• Home
 • Panasonic Lumix GH5S body

Panasonic Lumix GH5S body

€ 2.049,00
Op voorraad
SKU
5025232873937
Artikelomschrijving

De LUMIX GH5S biedt de hoogst mogelijke gevoeligheid en de beste beeldkwaliteit in de geschiedenis van de LUMIX-camera's. Dit wordt gerealiseerd door de nieuw ontwikkelde sensor met hoge gevoeligheid te combineren met Dual Native ISO-technologie en met de allernieuwste Venus Engine. Dual Native ISO is een revolutionaire technologie die bij de professionele videocamera's van Panasonic wordt gebruikt en niet alleen een erg hoge gevoeligheid biedt, maar tegelijkertijd ook de ruisniveaus laag hou... Meer informatie

geen

De LUMIX GH5S biedt de hoogst mogelijke gevoeligheid en de beste beeldkwaliteit in de geschiedenis van de LUMIX-camera's. Dit wordt gerealiseerd door de nieuw ontwikkelde sensor met hoge gevoeligheid te combineren met Dual Native ISO-technologie en met de allernieuwste Venus Engine.

Artikelomschrijving

De LUMIX GH5S biedt de hoogst mogelijke gevoeligheid en de beste beeldkwaliteit in de geschiedenis van de LUMIX-camera's. Dit wordt gerealiseerd door de nieuw ontwikkelde sensor met hoge gevoeligheid te combineren met Dual Native ISO-technologie en met de allernieuwste Venus Engine. Dual Native ISO is een revolutionaire technologie die bij de professionele videocamera's van Panasonic wordt gebruikt en niet alleen een erg hoge gevoeligheid biedt, maar tegelijkertijd ook de ruisniveaus laag houdt. Bij een conventionele Single Native ISO gaan deze doorgaans omhoog wanneer de gevoeligheid verhoogd wordt. De nieuw ontwikkelde beeldsensor implementeert echter twee circuits waardoor het mogelijk wordt om naar een hoge 'native' gevoeligheid over te schakelen alvorens de verwerking te versterken. Met andere woorden: in situaties met weinig licht kun je toch schitterende beelden maken met minimale ruis.

Kenmerken

 • 10.3 megapixel Micro Four Thirds Digital Live MOS sensor
 • Snelle Venus Engine beeldprocessor
 • 5-assige sensor-shift beeldstabilisatie, Dual IS
 • Video-opnames in Cinema 4K/60p, Full HD/60p, werkelijke opnametijd tot 65 min onafgebroken
 • 4:2:2 10-bit LongGOP en 4:2:2 10-bit ALL-Intra mogelijk
 • Beeldsnelheid foto tot 12 beelden per seconde
 • 6K/4K Photo-functies voor tot 60 beelden per seconde
 • Contrast AF met 225 scherpstelpunten
 • Groot en scherp kantelbaar 3.0-inch OLED-touchscreen met 1.620k beeldpunten
 • OLED Live View Finder met 3.680k beeldpunten
 • Wifi en Bluetooth ingebouwd
 • LUMIX Tether compatible
 • Magnesiumlegering body
 • Burstmode met tot 60 fps in 4K Photo-modus (8 megapixel), 12 fps op volledige resolutie
 • ISO-bereik van 160-51200, uit te breiden naar ISO 80-204800
 • Afmeting: 138,5 x 98,1 x 87,4 mm
 • Gewicht: 660 gr (inclusief accu en SD kaart)

Cinema 4K 60p/50p met onbeperkte opnametijd
Dankzij de originele LUMIX GH5 werd het mogelijk om met een DSLM-camera 4K 60p/50p video-opnames te maken. Om nog meer creatieve mogelijkheden te bieden, gaat de nieuwe LUMIX GH5S nog een stap verder door voor de allereerste keer de Cinema 4K (C4K: 4096 x 2160) 60p/50p video-opnamemogelijkheid toe te voegen. Daarenboven beschik hij over een onbeperkte opnametijd, zelfs bij FHD- of 4K-video-opnames. (Afhankelijk van de capaciteit van de SD-kaart en de levensduur van de batterij.)

4:2:2 10-bit interne opname
De Lumix GH5S brengt innovatieve interne 4: 2: 2 10-bit 4K-video-opnames. Zo zal 10-bit alle subtiliteiten van gegradueerde luchten en zonsondergangen weergeven zonder banding zoals bij 8-bit. De kracht van het beschikken over filmproductiecapaciteiten binnen in de camera schept een nieuw precedent op het gebied van guerilla-style filmproductie. En u kunt 4:2:2 10-bit opnemen op uw SD-kaart terwijl u op hetzelfde moment het live-signaal voedt aan een full-size HDMI-poort verbonden met een externe monitor of recorder. 4: 2: 2 10-bit opnames maken het mogelijk om natuurgetrouwe en waarheidsgetrouwe beelden te verkrijgen met meer dan een miljard kleuren en het viervoudige van 8-bit. Een adembenemende 400Mbps (ALL-Intra) hoge bitrate opnamemodus is ook beschikbaar.

V-log L opnames voor nog nauwkeurigere kleurengradaties
Om aan de vraag van filmproducenten te voldoen, zijn log video-opnames (V-Log L) beschikbaar gemaakt op de DC-GH5S. Dit zorgt voor een uitzonderlijke flexibiliteit en een groter dynamisch bereik voor kleurengradaties tijdens het post-productieproces.

Hybrid Log Gamma voor 4K HDR-video
HDR (High Dynamic Range) is een modus om zowel heldere als donkere delen van het beeld te reproduceren. Hierdoor komt het beeld dichter bij het beeld dat je met het blote oog waarneemt.

Meerdere beeldverhoudingen - Exclusief voor LUMIX GH5S!
De sensor van de LUMIX GH5S ondersteunt meerdere beeldverhoudingen, met name 4:3, 17:9, 16:9 en 3:2. Dankzij ruime effectieve pixelmarges wijzigt de brandpuntsafstand bij deze beeldverhoudingen niet. Deze functie, die beschikbaar is voor fotografie, voor 4K en C4K-video en in Anamorfische modus, laat je toe de beeldhoek van de lens volledig te benutten voor een werkelijk verbluffende beeldweergave!
Bovendien worden zelfs bij gebruik van een grotere sensor hoge uitleessnelheden bereikt. In vergelijking met de LUMIX GH5 wordt vervorming door rollende sluiter bij hoge uitleessnelheden met een factor van ongeveer 1,3 verminderd wanneer je video's opneemt of een elektronische sluiter gebruikt.

Max. 10x Slowmotion Video — VFR (Variable framerate)
Om de videoweergave nog verder te verbeteren, is de LUMIX GH5S voorzien van diverse effecten. Dankzij de VFR kun je video's in hogere/lagere snelheid opnemen in C4K/4K (60 fps max. 2,5x langzamer bij 24p weergave) of in FHD (240 fps max. 10x langzamer bij 24p weergave) kwaliteit. De minimale beeldrastersnelheid voor video met snel bewegende effecten is 2 fps.

4:2:2 10-bit HDMI Live Output en Simultaneous Internal Recording
De LUMIX GH5S kan 4:2:2 10-bit real-time beelduitvoer naar een externe monitor of recorder realiseren via een optionele HDMI-kabel (volledige grootte TypeA), terwijl simultaan een interne 4:2:2 10-bit opname wordt verstrekt. Hij is geschikt voor professioneel filmen waarbij nauwkeurige monitoring van het beeld wordt vereist of opname van hoge kwaliteit naar externe codec-apparaten (zoals ProRes).
Een kabelhouder voor de HDMI-kabel wordt meegeleverd met de LUMIX GH5S om loskoppelen op locatie te vermijden.

TC IN/OUT-aansluiting
De tijdcode kan worden gesynchroniseerd met een extern apparaat door gebruik te maken van de gebundelde BNC-conversiekabel. Hierdoor kun je filmmateriaal dat met meerdere camera's is opgenomen, makkelijker volgens een niet-lineaire tijdlijn bewerken.

LINE-invoer ondersteund
LINE-invoer wordt ondersteund via een 3,5 mm microfoonaansluiting. Dit maakt het mogelijk om geluiden van een extern audio-apparaat te voeden voor efficiëntere videoproductie.

Meer informatie
Merk Panasonic
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Panasonic Lumix GH5S body

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice