• Home
  • Olympus FL-300R PEN flitser

Olympus FL-300R PEN flitser

€ 139,00
Op voorraad
SKU
4545350036713
Artikelomschrijving

Deze lichte maar krachtige compacte flitser biedt zeer veelzijdige en creatieve belichtingsmogelijkheden, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. Bovendien behoren kabels dankzij de draadloze afstandsbedieningsfunctie helemaal tot het verleden. Het ontwerp bevat een kantelbare flitskop die in de juiste positie kan worden gedraaid voor een subtiele, indirecte belichting of juist een hele sterke belichting van voorwerpen op grotere afstand. De FL-300R heeft richtgetal 28 bij ISO 200 en kan direc... Meer informatie

geen
Deze lichte maar krachtige compacte flitser biedt zeer veelzijdige en creatieve belichtingsmogelijkheden, zelfs bij slechte lichtomstandigheden.

Artikelomschrijving

Deze lichte maar krachtige compacte flitser biedt zeer veelzijdige en creatieve belichtingsmogelijkheden, zelfs bij slechte lichtomstandigheden. Bovendien behoren kabels dankzij de draadloze afstandsbedieningsfunctie helemaal tot het verleden. Het ontwerp bevat een kantelbare flitskop die in de juiste positie kan worden gedraaid voor een subtiele, indirecte belichting of juist een hele sterke belichting van voorwerpen op grotere afstand. De FL-300R heeft richtgetal 28 bij ISO 200 en kan direct vanaf de LCD van de camera worden bediend. Dankzij de geringe afmetingen kunt u deze flitser gemakkelijk overal mee naartoe nemen en het fraaie design past precies bij de klassieke uitstraling van de PEN-camera's. Verder beslaat de FL-300R dankzij een ingebouwd breedbeeldpaneel het hele bereik van een Micro Four Thirds-lens met een brandpuntsafstand van 9 mm.

 

Kenmerken

  • Ondersteuning voor draadloze flitsers
  • Controleopties direct beschikbaar via de LCD
  • Richtgetal 28 (ISO 200)
  • Gewicht van slechts 97 g
  • Keuze uit TTL Auto, automatische en handmatige instellingen
  • Werkt met twee AAA-batterijen (aanbevolen: alkaline of NiMH)
Meer informatie
Merk Olympus
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Olympus FL-300R PEN flitser

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice