Peak Design Slide ash

€ 64,95
Op voorraad
SKU
0818373020491
Artikelomschrijving

De meest veelzijdige professionele cameradraagriem ter wereld. De nieuwe ge-upgrade Peak Design Slide kan zowel als een sling-, nek-, of schouderriem gebruikt worden. De gepolsterde nylon riem heeft een zeer gladde kant die glijdt over kleding bij gebruik als slide, en een anti-slip kant, die wegglijden voorkomt, voor gebruik als schouderdraagriem. De dubbel uitgevoerde “quick-adjusters” geven directe verstelmogelijkheden en maken het snel aanpassen van de Slide mogelijk. Het unie... Meer informatie

geen

De meest veelzijdige professionele cameradraagriem ter wereld. De nieuwe ge-upgrade Peak Design Slide kan zowel als een sling-, nek-, of schouderriem gebruikt worden.

Artikelomschrijving

De meest veelzijdige professionele cameradraagriem ter wereld. De nieuwe ge-upgrade Peak Design Slide kan zowel als een sling-, nek-, of schouderriem gebruikt worden. De gepolsterde nylon riem heeft een zeer gladde kant die glijdt over kleding bij gebruik als slide, en een anti-slip kant, die wegglijden voorkomt, voor gebruik als schouderdraagriem. De dubbel uitgevoerde “quick-adjusters” geven directe verstelmogelijkheden en maken het snel aanpassen van de Slide mogelijk. Het unieke Peak Design Anchor Link systeem is snel vast te maken aan de riem en camera en zorgt voor een veel stabielere verbinding met de camera dan een traditionele sling draagriem. Een ander groot voordeel is dat de vernieuwde Anchors passen op iedere Peak Design of 3rd party statiefplaat en zelfs door de kleine openingen van een compatcamera.

Verdere updates zijn ook doorgevoerd aan de siliconen antislip-laag, de binnenvulling van de riem en plattere riem/hardware verbindingen. De Anchor’s zijn ge-update zodat ze kleiner zijn, sneller en makkelijker te bevestigen zijn en ook nog veiliger in gebruik.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Peak Design Slide ash

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice