Omni Bounce OM-EU

Normale prijs € 29,95 Speciale prijs € 14,98
Op voorraad
SKU
0812811001431
Artikelomschrijving

De Omni Bounce verzacht het flitslicht van je reportageflitser en is binnen enkele seconden op een flitser te bevestigen, zonder het gebruik van klittenband. Vanwege de unieke constructie is dit product te gebruiken bij objectief brandpunten vanaf 15 mm. Het directe flitslicht wordt mooi verzacht, waardoor detail in lichte partijen behouden blijft en huid tinten realistisch worden weergegeven, iets dat bij flitsen zonder softbox problematisch is. Ook voor macro-opnamen is de Omni Bounce een p... Meer informatie

geen

De Omni Bounce verzacht het flitslicht van je reportageflitser en is binnen enkele seconden op een flitser te bevestigen, zonder het gebruik van klittenband. Vanwege de unieke constructie is dit product te gebruiken bij objectief brandpunten vanaf 15 mm.

Artikelomschrijving

De Omni Bounce verzacht het flitslicht van je reportageflitser en is binnen enkele seconden op een flitser te bevestigen, zonder het gebruik van klittenband. Vanwege de unieke constructie is dit product te gebruiken bij objectief brandpunten vanaf 15 mm. Het directe flitslicht wordt mooi verzacht, waardoor detail in lichte partijen behouden blijft en huid tinten realistisch worden weergegeven, iets dat bij flitsen zonder softbox problematisch is. Ook voor macro-opnamen is de Omni Bounce een probleemoplosser. Zo gemakkelijk als het is aan te brengen, zo gemakkelijk is het ook weer af te nemen.

 

Geschikt voor

  • Canon 320EX
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Omni Bounce OM-EU

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice