• Home
  • Peak Design The Everyday Backpack 20 V2 midnight

Peak Design The Everyday Backpack 20 V2 midnight

€ 259,00
Op voorraad
SKU
0818373021443
Artikelomschrijving

Een rugzak die zich aanpast aan je steeds veranderende uitrusting, lifestyle en omgeving. De Everyday Backpack is ontworpen door een team van designers, ingenieurs en fotografen om tegemoet te komen aan de behoeften van creatieve, avontuurlijke mensen. Ongeëvenaarde toegankelijkheid, uitbreidbaarheid en organisatie. De gepatenteerde MagLatch sluiting zorgt voor razendsnelle toegang tot het topvak, twee waterproof ritsen aan de zijkant geven toegang tot je apparatuur. De enorme draagcapac... Meer informatie

geen

Een rugzak die zich aanpast aan je steeds veranderende uitrusting, lifestyle en omgeving. De Everyday Backpack is ontworpen door een team van designers, ingenieurs en fotografen om tegemoet te komen aan de behoeften van creatieve, avontuurlijke mensen. Ongeëvenaarde toegankelijkheid, uitbreidbaarheid en organisatie.

Artikelomschrijving

Een rugzak die zich aanpast aan je steeds veranderende uitrusting, lifestyle en omgeving. De Everyday Backpack is ontworpen door een team van designers, ingenieurs en fotografen om tegemoet te komen aan de behoeften van creatieve, avontuurlijke mensen. Ongeëvenaarde toegankelijkheid, uitbreidbaarheid en organisatie. De gepatenteerde MagLatch sluiting zorgt voor razendsnelle toegang tot het topvak, twee waterproof ritsen aan de zijkant geven toegang tot je apparatuur. De enorme draagcapaciteit aan de buitenkant van de tas wordt mogelijk gemaakt door een veelzijdig systeem van wegstopbare riempjes en twee flexibele zijvakken. Door de verschillende draagmogelijkheden is deze tas geschikt voor zowel de dagelijkse trip naar werk en voor langdurige reizen. Eindeloos aanpasbare FlexFold verdelers houden je apparatuur of persoonlijke spullen netjes op hun plek, beschermd en niet op een hoop onderin je tas. Gepolsterde binnenvakjes houden je kleine accessoires in de gaten. Hij heeft tevens een speciale sleeve voor je 15" laptop, tablet en documenten.

Kenmerken

  • Buitenmaat: 46 x 30 x 17 cm
  • Binnenmaat laptopvak: 38 x 25 x 2.5 cm
  • Binnenmaat tabletvak: 33 x 22 x 1 cm
  • Inhoud: 12L tot 20L
  • Gewicht: 1350 gr
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Peak Design The Everyday Backpack 20 V2 midnight

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice