• Home
 • Olympus PEN E-PL9 wit inclusief 14-42/3.5 EZ zilver

Olympus PEN E-PL9 wit inclusief 14-42/3.5 EZ zilver

Normale prijs € 649,00 Speciale prijs € 549,00
Op voorraad
SKU
4545350051891
Artikelomschrijving

Grijp niet meer naar je smartphone, want de nieuwe PEN E-PL9 heeft een verbluffend uiterlijk, bewezen kwaliteit en ongelooflijke creatieve mogelijkheden voor de beste foto's, selfies en videos. En dankzij touchbediening en de Advanced Photo modus is de bediening eenvoudiger dan ooit.


Kenmerken

 • 16.1 megapixel 4/3'' Live MOS-sensor
 • TruePic VIII beeldbrocessor
 • Sensor Shift beeldstabilisatie
 • AF m... Meer informatie
geen

Grijp niet meer naar je smartphone, want de nieuwe PEN E-PL9 heeft een verbluffend uiterlijk, bewezen kwaliteit en ongelooflijke creatieve mogelijkheden voor de beste foto's, selfies en videos.

Artikelomschrijving

Grijp niet meer naar je smartphone, want de nieuwe PEN E-PL9 heeft een verbluffend uiterlijk, bewezen kwaliteit en ongelooflijke creatieve mogelijkheden voor de beste foto's, selfies en videos. En dankzij touchbediening en de Advanced Photo modus is de bediening eenvoudiger dan ooit.


Kenmerken

 • 16.1 megapixel 4/3'' Live MOS-sensor
 • TruePic VIII beeldbrocessor
 • Sensor Shift beeldstabilisatie
 • AF met contrastdetectie, 121 scherpstelpunten
 • Serieopnamen met een beeldsnelheid tot 8.6 beelden per seconde
 • 4K 3840x2160/30p video met stereogeluid
 • Kantelbaar 3" LCD touchscreen met 1040k dots
 • ISO LOW - 25600 in stappen van 1/3 of 1 EV ISO
 • Sluitertijden van 1/4000 tot 60 s (in stappen van 1/3, 1/2 of 1 EV), Bulb tot 30 minuten
 • Supersonic Wave Filter voor stofverwijdering
 • Wifi met BlueTooth ingebouwd
 • Draadloze flitserbesturing, 4 kanalen, 4 groepen
 • Gewicht: 380 g (body inclusief batterij en geheugenkaart)
 • Afmeting: 117,1 x 68 x 39 mm

CREATIEVE UITBREIDING
Mensen zeggen dat ik creatief ben en met een camera kan ik uiting geven aan hoe ik me voel. Ik ben dol op het intuitive gevoel van de E-PL9 en mijn zelfvertrouwen is daardoor gegroeid. In het begin maakte ik moeiteloos gebruik van de AUTO-stand, tegenwoordig gebruik ik het touchscreen en heb daarmee veel creatieve mogelijkheden tot mijn beschikking. De foto's van mijn schilderijen kan ik nu groot afdrukken, want de kwaliteit van deze camera doet beslist niet onder voor de grotere camera's.


PERFECTE MATCH
Ook al zie je er perfect uit, zit het niet lekker, dan past het niet bij je. Het zelfde geldt voor camera's. Voor mij zijn details van belang, zoals hoe de bekleding van de camera, die als leer aanvoelt, als gegoten zit, waardoor het klassieke ontwerp er nog eleganter uitziet. Uiteraard moet de camera ook werken: eenvoudige zaken zoals focussen of maken van een foto, gewoon op het scherm aanraken, zo simpel. De bediening van de E-PL9 voelt geweldig aan en zit op de juiste plek. Én ik kan de kleur kiezen die bij mijn persoonlijke stijl past.

LAAT JEZELF ZIEN
Graag wil ik meer leren hoe ik een echt goede foto kan maken, en de E-PL9 helpt me daarbij. Wat eerst diep opgeborgen was in het menu, ligt nu voor de hand, dankzij de AP-stand waarmee ik mooie onscherpe beelden en prachtige nachtopnames kan maken. Door het gebruik van extra lenzen onderscheiden mijn foto's zich van andere. Mijn portretten, gemaakt met de 45mm F1.8, geven nu een realistischer gevoel dankzij de professionele onscherpe achtergrond dan de shots gemaakt met mijn telefoon. "Hoe-te" video's zijn nu beschikbaar met de OI.Share App.


DEEL HET LEVEN
Wanneer ik een super foto van een vriend ontvang, wil ik die delen met anderen, liefst meteen. Dat is nu een stuk makkelijker dankzij de wifi-verbinding tussen mijn E-LP9 en smartphone. Ik kan zelfs beelden op mijn camera terughalen als deze in mijn tas zit en ze posten met de gratis app. De kwalitatief geweldige foto's hebben gezorgd voor een groeiende belangstelling voor mijn blog en Instagram-account.

LEER LENZEN LIEFHEBBEN
Doe dingen met je camera waarvan je weet dat je die nooit met je telefoon zou kunnen doen; zoals het vastleggen van de kleinste details met een close-up objectief zoals de 30mm F3.5 Macro of het maken van de mooiste portretten met de 45mm F1,8 met een prachtig bokeh-effect - een onscherp achtergrondeffect. De keuze voor het juiste objectief beïnvloedt ook het perspectief en egaliseert het gezicht voor een mooier resultaat dan het vervormde beeld wat je vaak ziet in selfies gemaakt met een telefoon.

FLITSER ALS VRIEND
De flitser staat vaak in een kwaad daglicht, terwijl het echt kan helpen bij het maken van een mooie foto in lastige lichtomstandigheden. Het fotograferen van iemand die voor een raam staat of fotograferen tegen het zonlicht in. Streel het gezicht van een persoon met de Fill-in Flitser. Leg beweging vast met de flitser wanneer de omgeving te donker is voor een snellere sluitertijd of accentueer een onderwerp in een nachtscène. Met de E-PL9 kun je de hoeveelheid flitslicht nauwkeurig instellen om het gewenste effect te krijgen.

Meer informatie
Merk Olympus
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Olympus PEN E-PL9 wit inclusief 14-42/3.5 EZ zilver

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice