Sony 35mm f/1.4 G SAL

Normale prijs € 1.399,00 Speciale prijs € 799,00
Op voorraad
SKU
4905524340549
Artikelomschrijving

Lease deze lens met Sony Imaging Lease.

Het is geen verrassing dat deze 35-mm F1.4 prime-lens uit de G-serie geweldige beeldkwaliteit levert. Creatieve fotografen zijn blij met de 35mm-brandpuntsafstand, door professionals gezien als de veelzijdigste. Met het heldere, snelle maximale diafragm... Meer informatie

geen

Met het heldere, snelle maximale diafragma van F1.4 voor opnamen bij weinig licht, kunt u de sluitertijd verhogen en snelle acties vastleggen of schitterende achtergrond-bokeh bereiken.

Artikelomschrijving

Lease deze lens met Sony Imaging Lease.

Het is geen verrassing dat deze 35-mm F1.4 prime-lens uit de G-serie geweldige beeldkwaliteit levert. Creatieve fotografen zijn blij met de 35mm-brandpuntsafstand, door professionals gezien als de veelzijdigste. Met het heldere, snelle maximale diafragma van F1.4 voor opnamen bij weinig licht, kunt u de sluitertijd verhogen en snelle acties vastleggen of schitterende achtergrond-bokeh bereiken.

Kenmerken

 • Brandpuntsafstand: 35 mm (op APS-C: 52,5 mm)
 • Lensopbouw: 8 groepen / 10 elementen
 • Beeldhoek (APS-C): 44°
 • Beeldhoek (35 mm): 63°
 • Diafragmabladen: 9 (rond diafragma)
 • Minimaal diafragma: f/22
 • Maximale vergrotingsverhouding: 0,2x
 • Minimale scherpstelafstand: 0,3 m
 • Filterdiameter: 55 mm
 • Afmeting: ø69 x 76 mm
 • Gewicht: 510 gram

 

Fantastische prime-lenskwaliteit voor weinig licht
Met een maximaal diafragma van F1.4 is deze superieure lens ideaal voor snelle opnamen en foto's in omgevingslicht, terwijl deze ook uitgebreide scherptediepte-opties biedt. De optie voor vloeiende bokeh maakt de lens tevens zeer geschikt voor portretten. Een ander voordeel van een groot maximaal diafragma zijn de kortere sluitertijden die u bij opnamen van snelle acties kunt gebruiken.

 

Scherpe beelden met hoog contrast
Eersteklas G-lens-optica, met gegoten asferische glaselementen, zorgen voor constante hoge resolutie en contrast, helemaal tot aan het heldere diafragma van maximaal F1.4 van de lens. Alle soorten aberratie worden doeltreffend onderdrukt waardoor verfijnde gradaties natuurlijk en levensecht worden weergegeven.

 

Van extreem scherp naar schitterende bokeh
Een rond diafragma met 9 bladen zorgt samen met het maximale diafragma van F1.4 van deze lens voor prachtige, vloeiende achtergrond-bokeh met natuurlijke highlights wanneer u dat wilt. De vloeiende achtergrondvervaging laat het scherpgestelde onderwerp met bijna driedimensionale diepte uit het beeld springen.

 

Compact, handzaam en veelzijdig
Naast een opmerkelijk compact, handzaam ontwerp, heeft deze lens een handig scherpstelvergrendeling rechts op de lenscilinder, en een automatische vergrendeling die voorkomt dat de scherpstelring gaat draaien wanneer autofocus wordt gebruikt.

Meer informatie
Merk Sony
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sony 35mm f/1.4 G SAL

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice