• Home
 • Sony 24-105mm f/4.0 G OSS FE

Sony 24-105mm f/4.0 G OSS FE

€ 1.349,00
Op voorraad
SKU
4548736074132
Artikelomschrijving

Lease deze lens met Sony Imaging Lease.

Met het diafragma van 24–105 mm en F4 in het zoombereik biedt de hoogwaardige G Lens consistent beelden van hoge kwaliteit. Het compacte, lichte ontwerp biedt uitstekende optische prestaties, is draagbaar en mobiel, en is geschikt voor systemen me... Meer informatie

geen

Met het diafragma van 24–105 mm en F4 in het zoombereik biedt de hoogwaardige G Lens consistent beelden van hoge kwaliteit. Het compacte, lichte ontwerp biedt uitstekende optische prestaties, is draagbaar en mobiel, en is geschikt voor systemen met E-bevestiging. Snelle, precieze AF en hoge betrouwbaarheid maken deze fijne zoomlens nog veelzijdiger.

Artikelomschrijving

Lease deze lens met Sony Imaging Lease.

Met het diafragma van 24–105 mm en F4 in het zoombereik biedt de hoogwaardige G Lens consistent beelden van hoge kwaliteit. Het compacte, lichte ontwerp biedt uitstekende optische prestaties, is draagbaar en mobiel, en is geschikt voor systemen met E-bevestiging. Snelle, precieze AF en hoge betrouwbaarheid maken deze fijne zoomlens nog veelzijdiger.

Kenmerken

 • Brandpuntsafstand: 24-105 mm (35 mm), 36-157,5 mm (APS-C)
 • Beeldhoek: 84°–23° (35-mm full-frame), 61°–15° (APS-C)
 • Lensopbouw: 17 elementen in 14 groepen
 • Diafragmabereik: f/4 tot f/22
 • Afgerond 9 bladig diafragma
 • Maximale vergrotingsverhouding: 0,31x
 • Minimale scherpstelafstand: 0.38 m
 • Filterdiameter: 77 mm
 • Afmetingen: ø 83,4 x 113,3 mm
 • Gewicht: 663 g

Telezoom uit middenklasse met breed bereik
Een breed zoombereik van 24–105 mm met constant F4 voor onderwerpen zoals portretten, snapshots, landschappen, architectuur en meer. Deze ene lens voorziet in de meeste behoeften, zodat u geen extra apparatuur mee hoeft te nemen.

Uitstekende beelden bij elke brandpuntsafstand
Vier asferische elementen, waarvan twee type AA (geavanceerd asferisch), worden gebruikt in een geavanceerd optisch ontwerp dat vervorming effectief onderdrukt terwijl de resolutie en beeldkwaliteit van hoek tot hoek consistent hoog blijven in het zoombereik van de lens.

ED-glas verbetert resolutie en kleur
Drie ED-glaselementen (extra lage verstrooiing) zijn strategisch toegepast in het optische pad van de lens voor nog betere resolutie door chromatische aberratie te onderdrukken. Uitstekende scherpte en natuurlijke kleurweergave tot aan de randen van het beeld.

Helderheid en contrast bij elk licht
Onze originele antireflecterende nanocoating onderdrukt schittering of spiegeling door reflectie, vooral bij tegenlicht en ander lastig licht. Zo krijgt u hoog contrast en helderheid. Invallend licht onder een groot aantal hoeken zonder schittering biedt meer flexibiliteit in kadrering en compositie. (1. Antireflecterende nanocoating / 2. Glas / 3. Uitgezonden licht)

Prachtige mix van scherpte en bokeh
De lens heeft een rond diafragma en de precieze controle van de sferische abberratievorm draagt bij aan de verbluffende balans tussen scherpte en beeldschone bokeh die zo kenmerkend is voor de G Lens. De combinatie van hoge resolutie met vloeiende bokeh in creatieve beelden biedt talloze expressieve mogelijkheden.

Oplossing met één lens voor mobiel, veelzijdig fotograferen
Uitstekende optische prestaties en een hoge zoomfactor — in een compact, licht ontwerp van maar 663 gram (23,4 oz), geschikt voor behuizingen met E-bevestiging. Het systeem is dus zeer mobiel en met gemak te gebruiken. Met deze ene hoogwaardige lens kunt u uiteenlopende onderwerpen en situaties fotograferen. De minimale scherpstelafstand van 0,38 meter (1,25 voet) en ingebouwde optische beeldstabilisatie bieden nog meer veelzijdigheid.

Constant F4 en snelle, precieze, stille AF zijn goed voor foto's en films
Het heldere, constante max. diafragma van F4 in het zoombereik behoudt de helderheid ook bij andere brandpuntsafstanden. Ons Direct Drive SSM (DDSSM) AF-aandrijfsysteem biedt snelle, precieze, stille scherpstelling. Het optisch precisie-ontwerp minimaliseert verandering van beeldhoek. De FE 24-105mm F4 G OSS is een uitstekende keuze voor foto en film.


Fluorcoating op het voorste lenselement
De fluorcoating op het voorste lenselement stoot vuil en vingerafdrukken af en maakt het lensoppervlak gemakkelijker af te vegen.

Hoge betrouwbaarheid in moeilijke omstandigheden
Stof- en vochtbestendige lens voor extra bescherming en betrouwbare prestaties in uitdagende omgevingen. Maak vol vertrouwen opnamen in lichte regen of als het hard waait.


Vloeiende, veelzijdige bediening
Een scherpstelvergrendeling, een ring voor handmatige scherpstelling, een AF/MF-schakelaar en andere bedieningselementen maken een veelzijdige bediening mogelijk. De scherpstelvergrendeling kan worden aangepast via een menu op de behuizing, waarmee u tal van functies aan de knop kunt toewijzen.

Meer informatie
Merk Sony
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sony 24-105mm f/4.0 G OSS FE

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice