voor een drinkfles. Ook heeft de tas verstelbare riempjes aan de buitenzijde om bijvoorbeeld een statief mee te nemen. Door de roll-top opening en de ritsklep aan de voorkant kun je snel bij je spullen. Aan de binnenzijde van de ritsklep bevinden zich vakjes voor memory cards, documenten of andere accessoires. Bij het openmaken van de ritsklep valt de klep niet helemaal naar beneden, maar waaiert als het ware uit zodat de opgeborgen spullen er niet uitvallen. De verstelbare heup-, borst- en stevig gevoerde schouderbanden zorgen voor een groot draagcomfort. De rugzak is gemaakt van waterafstotend materiaal, heeft een verstevigde en vuilafstotende bodem en heeft een blauwe voering. Dit alles maakt de Olympus Everyday Camera Backpack de ideale rugzak voor fotografie, onderweg zijn en voor dagelijkse activiteiten.

Meer informatie
Merk Olympus
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Olympus Everyday Camera Backpack zwart

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice