Service

Wij staan voor je klaar!

Natuurlijk staan we ook na je aankoop bij CityFoto voor je klaar. In onze winkel kun je dan ook terecht voor vragen over je product. Onze medewerkers helpen je verder met instellingen, technische problemen en defecten. Is het probleem of defect niet direct in de winkel op te lossen? Dan sturen we je product op naar een reparateur. Je bent vast benieuwd naar de status van je product tijdens zo'n reparatie. Daarom houden we je per e­-mail op de hoogte. Na de reparatie hoef je de deur niet meer uit: als je wilt, sturen we het gerepareerde product naar je op.

Bevalt je product achteraf gezien toch niet zo goed? Doen we niet moeilijk over. Breng je product binnen 14 werkdagen én in de originele verpakking terug naar de winkel of stuur het op, en wij ruilen het voor je om. Onze medewerkers helpen je graag een product te vinden dat wél bij je past. Of je krijgt gewoon je geld terug. Dat kan natuurlijk ook.

Formulier: Product retourneren

Nuttige antwoorden

Hoe lang heb ik garantie op een product?

City Foto Eindhoven levert alle nieuwe artikelen met minimaal 2 jaar fabrieksgarantie, op gebruikte apparatuur leveren wij 6 maanden garantie.

Defecten veroorzaakt door invloeden van buitenaf zoals forcering, val- of vochtschade, vervuiling en ondeugdelijk gebruik vallen buiten deze garantie.

Mijn product is defect. Wat moet ik doen?

Indien het defect, veroorzaakt door materiaal-/en of fabricagefouten, zich voordoet binnen een week na aankoop dan zal City Foto Eindhoven het artikel omruilen, mits het artikel voorradig en leverbaar is. In alle andere gevallen van defecten binnen de garantietermijn zal City Foto Eindhoven de reparatie kosteloos laten verrichten.

Bij een defect dient u het artikel inclusief aankoopbon en garantiebewijs aan te bieden bij City Foto Eindhoven. Indien u het artikel opstuurt kunt u vooraf een email versturen naar eindhoven@mijncityfoto.nl. Geef hierin de omschrijving van de storing aan en uw naam en adresgegevens.

De portokosten bij garantiereparaties zijn voor de verzender. De retourverzending naar de klant binnen de Benelux is voor rekening van City Foto Eindhoven.

Indien na controle blijkt dat er onterecht garantie geclaimd is worden de onderzoeks- en verzendkosten doorberekend aan de klant.

Mag ik alle artikelen altijd retourneren?

Als uw winkelaankoop niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u uw aankoop binnen 14 dagen omruilen bij ons in de winkel. Het artikel en verpakking dient compleet, ongeregistreerd en onbeschadigd te zijn. Onze medewerkers zullen u een zo goed mogelijk advies geven voor een artikel wat wel aan uw wensen voldoet. Bijzondere artikelen die op uw verzoek door ons voor u zijn besteld kunnen niet geruild worden.

Uw internetaankoop kunt u binnen 14 werkdagen retourneren zonder opgave van redenen. Het artikel en de verpakking dient compleet, ongebruikt, niet geregistreerd en onbeschadigd te zijn.

Kan ik een op internet gekocht artikel retourneren in de winkel?

Als uw internetaankoop niet aan uw verwachtingen voldoet kunt u uw aankoop binnen 14 retourneren bij ons in de winkel. Het artikel en verpakking dient compleet, ongeregistreerd en onbeschadigd te zijn. Onze medewerkers zullen u een zo goed mogelijk advies geven voor een artikel wat wel aan uw wensen voldoet.

Wat moet ik doen als ik mijn aankoop wil retourneren?

Uw internetaankoop kunt u binnen 14 werkdagen retourneren zonder opgave van redenen. Het artikel en de verpakking dient compleet, ongebruikt, niet geregistreerd en onbeschadigd te zijn. Indien u hier gebruik van wilt maken kunt u ons dit vooraf kenbaar maken via eindhoven@mijncityfoto.nl, waarin u de volgende informatie vermeldt:

Uw naam

Ordernummer

Uw rekeningnummer

Na ontvangst en controle van het artikel zal City Foto Eindhoven binnen 7 werkdagen uw aankoopbedrag terugstorten.

Hoe lang duurt het voor mijn betaling is teruggestort?

Na ontvangst en controle van het vooraf aangemelde geretourneerde artikel zal City Foto Eindhoven binnen 7 werkdagen uw aankoopbedrag terugstorten.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?

De portokosten bij een retourzending zijn voor de verzender.

Wat zijn de voorwaarden van de '5 jaar garantie' aktie?

City Foto verlengt de fabrieksgarantie tot maximaal 5 jaar op nieuw gekochte camera’s, objectieven en flitsers met een aankoopwaarde van minimaal €200.
Bij aankoop ontvangt u factuur op naam, met vermelding van uw aankoop en de bijbehorende serienummers. U dient dit aankoopbewijs goed te bewaren. De 5 jaar garantie gaat in op het moment van aankoop.

• Aanspraak op deze extra garantie kan alleen bij City Foto gemaakt worden.
• De garantie gaat in op de datum van aankoop.
• De garantie wordt geregistreerd op naam en is niet overdraagbaar.
• De garantie geldt alleen op nieuwe apparatuur, niet op occasions.
• De garantievoorwaarden van de fabrikant zijn leidend.
• Defecten veroorzaakt door schade van buitenaf, forcering, vervuiling en slijtage zijn altijd uitgesloten van garantie.

Contactopties

Adres en contactgegevens

City Foto Digitaal Eindhoven B.V.
Stratumsedijk 3
5611 NA EINDHOVEN

040 - 2121 202
eindhoven@mijncityfoto.nl

17141309
NL 8107.22.914B01
65.60.33.940
NL20INGB0656033940
INGBNL2A

Openingstijden

13:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
09:00 - 18:00 uur
10:00 - 17:00 uur
gesloten

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice