Sony 35mm f/1.8 FE

€ 699,00
Op voorraad
SKU
4548736099760
Artikelomschrijving

Lease deze lens met Sony Imaging Lease.

Deze compacte, lichte prime-lens van 35 mm voor full-frame camera's levert zelfs bij het maximale diafragma van F1.8 geweldig resultaat. U kunt hem daardoor gebruiken om voorwerpen op tafel te fotograferen, maar ook voor natuurfo... Meer informatie

geen

Deze compacte, lichte prime-lens van 35 mm voor full-frame camera's levert zelfs bij het maximale diafragma van F1.8 geweldig resultaat. U kunt hem daardoor gebruiken om voorwerpen op tafel te fotograferen, maar ook voor natuurfotografie.

Artikelomschrijving

Lease deze lens met Sony Imaging Lease.

Deze compacte, lichte prime-lens van 35 mm voor full-frame camera's levert zelfs bij het maximale diafragma van F1.8 geweldig resultaat. U kunt hem daardoor gebruiken om voorwerpen op tafel te fotograferen, maar ook voor natuurfotografie. Dankzij snelle, precieze en stille autofocus is de lens geschikt voor zowel video's als foto's.

Kenmerken

 • Brandpuntsafstand: 35 mm (op APS-C: 52,5 mm)
 • Lensopbouw: 9 groepen / 11 elementen
 • Beeldhoek (35 mm): 63°
 • Beeldhoek (APS-C): 44°
 • Diafragmabladen: 9 (rond diafragma)
 • Diafragmabereik: f/1.8 - f/22
 • Minimale scherpstelafstand: 0,22 m
 • Maximale vergrotingsverhouding: 0,24x
 • Filterdiameter: 55 mm
 • Afmetingen: Ø 65,6 x 73 mm
 • Gewicht: 280 g

Full-frame, snel, klein en licht
Deze snelle F1.8 lens weegt slechts 280 g (9,9 oz.) en is slechts 65,6 mm x 73 mm groot, maar biedt uitstekende beeldkwaliteit. De lens is een goede multi-inzetbare keuze voor fotograferen en filmen. Het is een full-frame lens, maar kan goed worden gecombineerd met APS-C-behuizingen. Dit levert een equivalente brandpuntsafstand van 52,5 mm op die optimaal is voor portretten en snapshots.

Hoge resolutie van hoek tot hoek
Het geavanceerde lensontwerp bevat een strategisch geplaatst asferisch element dat optische aberraties vermindert en over de hele lengte zorgt voor hoge resolutie. U kunt zo nodig ook vloeiende bokeh toevoegen. Het 9-bladige ronde diafragma zorgt voor een natuurlijk ogende bokeh.

De AF-tracking is in elke situatie betrouwbaar
De kleine scherptediepte van een diafragma van F1.8 maakt scherpstellen erg belangrijk. Het lineair AF-aandrijvingssysteem van de lens is stil, reageert snel en is erg precies. De precieze focus is goed voor fotograferen, maar vooral ook voor filmen omdat de focus door te 'wankelen' zeer precies en continu kan worden bediend.

Zoom in om indrukwekkende close-ups te maken
Dankzij de minimale focusafstand van 0,22 m (0,73 ft.) en de maximale vergroting van 0,24 x is deze lens zowel geschikt voor close-ups als voor algemene fotografie en filmen. De optische prestaties zijn ook bij onderwerpen dichtbij zeer goed. De lens levert de benodigde kwaliteit voor prachtige beelden van voorwerpen op tafel, bloemen en meer.

Aanpasbare scherpstelvergrendeling
De focusvergrendeling is goed bereikbaar en gemakkelijk te bedienen. Via een menu in de camerabehuizing kunnen ook andere functies aan de knop worden toegewezen. U kunt de rasterweergave instellen voor de focusvergrendeling en deze gebruiken om te helpen bij de compositie. Daarnaast kunt u het wijzigen van de witbalans of andere functies toewijzen die efficiënt en veelzijdig fotograferen mogelijk maken.

Eenvoudige handmatige/automatische scherpstelling
Met de scherpstelmodusschakelaar kunt u wisselen tussen automatische en handmatige focusmodi, wat een groot voordeel is bij het vastleggen van onderwerpen of situaties waarbij fijne handmatige focuswijzigingen vereist zijn.

Natuurlijke, lineaire respons op handmatige scherpstelling
Dankzij Linear Response MF reageert de scherpstelring direct en lineair op subtiele bediening bij handmatig scherpstellen. Wanneer aan de scherpstelring wordt gedraaid, wijzigt de scherpstelling onmiddellijk, waardoor de bediening snel en precies aanvoelt.

Stof- en vochtwerende vormgeving
Een stof- en vochtbestendig ontwerp biedt de betrouwbaarheid die nodig is in uitdagende omstandigheden buiten.

Meer informatie
Merk Sony
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sony 35mm f/1.8 FE

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice