• Home
 • Olympus OM-D E-M1 mk II body zwart occasion

Olympus OM-D E-M1 mk II body zwart occasion

Normale prijs € 749,00 Speciale prijs € 674,10
Op voorraad
SKU
2000000043562
Artikelomschrijving

Geavanceerde digitale systeemcamera voor gebruik met Micro Four Thirds lenzen, in goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.


Het engineeringteam van OLYMPUS heeft de Micro Four Thirds-camera van de toekomst ontwikkeld: de nieuwe OM-D E-M1 Mark II. Het betreft een geavanceerd systeem van innovatieve technologie en functies die zijn ontw... Meer informatie

geen

Geavanceerde digitale systeemcamera voor gebruik met Micro Four Thirds lenzen, in goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

Artikelomschrijving

Geavanceerde digitale systeemcamera voor gebruik met Micro Four Thirds lenzen, in goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.


Het engineeringteam van OLYMPUS heeft de Micro Four Thirds-camera van de toekomst ontwikkeld: de nieuwe OM-D E-M1 Mark II. Het betreft een geavanceerd systeem van innovatieve technologie en functies die zijn ontworpen om de kracht van fotografie definitief te veranderen.

 

Kenmerken

 • 20,4 Megapixels 4/3'' Live MOS-sensor
 • TruePic VIII beeldprocessor
 • Supersonic Wave anti-stoffilter
 • Magnesium behuizing
 • Micro Four Thirds vatting
 • Elektronische zoeker met 2360k dots
 • Kantelbaar 3" LCD touchscreen met 1037k pixels
 • 5-assige beeldstabilisatie tot 5.5 stops
 • Autofocussysteem: TTL-fasedetectie, contrastdetectie
 • 121 AF punten bij automatische selectie (allen cross-type), 800 AF punten bij handmatige selectie
 • ISO LOW (ca. 100) - 25600 in stappen van 1/3 of 1 EV
 • Computergestuurde focal-plane shutter met sluitertijden tot max. 1/8000
 • Silent Mode met electronische sluiter, max. sluitertijd van 1/32000
 • Serieopnamen met mechanische sluiter: tot 15 beelden per seconde, tot max. 84 beelden in RAW
 • Serieopnamen in Silent Mode: tot 60 beelden per seconde, tot max. 48 beelden in RAW
 • Flitssynchronisatietijd tot 1/8000 sec. mogelijk
 • 4K filmen in zeer hoge kwaliteit: 4096 x 2160 (C4K) / 24p / IPB (ca. 237 Mbps)
 • Full HD filmmodus 1920 x 1080 (16:9) / 60p, 50p (MOV)
 • Maximale opnametijd: 29 min. in MOV
 • Ingebouwde stereomicrofoon
 • Microfoon- en koptelefoonaansluitingen aanwezig (3.5mm mini-jack)
 • Time-lapse opnamen in 4K
 • Dubbele SDHC kaartsleuf
 • Wifi ingebouwd
 • Afmeting body: 134,1 x 90,9 x 68,9 mm (niet gemeten over uitstekende delen)
 • Gewicht body: 574 g (inclusief batterij en geheugenkaart)

 

High-speed prestaties
Fast repeterende-opnamefunctie: geniet van repeterende opnamen die veel sneller zijn dan bij een spiegelreflexcamera. De E-M1 Mark II biedt zowel AF/AE-tracking en vergrendeling bij maar liefst 20,4 megapixels met ongekende details. Dankzij de parallelle verwerking worden zelfs snelbewegende voorwerpen scherp en duidelijk vastgelegd in tot 60 fps.

 

Single autofocus
Geef precies aan wanneer u repeterende opnamen wilt gebruiken met Single AF (S-AF). Zolang de AF/AE-functie is vergrendeld, neemt de E-M1 Mark II tot 60 fps terwijl u snelbewegende voorwerpen volgt met de elektronische zoeker. Alle beelden worden met volledige resolutie opgeslagen in RAW.

 

Continuous autofocus
Blijf zorgeloos fotograferen met Continuous AF (C-AF). De AF/AE-trackingfunctie verliest het voorwerp nooit uit het oog en ondersteunt tot 18 fps wanneer u besluit dat het het juiste moment is. Alle beelden worden met volledige resolutie opgeslagen in RAW.

 

Pro Capture
Pro Capture begint met opnemen zodra u de sluiterknop half indrukt, met een buffer die kan worden ingesteld voor het vastleggen van 14 frames in volledige resolutie. Op het moment dat de knop half wordt ingedrukt, beginnen de non-stop opnamen. Omdat u de mogelijkheid hebt om terug te gaan in de tijd, tot 14 frames, krijgt u precies het moment dat u wilde vastleggen, zonder enige vertraging.

 

Precisie en functionaliteit
Het high-speed autofocussysteem van de E-M1 Mark II is ontworpen om split-second momenten vast te kunnen leggen met de grootste precisie. Dankzij een hele reeks geavanceerde functies houdt u goed zicht op het voorwerp.

 

121 punten all-cross type
Hoe meer, hoe beter; dat geldt zeker voor betrouwbare trackinginformatie. En daarom werkt de on-chip fasedetectie-AF van de E-M1 Mark II ook met maar liefst 121 punten in een 'all-cross'-type layout.

 

Subject Tracking Cluster Display
Dankzij een cluster tracking-velden die direct op de monitor worden weergegeven, maakt het nieuwe Subject Tracking Cluster Display het eenvoudiger dan ooit om scherp te stellen op bewegende voorwerpen bij AF-tracking.

 

AF Target-modus
De bediening van de AF Target-modus is zo eenvoudig mogelijk gehouden: er zijn maar vier centrale opties en één knop zodat u nog gemakkelijker het gewenste resultaat krijgt.

 

Mobiliteit en betrouwbaarheid
Wanneer u aan de slag gaat met uw volgende project of op reis gaat door bijzondere landschappen, helpt de E-M1 Mark II u om op een prettige manier fantastische opnamen te maken. De lichtgewicht en weersbestendige constructie en geavanceerde batterij bewijzen hun waarde bij elke opdracht.

 

Compact formaat
Zelfs wanneer de M.ZUIKO PRO-supertelefotolens is aangesloten, is de E-M1 Mark II compacter en lichter dan D-SLR-camera's en dat maakt dit model handzamer en prettiger in het gebruik.

 

Batterij met een lange gebruiksduur
Zorg dat u dat ene moment niet mist. Dankzij de nieuwe Li-ion batterij kunt u met de E-M1 Mark II meer opnamen maken, terwijl de laadtijd aanzienlijk is verkort. Aan de weergave van het percentage ziet u hoe lang de batterij nog meegaat.

 

Robuuste constructie
Dankzij een slim systeem van afdichtingen is de E-M1 Mark II bestand tegen spatwater, stof en temperaturen tot -10°C. En dat betekent dat u onder alle omstandigheden kunt blijven fotograferen.

 

Uitmuntende beeldkwaliteit
De E-M1 Mark II zit boordevol geweldige technologie. Deze compacte camera is voorzien van een nieuwe 20M Live MOS-sensor en de nieuwste TruePic VIII-beeldprocessor die is ontwikkeld door geweldige technici van OLYMPUS. En samen met andere functies zorgen deze voor foto- en filmopnamen van cinemakwaliteit.

 

20.4M Live MOS-senor en 50M high-res
Deze nieuwe snelle en zuinige sensor zorgt voor rijke gradaties en een betere beeldkwaliteit, zelfs bij zeer gevoelige opnamen. En de anti-reflective AR-coating vermindert schitteringen op de sensor. Voor een nog hogere resolutie kunt u kiezen voor de 50M high-res opname: 8 opnamen die worden gecombineerd tot één enkele high-res foto van 50M.

 

TruePic VIII-beeldprocessor
De E-M1 Mark II is ook uitgerust met deze nieuwe beeldprocessor, die gebruikmaakt van een dubbel quad-core systeem en AF-verwerking. Samen met de 20M Live MOS-sensor, levert deze de benodigde kracht voor de ongekende autofocussnelheid en geweldige beeldkwaliteit.

 

OM-D 4K-filmopnamen
De E-M1 Mark II is compatible met 4K (3840 x 2160) en C4K (4096 x 2160) en is daarmee ook ideaal voor filmproducties. Met een keuze uit een framerate van 30p of 24p, met een maximale bitrate van 237 Mbps, kunt u ook filmen in de digitale cinemastandaard voor 4K.

 

5-assige beeldstabilisatie
Het beeldstabilisatiesysteem dat helemaal opnieuw is ontworpen voor de E-M1 Mark II biedt een correctie van 6,5 sluitertijdstappen* om zo onbedoelde camerabewegingen te compenseren. Dit revolutionaire stabilisatiesysteem vormt een perfecte aanvulling op de videomogelijkheden van de FZ-2 en maakt de E-M1 Mark II ideaal voor foto- en filmopnamen uit de losse hand bij wisselende lichtomstandigheden.

*In combinatie met de nieuwe M.ZUIKO Digital ED 12-100 mm 1:4.0 IS PRO

 

Handige functies
Stille sluiter-modusRuis van de sluiter en alle elektronische geluiden kunnen nu worden geëlimineerd zodat u in alle stilte kunt fotograferen, en dat is zeker bij natuuropnamen een groot voordeel.

 

Focus-bracketing en -stacking
Deze functie, die met name ideaal is bij macro-opnamen, maakt het mogelijk om meerdere foto's van een voorwerp te maken en ze vervolgens te combineren tot één enkel beeld met ongekende helderheid.

 

Live Composite- en Live Bulb-modus
Maak prachtige nachtopnamen en composities bij weinig licht met de Live Composite- en Live Bulb-modus. Hier ziet u hoe het beeld op het scherm wordt opgebouwd zodra de foto wordt genomen, en zo bepaalt u makkelijk wat de beste belichting is voor dit soort opnamen.

 

OLYMPUS Capture
OLYMPUS Capture is ontwikkeld om tethered-shooting mogelijk te maken voor professionals. Uw foto's worden eenvoudig overgezet via de nieuwe USB 3.0 Type C-poort van de E-M1 Mark II naar uw pc of Mac.

Meer informatie
Merk Olympus
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Olympus OM-D E-M1 mk II body zwart occasion

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice