Olympus FL-600R

€ 309,00
Op voorraad
SKU
4545350040444
Artikelomschrijving

Dit is het eerste flitsersysteem van Olympus met een ingebouwde LED voor de belichting onder lastige omstandigheden. Voor fotografen is de FL-600R uitgerust met een draadloze functionaliteit voor vier kanalen en vier groepen met een groot bereik. Hierdoor is een zeer flexibele belichting mogelijk ongeacht wat men precies fotografeert. Deze flexibiliteit wordt nog verder vergroot dankzij de flitskop die 90 graden kan worden gekanteld en 180 graden kan worden gedraaid, en een diffuser voor een ... Meer informatie

geen
Krachtige flitser met ingebouwde LED voor belichting onder moeilijke omstandigheden of tijdens het filmen. Uitgerust met draadloze functionaliteit.

Artikelomschrijving

Dit is het eerste flitsersysteem van Olympus met een ingebouwde LED voor de belichting onder lastige omstandigheden. Voor fotografen is de FL-600R uitgerust met een draadloze functionaliteit voor vier kanalen en vier groepen met een groot bereik. Hierdoor is een zeer flexibele belichting mogelijk ongeacht wat men precies fotografeert. Deze flexibiliteit wordt nog verder vergroot dankzij de flitskop die 90 graden kan worden gekanteld en 180 graden kan worden gedraaid, en een diffuser voor een meer gelijkmatige belichting. Alsof dat nog niet mooi genoeg is, zorgen de handige draaischakelaar en pijltoetsen voor een zeer gemakkelijke bediening.

 

Kenmerken

 • Fotografie met optionele draadloze flitser (4 kanalen en 4 groepen)
  LED voor een geavanceerde belichting bij filmopnamen
  Intelligente, veelzijdige externe flitser
  Geschikt voor draadloze bediening
  Geschikt voor foto- en filmopnamen
  RG 50 bij ISO 200, RG 36 bij ISO 100
  Gebruiksvriendelijke draaischakelaar en pijltoetsen
  Werkt met vier standaard AA-batterijen

 

Meer informatie
Merk Olympus
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Olympus FL-600R

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice