• Home
  • Panasonic Eneloop 4x AA

Panasonic Eneloop 4x AA

€ 19,95
Op voorraad
SKU
5410853052630
Artikelomschrijving

Set van  4 gebruiksklare, oplaadbare AA batterijen met een capaciteit van min. 1900mAh.

Superieur design, geavanceerde materialen en een verbeterde kwaliteitscontrole, dit alles betekent dat een eneloop-batterij 2100 keer kan worden opgeladen - dat is dubbel zo veel als onze eerstvolgende concurrent, en lichtjaren voorsprong op de conventionele merken. Eneloop is een vooraf geladen, energie- en geldbesparende, recycleerbare en oplaadbare batterij met een lange levensduur die tot ... Meer informatie

geen

Set van  4 gebruiksklare, oplaadbare AA batterijen met een capaciteit van min. 1900mAh. Eneloop is een vooraf geladen, energie- en geldbesparende, recycleerbare en oplaadbare batterij met een lange levensduur die tot 2100 keer opgeladen en ontladen kan worden.

Artikelomschrijving

Set van  4 gebruiksklare, oplaadbare AA batterijen met een capaciteit van min. 1900mAh.

Superieur design, geavanceerde materialen en een verbeterde kwaliteitscontrole, dit alles betekent dat een eneloop-batterij 2100 keer kan worden opgeladen - dat is dubbel zo veel als onze eerstvolgende concurrent, en lichtjaren voorsprong op de conventionele merken. Eneloop is een vooraf geladen, energie- en geldbesparende, recycleerbare en oplaadbare batterij met een lange levensduur die tot 2100 keer opgeladen en ontladen kan worden.

Meer informatie
Merk Panasonic
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Panasonic Eneloop 4x AA

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice