• Home
 • Sony 200-600mm f/5.6-6.3 G OSS FE

Sony 200-600mm f/5.6-6.3 G OSS FE

€ 2.099,00
Op voorraad
SKU
4548736099739
Artikelomschrijving

Lease deze lens met Sony Imaging Lease.

Deze 200-600 mm supertelezoom is perfect voor wildfoto's, omdat met 1.4x en 2.0x teleconverters 840 of 1200 mm wordt bereikt met volledige G-lenskwaliteit en AF-prestaties, en prachtige bokeh. De asferische en ED-glaselementen geven sublieme resolutie i... Meer informatie

geen

Deze 200-600 mm supertelezoom is perfect voor wildfoto's, omdat met 1.4x en 2.0x teleconverters 840 of 1200 mm wordt bereikt met volledige G-lenskwaliteit en AF-prestaties, en prachtige bokeh.

Artikelomschrijving

Lease deze lens met Sony Imaging Lease.

Deze 200-600 mm supertelezoom is perfect voor wildfoto's, omdat met 1.4x en 2.0x teleconverters 840 of 1200 mm wordt bereikt met volledige G-lenskwaliteit en AF-prestaties, en prachtige bokeh. De asferische en ED-glaselementen geven sublieme resolutie in het gehele bereik, terwijl de Nano AR-coating van Sony schittering en spiegeling tegengaat.

Kenmerken

 • Brandpuntsafstand: 200-600 mm (35-mm full-frame), 300-900 mm (APS-C)
 • Lensopbouw: 24 elementen / 17 groepen
 • Beeldhoek: 12°30' - 4°10' (35-mm full-frame), 8° - 2°40' (APS-C)
 • Minimaal diafragma: f/5.6-6.3
 • Diafragma: 11 afgeronde bladen
 • Maximale vergrotingsverhouding: 0,2x
 • Minimale scherpstelafstand:: 2.4 m
 • Optical SteadyShot
 • Filterdiameter: 95 mm
 • Afmetingen: 111,5 x 318 mm
 • Gewicht: 2115 g

Zoom tot 600 mm, of 1200 met teleconverter
Compatibel met optionele 1.4x en 2.0x teleconverters, voor een maximale brandpuntsafstand van 840 mm of 1200 mm bij F13. Beide teleconverters zijn van topkwaliteit, voor uitstekende beeldkwaliteit en AF-prestaties. Zoom en diafragmabereik met de 1.4x teleconverter is 280-840 mm, F8-9. Met de 2.0x teleconverter zijn de bereiken 400-1200 mm, F11-13.

Hoge resolutie in het gehele zoombereik
Vijf ED-glaselementen (extra lage verstrooiing) en een asferisch element in een nieuw optisch ontwerp leveren sublieme resolutie en beeldkwaliteit in het volledige zoombereik. Het asferische element onderdrukt sferische aberratie en vervorming, en de ED-glaselementen minimaliseren chromatische aberratie, die een probleem kan zijn bij supertele-brandpuntsafstanden.

Prachtige, natuurlijke bokeh met G-lens
Een rond diafragmamechanisme met 11 lamellen maakt de bokeh van deze lens nog mooier, waardoor het mogelijk is om de kleine scherptediepte van supertele-brandpuntsafstanden te gebruiken voor prachtige beelden met een vloeiende G-lens-bokeh.

Snelle, nauwkeurige autofocus volgt snelle onderwerpen
Het DDSSM-systeem (Direct Drive SSM) van Sony levert het vermogen en de precisie die nodig is om het lensmechanisme aan te sturen voor opmerkelijk snelle en nauwkeurige scherpstelling. Dankzij de uiterst nauwkeurige positionering gaat geen enkele beweging verloren. Haarscherpe autofocus wordt razendsnel bereikt. Het DDSSM-systeem is bovendien uiterst stil.

De Nano AR-coating elimineert schittering en spiegeling
De originele Nano AR-coating van Sony heeft een gelijkmatige structuur op nanometerniveau. Deze structuur onderbreekt het grensoppervlak van de lens, en zorgt voor aanzienlijk minder reflecties die door schitteringen en spiegelingen de beeldkwaliteit zouden verminderen. Het eindresultaat is superieure beeldhelderheid en contrast. (1. Antireflecterende nanocoating / 2. Glas / 3. Uitgezonden licht)

Optical SteadyShot met 3 modi
Optische beeldstabilisatie maakt het eenvoudig om zonder statief scherpe beelden vast te leggen bij supertele-brandpuntsafstanden. MODE 2 biedt ideale stabilisatie voor gepande opnamen, terwijl MODE 3 voor verbeterde zoekerstabilisatie zorgt waardoor het eenvoudiger is om sportacties of wilde dieren vast te leggen. Stabilisatie over vijf assen is beschikbaar bij compatibele α-behuizingen.

Interne zoom zorgt voor stabiele opnamen
Dankzij het interne zoommechanisme verandert de lengte van de lens niet tijdens het zoomen, voor stabiele bediening zonder statief met consistente balans. Interne zoom betekent ook dat de afstand tussen het voorste element en het onderwerp niet verandert.

Drie aanpasbare knoppen voor scherpstelvergrendeling
Aanpasbare scherpstelvergrendelingsknoppen zijn op drie posities op 90° van elkaar aangebracht, zodat ze altijd eenvoudig bereikbaar zijn, ongeacht of de camera horizontaal of verticaal met de greep naar boven of beneden wordt gebruikt. U kunt ook andere functies aan de knoppen toewijzen.

Scherpstelbegrenzer voor snellere scherpstelling
Met de scherpstelbegrenzer kan het autofocusbereik van de lens via een schakelaar worden beperkt van 2,4 tot 10 meter, 10 meter tot oneindig, of een onbeperkt autofocusbereik. Dit versnelt de autofocus in bepaalde situaties omdat wordt verhinderd dat de lens zich scherpstelt op onderwerpen buiten het doelbereik.

Natuurlijke, lineaire respons op handmatige scherpstelling
Dankzij Linear Response MF reageert de scherpstelring direct en lineair op subtiele bediening bij handmatig scherpstellen. Wanneer aan de scherpstelring wordt gedraaid, wijzigt de scherpstelling onmiddellijk, waardoor de bediening snel en precies aanvoelt.

Stof- en vochtwerende vormgeving
Het stof- en vochtbestendige ontwerp biedt de betrouwbaarheid die nodig is onder zware omstandigheden bij buitengebruik.

Fluorcoating op voorste element
De fluorcoating op het voorste lenselement stoot water, olie en ander vuil af, waardoor het gemakkelijker is om vuil of vingerafdrukken van het lensoppervlak te vegen.

Afneembare statiefbevestiging
Dankzij de afneembare statiefbevestiging kunt u snel het statief afnemen/bevestigen — gemakkelijk afwisselend fotograferen uit de hand en met statief. De bevestiging is gemakkelijk afneembaar — handig voor vervoer en opslag. Vergrendelingsmechanisme voorkomt onopzettelijke ontkoppeling.

Meer informatie
Merk Sony
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sony 200-600mm f/5.6-6.3 G OSS FE

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice