• Home
 • Panasonic Lumix GX8 zwart inclusief 12-60/3.5 occasion

Panasonic Lumix GX8 zwart inclusief 12-60/3.5 occasion

Normale prijs € 699,00 Speciale prijs € 629,10
Op voorraad
SKU
2000000042985
Artikelomschrijving

Veelzijdige Micro Four Thirds systeemcamera met standaard zoomlens, in zeer goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

De LUMIX DMC-GX8 heeft een nieuwe sensor van 20,3 megapixels die perfect is voor het vastleggen van foto's en video's met schitterende details. De verbeterde lichtverzadiging van de sensor resulteert in een verhoogde beeldnauwkeurigh... Meer informatie

geen

Veelzijdige Micro Four Thirds systeemcamera met standaard zoomlens, in zeer goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

Artikelomschrijving

Veelzijdige Micro Four Thirds systeemcamera met standaard zoomlens, in zeer goede staat. Deze Ster Occasion wordt geleverd met 12 maanden garantie.

LET OP: Dit artikel valt onder de margeregeling, BTW-aftrek is dus niet mogelijk.

De LUMIX DMC-GX8 heeft een nieuwe sensor van 20,3 megapixels die perfect is voor het vastleggen van foto's en video's met schitterende details. De verbeterde lichtverzadiging van de sensor resulteert in een verhoogde beeldnauwkeurigheid en een groter dynamisch bereik voor een natuurgetrouwe kleurweergave. De verbeterde quad-core Venus Engine-beeldprocessor zorgt ervoor dat de camera uitstekend presteert bij weinig omgevingslicht. Door deze verbeterde functionaliteit kunnen blokken ruis worden verwijderd die in het verleden lastig te onderscheiden waren, zodat
men het beeld kan vastleggen zoals het door de lens werd waargenomen. De mogelijkheid altijd weer scherpe en heldere beelden vast te leggen is een belangrijk kenmerk van de LUMIX DMC-GX8. Het eerste Dual I.S.-systeem van Panasonic draagt hier alleen maar aan bij. Door de combinatie van een Lens Optical Image Stabiliser en een Body Image Stabiliser kan zelfs een heftige trilling  van de hand worden gecorrigeerd zodat beelden altijd scherp zijn, van groothoek- tot teleopname en zelfs bij weinig omgevingslicht.

 

Kenmerken

 • 20.3 megapixel Micro 4:3 Live MOS Sensor
 • OLED Live View Finder met 2360k beeldpunten
 • OLED Touchscreen met ca. 1040K beeldpunten
 • 49 scherpstelpunten met Post Focus technologie
 • 4K video: 3840x2160/25p 100 Mbps
 • Full HD 1080/50i video
 • Dual IS beeldstabilisatie
 • Maximale ISO tot 25600
 • Wifi ingebouwd
 • Afmetingen: 133,2 x 77,9 x 63,1 mm
 • Gewicht: 487 gram (inclusief accu en geheugenkaart)

 

Maak nu een foto en stel later het focuspunt in
Stel je voor dat je precies kunt beslissen wat je wilt scherpstellen, zelfs na het maken van de foto. De Post Focus functie op de LUMIX TZ100 geeft je de mogelijkheid om dat te doen. Leg de scène vast, bekijk het beeld en raak het deel van de foto aan dat je wilt scherp stellen. (na firmware update)

 

De fotografische grenzen verlegd met 4K-foto
Met de 4K-fotomogelijkheden kan men een specifieke foto van 8 megapixels heel nauwkeurig knippen uit 4K-burstopnames, zodat zelfs de magische momenten die in een oogwenk voorbij zijn vast gelegd kunnen worden om er voor altijd van te genieten. De LUMIX DMC-GX8 biedt drie 4K-fotofuncties: 4K Burst Shooting, 4K Burst (Start/Stop) en 4K Pre-burst, waardoor het perfecte moment nooit meer gemist zal worden:
• 4K Burst Shooting: tot 30 minuten continu opnames maken bij 30 fps. Deze functie is net zo te gebruiken als een fotoburstmodus door de ontspanknop ingedrukt te houden.
• 4K Burst (Start/Stop): start het maken van opeenvolgende foto's door één keer op de ontspanknop te drukken. Het foto's maken stopt wanneer je voor de tweede keer op de knop drukt. Deze functie is geschikter voor opnamemogelijkheden waar bij je langer moet wachten.
• 4K Pre-burst: legt automatisch 30 frames vast de seconde voor én na het indrukken van de ontspanknop. Je hebt dus 60 kansen om het perfecte moment vast te leggen.

 

In alle situaties veelzijdig
De body van de LUMIX GX8 is gemaakt van een magnesiumlegering en daardoor licht én robuust. Met andere woorden, de ideale metgezel voor elk stedelijk avontuur. Daarnaast is de camera spatwater- en stofbestendig. Dit is bereikt door de verschillende componenten van de body te sealen. De camera is daardoor bestand tegen zwaardere omstandigheden dan andere camera's. De grote Live View Finder (LVF) met hoge resolutie en een vergrotingsfactor van 0,77x (equivalent van 35-mm-camera) is 90 graden draaibaar om in elke situatie opnames te kunnen maken. Het vrij draai- en kantelbare touchscreenscherm is gemakkelijk van links naar rechts (180 graden) en omhoog en omlaag (250 graden) te bewegen – perfect voor selfies van een geheel ander niveau. Zowel de LVF als het touchscreenscherm bieden een gezichtsveld van 100% zodat men ook ziet wat er aan de rand van het kader gebeurt. Om de batterij te sparen wisselt de beeldweergave tussen de LVF en het scherm aan de achterkant automatisch door middel van een oogsensor op de LVF.

 

Momenten in een oogwenk vastgelegd
Het LUMIX G-assortiment van Panasonic staat voor een snelle en nauwkeurige Auto Focus (AF). Met de LUMIX DMC-
GX8 kan men zich concentreren op de compositie in de wetenschap dat de camera de rest voor zijn rekening neemt. De LUMIX DMC-GX8 heeft nog minder tijd nodig dan zijn voorgangers om scherp te stellen. In een oogwenk analyseert hij het beeld en past hij de instellingen daarop aan. Keer op keer resulteert dit in kristalheldere foto's en video's, zelfs bij snelbewegende onderwerpen, zoals wilde dieren of sportwedstrijden.

 

Meer informatie
Merk Panasonic
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Panasonic Lumix GX8 zwart inclusief 12-60/3.5 occasion

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice