• Home
  • Panasonic Lumix GH2 inclusief 14-42/3.5 Mega OiS occasion

Panasonic Lumix GH2 inclusief 14-42/3.5 Mega OiS occasion

Normale prijs € 249,00 Speciale prijs € 224,10
Op voorraad
SKU
2000000040387
Artikelomschrijving

Geavanceerde Micro Four Thirds systeemcamera met Full HD filmmogelijkheid, inclusief standaard zoomlens, in goede staat.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

 

De DMC-GH2 beschikt over een hoge snelheid Live MOS sensor. Deze zeer krachtige sensor maakt het mogelijk te fotograferen op de maximale beeldkwaliteit (16.05-megapixel) met een snelheid van maar liefst 5 fps. Bij een beeldkwaliteit van 4-megapixel fotog... Meer informatie

geen

Geavanceerde Micro Four Thirds systeemcamera met Full HD filmmogelijkheid, inclusief standaard zoomlens, in goede staat.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

Artikelomschrijving

Geavanceerde Micro Four Thirds systeemcamera met Full HD filmmogelijkheid, inclusief standaard zoomlens, in goede staat.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

 

De DMC-GH2 beschikt over een hoge snelheid Live MOS sensor. Deze zeer krachtige sensor maakt het mogelijk te fotograferen op de maximale beeldkwaliteit (16.05-megapixel) met een snelheid van maar liefst 5 fps. Bij een beeldkwaliteit van 4-megapixel fotografeer je zelfs met een snelheid van maar liefst 40 frames per seconde. De DMC-GH2 bevat een vliegensvlug en zeer accuraat autofocus systeem. De DMC-GH2 bezit een totale sensorgrootte van 18.31 megapixels. Hiervan wordt ongeveer 16.05 megapixel gebruikt bij het maken van de foto in de 3 verschillende aspectratio's - 16:0, 3:2 en 4:3 - met eenzelfde groothoek. De Venus Engine FHD, beeldprocessor, verzekert ons van een hoge beeldkwaliteit in zowel foto als video.

 

Kenmerken

  • 16.05 Megapixel Live MOS sensor
  • 5 fps fotograferen in volledige resolutie (16.05-megapixel)
  • 1.920x1.080/50i Full HD Video in AVCHD formaat
  • Intuitieve Touch bediening en Double Live View
  • Geschikt voor 3D Opname (*3D lens optioneel)
  • Artistieke beelden door middel van My Color Mode, Film Mode en Variabele Video Mode
  • Uitgebreide Intelligent Resolution Technology
  • Intelligent D-Range Control

 

De DMC-GH2 kan video-opnames maken met een Full HD resolutie in 1.920x1.080/50i. De opnames worden gemaakt in het efficiënte AVCHD formaat waarmee je maar liefst twee maal zoveel kunt filmen op hetzelfde geheugen in vergelijking tot een conventionele video-opname. Niet alleen een hoge kwaliteit videobeeld wordt vastgelegd maar de filmbestanden worden nog een extra onderstreept door een hoge kwaliteit geluid. De DMC-GH2 is namelijk voorzien van een Dolby Digital Stereo Creator microfoon. Tevens heeft de DMC-GH2 een groot scala aan video-opties waaronder de Handmatige Video mode, 24P Cinema Mode met 23Mbps, Variabele Video Mode en de iA Mode. Wanneer de DMC-GH2 is aangesloten op een Panasonic VIERA TV via de optionele mini HDMI kabel is het mogelijk de camera met de afstandsbediening van de TV te bedienen. Dit zorgt voor een enorme gebruiksvriendelijkheid bij het afspelen van uw mooiste foto's en video's.

 

Een mooie functie in de DMC-GH2 is het grote 3.0-inch Touch LCD scherm. Vooral het autofocuspunt stel je hiermee vliegensvlug in. Dit doe je namelijk door het meest belangrijke onderwerp gewoon met je vinger op het scherm aan te raken. Het is zelfs mogelijk tegelijkertijd een foto te maken bij het aanraken van het scherm. Het instellen van de focus met je vinger kan niet alleen in foto maar ook in video. Dit zorgt voor een grote mate van creativiteit in de opname. Tijdens het afspelen van foto's scroll je eenvoudig door je opnames door met je vinger over het scherm te wrijven. Het grote 3.0-inch kantelbare Touch LCD van maar liefst 460.000 pixels is ideaal af te lezen vanuit elke positie. Double Live View houdt in dat je door zowel de 1.533.600 pixel Multi Aspect LVF (Live View Finder) als op het LCD scherm direct resultaat ziet van je instellingen.

 

De My Color Mode en Film Mode bevatten de nieuwe Cinema Mode en maken het mogelijk naar eigen smaak kleureffecten toe te passen. De speciale mode, het Scherpte-Diepte-Effect zorgt voor een prachtig zachte focus waardoor het onderwerp los komt van zijn omgeving. Hierdoor laat je een onderwerp pas echt uit de foto springen. De Variabele Video Mode zorgt ervoor dat je langzaam of juist snel kunt filmen om het effect van een beweging in de opname nog krachtiger te laten uitkomen. Wanneer de LUMIX G 12,5mm/ F12 is aangesloten kan de DMC-GH2 fotograferen in 3D. Om de 3D foto's terug te kijken kun je de DMC-GH2 makkelijk aansluiten op een 3D Panasonic VIERA TV.

 

De iA (Intelligent Auto) Mode bevat de nieuwe functie Intelligent D-Range Control en de geavanceerde Intelligent Resolution Technology. Door middel van de Intelligent Resolution Technology worden pixels in drie verschillende kaders ingedeeld - omranding, textuur en zachte gradatie. Door het verwerken van pixel voor pixel kunnen pixels worden geoptimaliseerd. Dit zorgt voor extra scherpte en bijzonder heldere beelden.

Meer informatie
Merk Panasonic
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Panasonic Lumix GH2 inclusief 14-42/3.5 Mega OiS occasion

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice