• Home
 • Olympus Tough TG-6 zwart

Olympus Tough TG-6 zwart

€ 439,00
Op voorraad
SKU
4545350052676
Artikelomschrijving

Pak de TG-6 en het avontuur begint. Deze camera is de ideale metgezel voor het vastleggen van elk indrukwekkend moment tijdens het reizen, en het maakt echt niet uit onder welke omstandigheden. Een breed aanbod aan accessoires verbreedt de Tough-ervaring en biedt u een nog betere uitrusting voor de meest veeleisende avonturen. De TG-6 is waterdicht tot 15 m, schokbestendig bij valpartijen van maar liefst 2,1 m, stof- en vorstbestendig tot -10 ° C, bovendien bestendig tegen een hoge druk e... Meer informatie

geen

Pak de TG-6 en het avontuur begint. Deze camera is de ideale metgezel voor het vastleggen van elk indrukwekkend moment tijdens het reizen, en het maakt echt niet uit onder welke omstandigheden.

Artikelomschrijving

Pak de TG-6 en het avontuur begint. Deze camera is de ideale metgezel voor het vastleggen van elk indrukwekkend moment tijdens het reizen, en het maakt echt niet uit onder welke omstandigheden. Een breed aanbod aan accessoires verbreedt de Tough-ervaring en biedt u een nog betere uitrusting voor de meest veeleisende avonturen. De TG-6 is waterdicht tot 15 m, schokbestendig bij valpartijen van maar liefst 2,1 m, stof- en vorstbestendig tot -10 ° C, bovendien bestendig tegen een hoge druk en heeft ook nog eens een anti-condens coating, waardoor de TG-6 toch echt avontuur bestendig is.

Krijg nu een gratis Olympus LG-1 Macro Ring Light en Floating Handstrap bij aankoop van deze camera!

Aktie loopt van 15 mei t/m 1 augustus 2020

Kenmerken

 • 12 megapixel 1/2.3" backlit CMOS sensor
 • TruePic VIII beeldprocessor
 • 4x optische zoom (25-100mm kleinbeeldequivalent)
 • Lichtgevoelige f/2.0 lens
 • 3.0" LCD-scherm met beschermplaatje
 • 4K video 3840 x 2160 / 30p, 25p (ca. 102 Mbps)
 • Full HD 1080p High Speed video tot 120 fps
 • Live Composite Time Lapse opnamen
 • Gevoeligheid instelbaar tot ISO 12800
 • RAW opnamen mogelijk
 • 16 scèneprogramma's
 • Speciale onderwatermodus bij moeilijke onderwateropnames
 • Schokbestendig vanop hoogtes tot 2,1m
 • waterdicht tot een waterdruk gelijk aan 15 m diepte
 • Bestand tegen temperaturen tot -10°C
 • Bestand tegen een druk van 100 kg
 • Afmeting: 113 x 66 x 32.4 mm
 • Gewicht: 253 g (inclusief batterij en geheugenkaart)

Leg elk moment perfect vast
Tijdens de wildste avonturen weet u nooit wat er op uw pad komt. Echter met de combinatie van de hoge resolutie F2-objectief, TruePic VIII en 12 megapixel beeldsensor bent u absoluut voorbereid voor elke situatie en maakt u prachtige topkwaliteit beelden. Zelfs in ongunstige lichtomstandigheden zullen uw foto's altijd helder en prachtig zijn.

Altijd het juiste shot maken
Als u de sluiterknop half indrukt, dan begint Pro Capture met het maken van opnames met een buffer van 10 fps. Op het moment dat de knop volledig wordt ingedrukt, beginnen de non-stop opnamen. Op deze manier legt u die beelden vast die u anders onmogelijk had kunnen maken.

Perfecte Balans
De TG-6 legt zelfs lastige lichtomstandigheden vast met daarin grote verschillen tussen lichte en donkere gebieden: de HDR-modus voegt vier opname pogingen met verschillende belichtingen samen in één beeld, met daar waar het nodig is lichter gemaakt dan wel donkerder. Het geeft u de volledige vrijheid om zowel heldere als donkere delen dramatisch te recreëren door het vinden van perfecte contrast en het uitbalanceren van zwarte en blanke gebieden.

Het Veldsensor-systeem
Weet altijd waar uw foto's zijn gemaakt, dankzij het geïntegreerde veldsensor-systeem dat uw verplaatsingen automatisch bijhoudt. Verzamel meer informatie voor de vastlegging van uw herinneringen: de OI.Track-app koppelt GPS-, kompas-, manometer- en temperatuurgegevens aan uw foto's en video's.

Deel uw reis
Nu nog meer controle over de te maken shot: met behulp van OI.Share.app wordt uw smartphone niet alleen een flexibele afstandsbediening, maar dankzij de Wi-Fi kunt u uw ervaringen ook meteen delen met anderen.

Uw herinneringen nu nog levendiger dan ooit.
Uw activiteiten komen nog meer tot leven door elk detail precies op het juiste moment vast te leggen. Met 4K-video kunt u adembenemende beelden van uw favoriete momenten opnemen en films in Full HD-formaat maken met 120 frames per seconde.

Ga dieper
Wilt u nog dieper gaan? De TG-6 onderwaterbehuizing PT-059 maakt een nog spannendere onderwaterevaring voor u mogelijk, tot maar liefst tot 45 m. Maar dat is niet alles. U kunt uw camerauitrusting nog verder uitbreiden met een keuze uit een omvangrijke verzameling extra apparatuur.

Duik in de onderwaterwereld van de TG-6
Ervaar wat er allemaal onder de waterspiegel afspeelt. De TG-6 is volkomen waterdicht en speciaal ontworpen voor gebruik tot op een diepte van 15 meter, zonder extra uitrusting.

Leg de fascinerende wereld onderwater vast
Met behulp van een van de drie onderwater witbalans modi worden uw beelden levendiger, ongeacht de diepte van het water. Gebruik instelling “Ondiep” (tot een diepte van 3m) om de “rode tinten” te verbeteren, “Mid Range” (tussen 3m en 5m diepte) of “Diep” (tot max. 15m) voor het verbeteren van de blauwe tinten.

Onderwater Microscoopmodus
Nog nooit van zo dichtbij, zo diep: onderwater microscoop-modus biedt u de mogelijkheid om close-ups te maken van 1cm vanaf het objectief, de kleinste details zullen niet aan u ontsnappen.

Onderwater HDR
Onderwater HDR balanceert perfect uit zowel de heldere als de donkere partijen door het voorkomen van duidelijke enorme verschillen tussen zwart en wit. De resultaten zijn imposante onderwateropnames met een breed dynamisch bereik.

Richt op wat belangrijk is.
TG-6 geeft u de vrijheid om u te concentreren op wat de situatie nodig heeft. De camera is uitgerust met Focus Stacking en Focus Bracketing, twee krachtige modi waarmee u de volledige opname in focus kunt houden of later een breder focusbereik kunt creëren.

Toon de schoonheid in haar details!
Kijk verder dan het oog kan zien. Met de microscoopmodus kan de camera onderwerpen vastleggen tot op een nabijheid van 1 cm. Geniet van de schermvergroting tot 44.4x in combinatie met de flexiblele zoomknop. Met de LG-1 Light Guide en de FD-1 Flash Diffuser kan de TG-6 nog meer tijdens het fotograferen van macro's.

Leg de laatste hand aan uw reisverslag
Ooit wel eens de behoefte gehad om rustig herinneringen op te halen over wat u heeft meegemaakt? De RAW beelden kunnen bewerkt worden met de Olympus Workspace Software en aansluitend uitgeprint worden - op die manier is de vastlegging van uw ervaring compleet en kunt u tot in lengte van dagen genieten van uw ervaringen.

Meer informatie
Merk Olympus
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Olympus Tough TG-6 zwart

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice