• Home
  • Panasonic 24-70mm f/2.8 L-mount

Panasonic 24-70mm f/2.8 L-mount

€ 2.499,00
Op voorraad
SKU
5025232899074
Artikelomschrijving

Een F2.8 grote diafragma en uitzonderlijke expressie over het gehele zoombereik en een prachtig bokeh-effect. Met de LUMIX S PRO 24-70 mm F2.8 lens geeft fotografen een brede variatie aan fotografische mogelijkheden, van landschappen met hoge resolutie en hoog contrast en stadsfoto's tot impressionistische portretten met indrukwekkende diepte en een bokeh-achtergrond. Bovendien helpt het dubbele focussysteem met zowel lineaire als stappenmotoren en 480 fps AF fotografen snelbewegende beelden ... Meer informatie

geen

Een F2.8 grote diafragma en uitzonderlijke expressie over het gehele zoombereik en een prachtig bokeh-effect. Met de LUMIX S PRO 24-70 mm F2.8 lens geeft fotografen een brede variatie aan fotografische mogelijkheden, van landschappen met hoge resolutie en hoog contrast en stadsfoto's tot impressionistische portretten met indrukwekkende diepte en een bokeh-achtergrond.

Artikelomschrijving

Een F2.8 grote diafragma en uitzonderlijke expressie over het gehele zoombereik en een prachtig bokeh-effect. Met de LUMIX S PRO 24-70 mm F2.8 lens geeft fotografen een brede variatie aan fotografische mogelijkheden, van landschappen met hoge resolutie en hoog contrast en stadsfoto's tot impressionistische portretten met indrukwekkende diepte en een bokeh-achtergrond. Bovendien helpt het dubbele focussysteem met zowel lineaire als stappenmotoren en 480 fps AF fotografen snelbewegende beelden te vangen.

LUMIX S PRO lenzen voldoen aan de strikte standaarden van LEICA en zorgen voor een adembenemende resolutie bij elke focuslengte en door het frame, waardoor het een compromisloze, hoogwaardige keuze is voor full-frame spiegelloze systeemcamera’s.

Kenmerken

  • Lensopbouw: 18 elementen in 16 groepen (3 asferische lenzen, 4 ED-lenzen, 1 UHR-lens)
  • Beelddiagonaal: 84° (groothoek) - 34° (Tele)
  • 11 afgeronde diafragmalamellen
  • Diafragmabereik: f/2.8 - f/22
  • Kortste instelafstand: 37 cm
  • Maximale vergroting: 1:4
  • Filtermaat: 82 mm
  • Afmetingen: Ø 90.9 x 140 mm
  • Gewicht: ca. 935 gram

Robuust design, meer creatieve opties
Trotseer de elementen in bijna elk soort weer of opnamelocatie. Deze lens is stof- en spatwaterbestendig* en is ontworpen voor gebruik bij temperaturen tot aan -10°C, robuust genoeg om zelfs zwaar gebruik in het veld te doorstaan. Het beschermt het interne lenssysteem tegen zand, regen en nog veel meer, waardoor het perfect geschikt is voor fotograferen onder zware omstandigheden. Nu houdt niets je nog tegen om de creatieve natuur- of landschapsopnamen te maken waarvan elke fotograaf droomt.

*Stof- en spatbestendig garandeert niet dat er geen schade zal ontstaan als deze camera wordt blootgesteld aan direct contact met stof en water.

Video support: perfectie video-opnames
Met video-ondersteuning heeft elke gebruiker alles wat hij nodig heeft om met zijn LUMIX-camera op te nemen. De camera voert niet alleen soepele diafragmawijzigingen uit zonder plotselinge wijzigingen in belichting, maar beschikt ook over een stil design voor een betere opname van het geluid van de scène. Bovendien neemt de verbluffende AF-prestatie van deze lens uitstekende 4K-video's op, waarbij nauwkeurig scherpstellen cruciaal is.

Meer informatie
Merk Panasonic
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Panasonic 24-70mm f/2.8 L-mount

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice