• Home
  • Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art Canon

Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art Canon

Normale prijs € 1.479,00 Speciale prijs € 1.299,00
Op voorraad
SKU
0085126205546
Artikelomschrijving

SIGMA is de pionier op het gebied van ultra-groothoek zoom-objectieven en zet al decennia lang de toon binnen deze categorie. De SIGMA 12-24mm F4 DG HSM Art bundelt al deze kennis en ervaring in een objectief dat volledig opnieuw is opgebouwd en voldoet aan de strengste eisen van de Art-lijn. Denk hierbij aan het grootste asferische element ter wereld, uitmuntende scherpte, minimale distortie en een uitzonderlijk korte minimale scherpstelafstand. De SIGMA 12-24mm F4 DG HSM Art is de logische ... Meer informatie

geen

De SIGMA 12-24mm F4 DG HSM Art is de logische keuze voor iedere veeleisende landschap-, architectuur-, of interieurfotograaf.

Artikelomschrijving

SIGMA is de pionier op het gebied van ultra-groothoek zoom-objectieven en zet al decennia lang de toon binnen deze categorie. De SIGMA 12-24mm F4 DG HSM Art bundelt al deze kennis en ervaring in een objectief dat volledig opnieuw is opgebouwd en voldoet aan de strengste eisen van de Art-lijn. Denk hierbij aan het grootste asferische element ter wereld, uitmuntende scherpte, minimale distortie en een uitzonderlijk korte minimale scherpstelafstand. De SIGMA 12-24mm F4 DG HSM Art is de logische keuze voor iedere veeleisende landschap-, architectuur-, of interieurfotograaf.

 

Kenmerken

  • Lensopbouw: 16 elementen in 11 groepen
  • Beeldhoek op Full Frame formaat: 122º - 84.1º
  • Aantal diafragmalamellen: 9
  • Diafragmabereik: f/4.0 - f/22
  • Kortste instelafstand: 24 cm
  • Maximale vergroting: 1:4.9
  • Filtermaat: nvt
  • Afmetingen: Ø 131.5 mm x 102 mm
  • Gewicht: 1150 g

 

Optisch ontwerp
Jarenlange ontwikkelervaring van asferische lenselementen heeft SIGMA in staat gesteld om dit objectief van meerdere hoogwaardige asferische lenselementen te voorzien.

Daarnaast is dit objectief samengesteld met FLD (“F” laag-dispersie) glas, waarvan de prestaties te vergelijken zijn met die van fluoriet, maar zorgen voor een geoptimaliseerde krachtdistributie. Al deze factoren tezamen minimaliseren vervorming, transverse chromatische aberratie en lens coma flare.

Mede dankzij het optisch ontwerp levert dit objectief een uitstekende beeldkwaliteit, van het centrum tot aan de hoeken.

 

Constante lichtsterkte over het gehele zoombereik
Met een constante lichtsterkte van F4 ov­er het gehele zoombereik , is dit objectief een F-stop helderder dan conventionele objectieven in deze klasse.

Fotografen kunnen vanaf nu een hogere sluitersnelheid gebruiken, waardoor rondvliegende bladblaadjes zeer scherp kunnen worden vastgelegd. Het constante diafragma zorgt tijdens het in- en uitzoomen voor een exceptioneel gebruiksgemak.

 

Snelle scherpstelling
Dankzij de nieuwste Hyper Sonic Motor (HSM) levert 1.3 keer meer torsie vergeleken met haar voorgangers. Zelfs op lage snelheden bent u verzekerd van zeer stabiele prestaties.

 

Stof- en spatwaterbestendige constructie
Ter preventie van stof en waterdruppels is de lensvatting voorzien van een rubberen afdichtring. Het voor- en achterste lenselement hebben een olie- en waterafstotende coating; dit komt voornamelijk van pas tijdens motregen of situaties met opspattend water.

Meer informatie
Merk Canon
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art Canon

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice