Over ons

Maak een keuze uit een van onderstaande items:


Hartelijk welkom bij City Foto Eindhoven!

City Foto Eindhoven is al vanaf 1979 een begrip in Brabant als de ruimst gesorteerde foto-/videospeciaalzaak. Iedere dag is voor ons een uitdaging om de hoge verwachtingen van onze klanten waar te maken. De keuze uit voorradige fotocamera’s van alle toonaangevende merken is uniek en indrukwekkend maar ook alle denkbare fototoebehoren zijn direct beschikbaar. Op onze winkelvloer van 400m2 hebben wij de fotocamera’s, objectieven en accessoires overzichtelijk per merk gesorteerd. Daarnaast vind u afdelingen voor o.a. occasions, statieven, tassen, filters, inrichting fotostudio, boeken, fotoprinters, software, papier en zelfs voor uw doka en bijzondere fotorolletjes kun je bij ons terecht.

Een fotospeciaalzaak is niet compleet zonder een ruim assortiment videocamera’s en accessoires. Zeker nu u ook met diverse reflex- en systeemcamera’s optimaal kunt filmen zorgen wij voor de juiste uitbreidingsmogelijkheden van microfoons tot videobewerkingssoftware. Op onze kijkerafdeling is een ruim assortiment van eenvoudige tot zeer exclusieve kijkers en telescopen op voorraad die u natuurlijk zelf kunt testen. Om de juiste keuze te maken staat een vast team van 11 specialisten klaar. Allen zijn al jarenlang het gezicht van onze winkel en zijn een waarborg dat wij altijd een goed en eerlijk advies zullen geven. Ook voor in te ruilen apparatuur kunnen zij een reëel bod doen. De medewerkers van ons fotolaboratorium zorgen voor topkwaliteit afdrukken van uw digitale bestanden,negatieven, dia’s en 120 mm films. Ook canvassen en posters drukken wij in eigen beheer af!

City Foto Eindhoven is gevestigd aan de rand van het centrum met parkeerplaatsen voor onze winkel. U kunt ook gebruik maken van de parkeergarage onder het stadhuisplein. De koffie staat klaar, u bent van harte welkom! 

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice