• Home
 • Panasonic 14-140mm f/3.5-5.6 Asph. POWER O.i.S II

Panasonic 14-140mm f/3.5-5.6 Asph. POWER O.i.S II

€ 699,00
Niet op voorraad
SKU
5025232896790
Artikelomschrijving

Deze stof- en spatbestendige lens is compact genoeg om overal mee naar toe te nemen, waardoor je scala aan activiteiten aanzienlijk wordt uitgebreid. Gebruik het om voorwerpen van dichtbij te bekijken of om portretten met een geringe scherptediepte te maken. Dankzij het uitgebreide interne systeem is deze lens drastisch verkleind en vormt hij een perfecte aanvulling op de krachtige 10x optische zoom. Het minimaliseert ook vervorming en chromatische aberratie voor een scherp contrast en contou... Meer informatie

geen

Deze stof- en spatbestendige lens is compact genoeg om overal mee naar toe te nemen, waardoor je scala aan activiteiten aanzienlijk wordt uitgebreid. Gebruik het om voorwerpen van dichtbij te bekijken of om portretten met een geringe scherptediepte te maken.

Artikelomschrijving

Deze stof- en spatbestendige lens is compact genoeg om overal mee naar toe te nemen, waardoor je scala aan activiteiten aanzienlijk wordt uitgebreid. Gebruik het om voorwerpen van dichtbij te bekijken of om portretten met een geringe scherptediepte te maken. Dankzij het uitgebreide interne systeem is deze lens drastisch verkleind en vormt hij een perfecte aanvulling op de krachtige 10x optische zoom. Het minimaliseert ook vervorming en chromatische aberratie voor een scherp contrast en contouren met al je landschap-, portret-, close-upfotografie of meer.

 

Kenmerken

 • 14 elementen in 12 groepen (3 asferische lenzen, 2 ED lenzen)
 • 7 afgeronde diafragmabladen
 • Kortste scherpstelafstand: 30cm (14-21mm) tot 50cm (22-140mm)
 • Beelddiagonaal: 75°(Wide) tot 8.8°(TELE)
 • Filtermaat: 58mm
 • Afmeting: Ø 67 x 75 mm
 • Gewicht: 265 gram
 • Compact objectief met stof- en spatbestendige behuizing
 • 10x optische zoom met een bereik van 14-140mm
 • Power O.I.S. optische beeldstabilisator
 • 4K video ondersteuning
 • Snel, stil en nauwkeurig autofocussysteem
 • Ondersteunt tot wel 240fps

 

Stof- en spatbestendig - meer creatieve opties
Trotseer de elementen in bijna elke weersomstandigheid of opnamelocatie. Deze lens heeft een stof- en spatbestendige constructie die sterk genoeg is om zelfs intensief gebruik op locaties te weerstaan. Het beschermt het interne lenssysteem tegen zand, regen en nog veel meer, waardoor het perfect geschikt is voor fotograferen onder zware omstandigheden. Nu houdt niets je nog tegen om de creatieve natuur- of landschapsopnamen te maken waarvan elke fotograaf droomt.

Krachtige OiS - Ultrascherpe foto's
Zorgeloos en spontaan scènes vastleggen De optische beeldstabilisatietechnologie (OIS) die rechtstreeks is ingebouwd in de lens, zorgt voor een geweldige uitstraling van de foto's, met scherpe, onbewogen fotocontouren over het gehele beeld.
Deze geavanceerde technologie, een verdere ontwikkeling van het zeer populaire MEGA OIS, compenseert onmiddellijk zelfs grote camerabewegingen en trillingen die zich kunnen voordoen tijdens het fotograferen. Dus je kunt levensechte taferelen vastleggen zonder dat je een statief nodig hebt. Met als resultaat dat er genoten kan worden van fantastisch scherpe beelden.

Video support - perfecte video-opnames
Video Support biedt een gebruiker alles wat hij nodig heeft om opnames te maken met de LUMIX-camera. De camera voert niet alleen soepele diafragmawijzigingen uit zonder plotselinge wijzigingen in belichting, maar beschikt ook over een stil design voor een betere opname van het geluid van de scène. Bovendien zorgt de indrukwekkende AF-prestatie van deze lens voor uitstekende 4K-video, waarbij nauwkeurig scherpstellen essentieel is.

Meer informatie
Merk Panasonic
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Panasonic 14-140mm f/3.5-5.6 Asph. POWER O.i.S II

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice