• Home
 • Olympus Tough TG-5 rood

Olympus Tough TG-5 rood

€ 349,00
Niet op voorraad
SKU
4545350051112
Artikelomschrijving

Uitdagende avonturen vinden vaak plaats onder lastige lichtomstandigheden. Van schemeravonden tot de prachtige wereld onder water – het goed omgaan met moeilijk licht is cruciaal als u een mooie opname wilt maken. De nieuwe, snelle en zeer gevoelige beeldsensor zorgt samen met de meest recente TruePic VIII-beeldprocessor, die we al kennen van onze beste systeemcamera, voor een betere beeldkwaliteit dan ooit tevoren, met een groter dynamisch bereik en verbeterde respons.

... Meer informatie

geen

Wanneer u op zoek bent naar de ultieme, robuuste camera om de mooiste momenten van uw laatste avonturen vast te leggen, is het goed om te weten dat de beste camera in zijn soort nu nog beter is geworden. Het nieuwste Tough!-model, de TG-5, combineert een fenomenale beeldkwaliteit met het gemak van een compact formaat en robuuste constructie.

Artikelomschrijving

Uitdagende avonturen vinden vaak plaats onder lastige lichtomstandigheden. Van schemeravonden tot de prachtige wereld onder water – het goed omgaan met moeilijk licht is cruciaal als u een mooie opname wilt maken. De nieuwe, snelle en zeer gevoelige beeldsensor zorgt samen met de meest recente TruePic VIII-beeldprocessor, die we al kennen van onze beste systeemcamera, voor een betere beeldkwaliteit dan ooit tevoren, met een groter dynamisch bereik en verbeterde respons.


Kenmerken

 • 12 megapixel 1/2.3" backlit CMOS sensor
 • TruePic VIII beeldprocessor
 • 4x optische zoom (25-100mm kleinbeeldequivalent)
 • 3.0" LCD-scherm met beschermplaatje
 • 1080p volledige HD Filmkwaliteit tot 120 fps
 • Time Lapse opnamen
 • Gevoeligheid instelbaar tot ISO 12800
 • 16 scèneprogramma's
 • Speciale onderwatermodus bij moeilijke onderwateropnames
 • Schokbestendig vanop hoogtes tot 2,1m
 • waterdicht tot een waterdruk gelijk aan 15 m diepte
 • Bestand tegen temperaturen tot -10°C
 • Bestand tegen een druk van 100 kg
 • Afmeting: 113 x 66 x 31.9 mm
 • Gewicht: 250 g (inclusief batterij en geheugenkaart)

Leg nog meer actie vast.
Geweldige bewegingen goed vastleggen, betekent dat je elk detail op het juiste moment moet pakken. De snellere beeldtechnologie van de TG-5 maakt dat makkelijker dan ooit. De high-speed TruePic VIII-processor maakt het mogelijk om in ongelofelijke 4K resolutie op te nemen en hiermee 120fps slow-motion films met volledige HD-grootte te creëren. Zie de dynamiek in elke beweging of neem prachtig landschapfoto's met een verbluffend hoge definitie.

Kom dichterbij.
Ooit kleine onderwerpen willen vastleggen die je niet met het blote oog tot in de kleinste details kunt zien?
De maximale 7x* beeldvergroting van het geavanceerde, viermodus variabele macro-systeem van de TG-5 (met microscoop, microscoopbesturing, focusbeugel en focus stapelmodus) maakt dit mogelijk. In de microscoopmodus kan de camera onderwerpen tot 1cm dichtbij vastleggen.

In de Microscope Control modus kan de weergavevergrotingsfactor (m.b.v. de zoomhendel) worden veranderd tot maximaal 44,4x .

Verder zijn er nog twee optionele accessoires beschikbaar: de LD-1 Light Guide en de FD-1 Flash Diffuser om het volledige potentieel van het Variable Macro System uit te buiten. Maak spectaculaire close-up opnames, alsof u via een microscoop kijkt.

*35mm equivalent

Herleef het moment volledig.
Leg prachtige ervaringen vast in 4K en slow motion video, houd uw informatie bij en deel het geheel met gemak.

Importeer sensordata zoals kompas, manometer en temperatuur en afbeeldingen die op de camera zijn gemaakt naar een smartphone via de ingebouwde Wi-Fi en OI.Share capaciteit van de TG-5. Koppel ze dan om video's te maken met een tracking data overlay in de gratis Olympus Image Track (OI.Track) app.

Deel uw ervaringen met vrienden precies zoals u ze herinnert.

12 Megapixels
De nieuw ontwikkelde beeldsensor die wordt gebruikt in de TG-5, levert hoge snelheid en superieure gevoeligheid. Het geeft betere beeldkwaliteit dan voorheen met minder geluid en verbeterde beelddetails en levert natuurlijke hoge-resolutie films.


TruePic VIII
De TG-5 beschikt over de nieuwste TruePicVIII-beeldprocessor die is opgenomen in de Olympus Pro flagship systeemcamera OM-D E-M1 Mark II. Het verbeterde beeldverwerkingsalgoritme is zelfs krachtiger om een hogere beeldresolutie in lage contrastgebieden te leveren, vooral bij opnames met een lage ISO-gevoeligheid.


Maximaal ISO12800
Nog betere kwaliteit met hoge ISO gevoeligheid! De nieuw ontwikkelde beeldsensor en high-speed beeldprocessor verminderen geluid in uw afbeeldingen bij hoge ISO-gevoeligheid. Maximale ISO gevoeligheid: ISO12800 Wanna shoot a snowboarding event at dusk? That’s not a problem with a maximum setting of ISO12800!


4x Zoom Lens
Of het nu gaat om vogelperspectieven met groothoekinstellingen (35mm equivalent: 25mm) of ingezoomde opnamen van verre objecten met telelensinstellingen (35mm equivalent: 100mm) De 4x zoomlens levert foto's die overeenkomen met uw voornemens.


Pro Capture Modus
Bij het vastleggen van exacte momenten in de natuur, kunt u soms wat hulp gebruiken. De TG-5 is uitgerust met een klasse-exclusieve Pro Capture Modus die een reeks opnames vastlegt voor en na het ontspannen van de sluiter om u te helpen dat ene exacte shot vast te leggen.


Art Filter
Met Art Filters kunt u een keuze maken uit klassieke effecten. Ontdek uw creativiteit met 14 populaire opties voor nog meer fotopret.

Live Composite
Hiermee schiet je vallende sterren, vuurwerk of vuurvliegjes met stationaire onderwerpen in hetzelfde beeld. Live Composite combineert alleen die gebieden van meerdere beelden die nieuw licht bevatten zonder de overbelichting die zich voordoet bij opnames met normale gloeilampen.


RAW Recording
Met de TG-5 kunt u het ideale beeld produceren in postproductie. Zelfs als u van huis bent, kunt u opnames in de camera bewerken. Sla uw afbeeldingen op in RAW formaat en gebruik de meegeleverde Olympus Viewer 3 software om parameters zoals belichting, contrast, witbalans en kleurbalans af te stellen.

Meer informatie
Merk Olympus
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Olympus Tough TG-5 rood

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice