• Home
  • Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art Panasonic L

Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art Panasonic L

Normale prijs € 949,00 Speciale prijs € 789,00
Op voorraad
SKU
0085126321697
Artikelomschrijving

De SIGMA 85mm F1.4 DG HSM voldoet aan de allerhoogste eisen van de Art-lijn en zet hiermee een nieuwe standaard in portretfotografie. Voorzien van 14 elementen in 12 groepen, mag u prestaties verwachten die uw voorstellingsvermogen zullen uitdagen en het uiterste zal halen uit iedere camera van 50-megapixel en meer. Grensverleggende scherpte, in combinatie met een zeer aantrekkelijk bokeh: de SIGMA 85mm F1.4 DG HSM Art is de logische keuze voor iedere fotograaf die uitsluitend voor het allerb... Meer informatie

geen

Grensverleggende scherpte, in combinatie met een zeer aantrekkelijk bokeh: de SIGMA 85mm F1.4 DG HSM Art is de logische keuze voor iedere fotograaf die uitsluitend voor het allerbeste kiest.

Artikelomschrijving

De SIGMA 85mm F1.4 DG HSM voldoet aan de allerhoogste eisen van de Art-lijn en zet hiermee een nieuwe standaard in portretfotografie. Voorzien van 14 elementen in 12 groepen, mag u prestaties verwachten die uw voorstellingsvermogen zullen uitdagen en het uiterste zal halen uit iedere camera van 50-megapixel en meer. Grensverleggende scherpte, in combinatie met een zeer aantrekkelijk bokeh: de SIGMA 85mm F1.4 DG HSM Art is de logische keuze voor iedere fotograaf die uitsluitend voor het allerbeste kiest.

 

Kenmerken

  • Optische constuctie: 14 elementen in 12 groepen
  • Diagonale beeldhoek: 28.6°
  • Diafragmabereik: f/1.4 - f/16
  • 9 diafragmabladen
  • Minimale scherpstelafstand: 85 cm (max. vergrotingsmaatstaf 1:8.6)
  • Afmeting: ø 94.7 x 126.2 mm (Sigma mount uitvoering)
  • Filtermaat: 86mm (draait niet rond)
  • Inclusief zonnekap

 

Het optisch ontwerp
Tegenwoordig leveren fullframe sensoren een resolutie van 50-megapixels of zelfs meer. Om het beste in deze ultra-hoge-megapixel sensoren naar boven te halen, zijn hoogwaardige glaselementen essentieel.

De Sigma 85mm F1.4 DG HSM | ART is opgebouwd met 14 lenselementen in 12 groepen, waardoor dit objectief een uitstekende match is voor camera's met de nieuwste ultra-hoge-megapixel sensoren.

Dit objectief bevat een ELD-element (extra laag-dispersie) , twee SLD (speciale laag-dispersie) glaselementen en één element met een hoge mate van partiële dispersie en een hoge brekingsindex; het optisch systeem minimaliseert hierdoor flare- en ghosting effecten.

 

Stof- en spatwaterbestendige constructie
Ter preventie van stof en waterdruppels is de lensvatting voorzien van een rubberen afdichtring. Het voor- en achterste lenselement hebben een olie- en waterafstotende coating; dit komt voornamelijk van pas tijdens motregen of situaties met opspattend water.

 

Snelle scherpstelling
Dankzij de nieuwste Hyper Sonic Motor (HSM) levert 1.3 keer meer torsie vergeleken met haar voorgangers. Zelfs op lage snelheden bent u verzekerd van zeer stabiele prestaties en zorgt het geüpdatete autofocus algoritme een zeer vloeiende en razendsnelle autofocus.

Wanneer u aan de focusring draait kunt u eenvoudig handmatig focussen, zelfs tijdens de continue autofocus. U hoeft hiervoor de AF- en MF-schakelaar niet om te zetten.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art Panasonic L

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice