• Home
 • Sony A7r III inclusief 24-70/2.8 GM

Sony A7r III inclusief 24-70/2.8 GM

€ 4.649,00
Op voorraad
SKU
2000000038957
Artikelomschrijving

Lease deze camera met Sony Imaging Lease.

We hebben een nieuwe wereld ontsloten waarin resolutie, gevoeligheid, dynamisch bereik, verwerkingssnelheid en sluitertijden verder zijn verbeterd. De α7R III biedt een professionele werking in een sterke, compacte behuizing, voor meer flexibili... Meer informatie

geen

We hebben een nieuwe wereld ontsloten waarin resolutie, gevoeligheid, dynamisch bereik, verwerkingssnelheid en sluitertijden verder zijn verbeterd. De α7R III biedt een professionele werking in een sterke, compacte behuizing, voor meer flexibiliteit waarmee u in elke situatie geweldige opnamen maakt. Met zoveel kracht, precisie en potentie in handen, legt u unieke ervaringen vast.

Artikelomschrijving

Lease deze camera met Sony Imaging Lease.

We hebben een nieuwe wereld ontsloten waarin resolutie, gevoeligheid, dynamisch bereik, verwerkingssnelheid en sluitertijden verder zijn verbeterd. De α7R III biedt een professionele werking in een sterke, compacte behuizing, voor meer flexibiliteit waarmee u in elke situatie geweldige opnamen maakt. Met zoveel kracht, precisie en potentie in handen, legt u unieke ervaringen vast.

Kit inclusief een 24-70mm f/2.8 GM objectief

Kenmerken

 • Full frame (35,9 × 24 mm) 42,4 megapixels Exmor CMOS-sensor zonder Low Pass filter
 • BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor met verbeterde LSI, 1,8 x sneller dan z'n voorganger
 • Fasedetectie AF met 399 scherpstelpunten
 • Contrastdetectie AF met 425 scherpstelpunten
 • 5-assige beeldstabilisatie in de body
 • Elektronisch gestuurde, verticaal aflopende spleetsluiter met sluitertijden tot 1/8000 sec
 • Beeldsnelheid foto's tot max. 10 fps, met AF-tracking, tot 76 frames JPG of 28 frames RAW
 • Quad-VGA OLED Tru-Finder met 3.686.400 beeldpunten
 • 7,5 cm (3,0 type) kantelbaar TFT-touchscreen met 1.440.000 dots
 • ISO 50-102400 gevoeligheid
 • XAVC S 4K: 3840 x 2160 (25p / 100 Mbps)
 • Ingebouwde stereomicrofoon
 • Foto's afspelen en camera bedienen met WiFi en PlayMemories, Bluetooth ingebouwd
 • Coating tegen statische elektriciteit op optische filter en ultrasoon vibratiemechanisme
 • Twee SD-kaartsleuven met UHS-II compatibiliteit
 • Compatibel met SuperSpeed USB (USB 3.1 Gen 1)
 • Afmetingen: ca. 126,9 x 95,6 x 73,7 mm
 • Gewicht: ca. 657 g

Van achteren verlichte 42,4 MP full-frame sensor
De 35 mm full-frame Exmor R CMOS-beeldsensor heeft een resolutie van 42,4 megapixel, achtergrondverlichting en een on-chip lens zonder tussenruimte voor buitengewone gevoeligheid en dynamisch bereik, anti-reflectie(AR)-coating op sensor-seal-glas en andere innovaties die het volledige vermogen van de sensor vrijmaken om de afbeeldingen er realistisch te laten uitzien.


Verder verbeterde beeldverwerkingsprocessor
De meest recente front-end LSI maakt het uitlezen van gegevens van de beeldsensor ongeveer tweemaal sneller en de BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor is nu ongeveer 1,8 maal sneller. Verbeterde beeldverwerking produceert nu minder geluid en het verder uitgebreid dynamisch bereik heeft nu een groot gevoeligheidsbereik van max. ISO 32000 (standaard ISO, uitbreidbaar naar ISO 50-102400 voor foto's). Daarnaast zorgen de opgewaardeerde Detailweergave en Gebiedsspecifieke ruisreductie voor geluidsreductie — gelijkwaardig aan ca. één stap — bij instellingen van een ISO in het middenbereik. Eveneens is de weergave van de huidkleuren enorm verbeterd, wat een voordeel oplevert voor portretfotografie. De α7R III ondersteunt eveneens 14-bits RAW uitvoer zelfs tijdens geluidloos fotograferen/continu fotograferen.

Een enorme sprong voorwaarts in AF-prestaties
Een doorontwikkeld beeldverwerkingssysteem en voor de α9-camera geoptimaliseerde AF-algoritmen ter verbetering van de AF-snelheid, precisie en traceringssprestaties van de α7R III. Autofocus met 399 detectiepunten en autofocus met 425 contrastpunten zorgen voor een breed bereik met hoge dichtheid. Door de tot wel tweemaal hogere AF-snelheid en tweemaal nauwkeurigere AF-tracering kunt u foto's maken en scherp ingesteld blijven bij vlugge dieren in het wild met onvoorspelbare bewegingen. De autofocus van de α7R III blijft ook betrouwbaar bij helderheden tot EV-3.

Oog-autofocus met verdubbelde traceringsprestaties
Oog-autofocus verbeterde precisie, plus tweemaal hogere autofocussnelheid en autofocustracering ondersteunen u om eenvoudig portretopnamen van een bewegend object te maken met gebruik van AF-C, zelfs bij continu fotograferen en zelfs als het onderwerp omlaag- en wegkijkt van de camera of in tegenlicht staat met het gezicht gedeeltelijk donker. De E-bevestiging van de behuizing van de α7R III ondersteunt oog-autofocus voor lenzen met A-bevestiging die zijn bevestigd met behulp van een adapter.

Autofocus met brandpuntsvlakfasedetectie ondersteunt lenzen met A-bevestiging
Brandpuntsvlakfasedetectie kan zelfs werken wanneer er een lens met A-bevestiging is gemonteerd op de α7R III via een LA-EA3-adapter zonder specifieke AF-sensor voor fasedetectie. Het systeem van de 399-punts autofocus met brandpuntsvlakfasedetectie zorgt voor een breed bereik, snelle reactietijden en fantastische traceringsmogelijkheden ongeacht of er een lens met A- of E-bevestiging is gemonteerd.

Maximaal 10 fps met AF/AE-tracking
Met een nieuwe sluiterunit en een nieuw beeldverwerkingssysteem kan de α7R III continu fotograferen met maximaal 10 fps met AF/AE-tracking (maximaal 8 fps met minimale vertraging in de modus live-view continu fotograferen) voor eenvoudig, stabiel fotograferen van zelfs uiterst actieve onderwerpen. Met de elektronische sluiter kunt u stille, trillingsvrije opnamen maken van dieren in het wild, wanneer zelfs het geringste geluid kan betekenen dat u een perfecte opname misloopt.

Maximaal 76 afbeeldingen bij continu fotograferen
Groter buffergeheugen, systeemsnelheid en UHS-II-ondersteuning stellen de α7R III in staat ongeveer 28 niet-gecomprimeerde RAW- of 76 gecomprimeerde RAW- of JPEG-afbeeldingen te maken in een continue reeks opnamen met 10 fps. Fn-menu/menu display-toegang, instellingen wijzigen en bekijken van afbeeldingen kan worden uitgevoerd tijdens het wegschrijven van gegevens. Het aftellen van het resterende aantal foto's die nog moeten worden weggeschreven naar het geheugen wordt tijdens het afspelen weergegeven op het display.

AF-ON-knop en multikeuzeknop
De AF-ON-knop activeert autofocus zonder een scherpstelfunctie door half indrukken van de sluiterknop, zodat u zich beter kunt concentreren op het moment waarop u precies de sluiterknop wilt loslaten en het moment direct vastleggen. Met een multikeuzefunctie kunt u snel en efficiënt het focuspunt verleggen. U kunt het focuspunt selecteren en intuïtief verleggen, zodat u nooit een geweldige kans mist om bewegende voorwerpen te fotograferen.

Antiflikkering-opname
Geflikker van TL-verlichting en ander kunstlicht wordt automatisch gedetecteerd en de sluitertijd wordt zodanig aangepast dat het effect van de flikkering ervan op foto's minimaal is. Dit onderdrukt afwijkingen in belichting en kleur aan de boven- en onderzijde van foto's gemaakt met hogere sluitertijd, evenals inconsistentie in belichting en kleur tussen continu gefotografeerde opnamen, waardoor u binnenshuis met meer vertrouwen foto's kunt maken.

Beeldstabilisatie over vijf assen ingebouwd in de behuizing met maximaal 5,5-stap sluiter-speed advantage
Dit uitgebreide systeem voor de α-serie, dat nu effectiever is dan ooit, compenseert 5 typen camerabewegingen die gewoonlijk zorgen voor ruis in de beelden: pitch/yaw-bewegingen tijdens opnamen met een langere brandpuntsafstand; x/y-bewegingen bij het maken van close-ups (inclusief macro); en roll shake bij het maken van foto's 's avonds en films. Het zorgt effectief voor 5,5-stap snellere sluitertijden, zodat de α7R III volledig zijn 42,4 megapixels en live-view beeldprestaties kan benutten. Daarnaast kan het werken met zowel lenzen met A-bevestiging gemonteerd met een bevestigingsadapter, als met lenzen met E-bevestiging.

Pixel Shift Multi-opnamefunctie opent een nieuwe wereld van resolutie
Door de toepassing van mechanismen en bedieningstechnologie voor beeldstabilisatie stelt deze nieuwe functie met behulp van pixel-shifting vier afzonderlijke afbeeldingen samen die een totaal aantal gegevens bevatten dat overeenkomt met ca.169,6 miljoen of 42,4 miljoen x 4 (RGGB) pixels om één enkele afbeelding te reproduceren met een uiterst hoge resolutie, gedetailleerde textuur, evenwichtige kleuren en een realistische sfeer met minimaal moiré en kleurartefacten. Foto's die worden gemaakt met deze functie kunnen worden bewerkt met het nieuwe softwarepakket voor beeldbewerking van Sony.

[1] De beeldsensor kan worden verhoogd in stappen van 1 pixel bij het maken van 4 opeenvolgende frames.
[2] Elke pixel representeert R-, G- en B-informatie.

AE-precisie die op betrouwbare wijze de bedoelingen van de fotograaf vastlegt
Een belichting op basis van live weergaven van 1200 segmenten zorgt ervoor dat kleurenanalyses en metingen nauwkeurig zijn. Scherpstellingsinformatie van de lens zorgt ervoor dat AE-bediening en helderheid van de afbeeldingen consistent zijn, zelfs wanneer de helderheid van de positie van het onderwerp of de achtergrond verandert. De metingsmodi Highlight en Entire Screen Average worden nu gecombineerd met de metingsmodi Multi, Center en Spot van de α7R III. Wanneer de parameter Scherpstellingsgebied wordt ingesteld op Flexibele spot of Uitgebreide flexibele spot kan de plaats voor spotmeting worden gekoppeld aan het scherpstellingsgebied.

Twee sleuven met UHS-II-compatibiliteit
Deze camera heeft twee mediasleuven voor een SD-kaart (UHS-II-compatibel voor sneller wegschrijven van gegevens) en een SD/MS-kaart. De twee kaarten in de sleuven kunnen worden gebruikt voor het tegelijkertijd maken van opnamen en relay-opnamen van gegevens; scheiden van RAW-gegevens van JPEG-gegevens of foto's van films; en gegevens kopiëren van de ene kaart naar de andere. Het klepje van de geheugenkaart kan worden vergrendeld om te voorkomen dat het onbedoeld wordt geopend.

Quad-VGA OLED Tru-Finder™ met 3,69 miljoen dots en hoge luminantie
Deze Quad-VGA OLED Tru-Finder met circa 3,69 miljoen dots zorgt voor nauwkeurige details, contrast en zwartweergave, terwijl de natuurlijke helderheid van het beeld behouden blijft. Hoogwaardige modus, geschikt voor nauwkeurige scherpstelling, haalt alles uit de vele beeldgegevens van de beeldsensor om natuurlijkere beelden weer te geven met hogere nauwkeurigheid en minimale moiré en onregelmatigheden, zodat u zich meer kunt concentreren op de opnamen. Daarnaast kunt u 120/100fps kiezen uit het keuzemenu voor framesnelheden voor de zoeker zodat bewegingen er uiterst vloeiend uitzien. Enkel een elektronische zoeker als deze kan functies bieden zoals een krachtig versterkt vergrootglas waarmee u automatisch kunt scherpstellen, terwijl een geselecteerd scherpstellingsgebied vergroot wordt weergegeven in de zoeker.

lcd-aanraakscherm voor intuïtieve scherpstellingshandelingen
Door het lcd-aanraakscherm van 7,5 cm met 1,44 miljoen dots wordt de scherpstelling een intuïtieve en directe handeling. U kunt simpelweg het monitorscherm aanraken om een gewenst focuspunt te specificeren met Touch Focus. Met de touchpad-functie kunt u eveneens het scherpstellingsframe met uw vinger naar een ander punt van het lcd-scherm slepen, terwijl u de opname via de zoeker controleert.

Maak meer opnamen met professionele lengtes
Voor langere periodes van trefzeker fotograferen beschikt de NP-FZ100-batterij over ongeveer 2,2 maal de capaciteit van een NP-FW50-batterij. Een optionele verticale VG-C3EM-handgreep kan twee batterijen bevatten. Door gebruik van de USB Type-C™- en multi/micro-USB-poort kunnen externe mobiele batterijen worden gebruikt om de camera van stroom te voorzien voor langer opnemen. Ook kunnen accessoires, zoals een afstandsbediening, op comfortabelere manier worden gebruikt via de multi-/micro-USB-poort, terwijl het apparaat stroom ontvangt via de USB Type-C™-poort.

Zeer duurzaam en bruikbaar onder zware omstandigheden
De α7R III functioneert betrouwbaar in uitdagende omstandigheden. De behuizing ervan is versterkt met een deklaag, afdekking aan de bovenzijde, afdekking aan de voorzijde, intern frame en afdekking aan de achterzijde van een uiterst lichte en sterke magnesiumlegering. Het aantal lensbevestigingsschroeven is verhoogd naar zes voor verbeterde duurzaamheid. De grotere (draai)knoppen zijn verzegeld. Verzegelingen worden overal in de behuizing aangetroffen om binnendringen van stof en vocht te minimaliseren.

Vloeiende pc-tethering via USB 3.1 Gen 1-poort
Een USB Type-C™-poort die de snelle USB 3.1 Gen 1 ondersteunt, zorgt voor supersnelle externe overdracht van grote RAW-gegevensbestanden via pc zodat u snel en zonder vertraging beelden en continu gefotografeerde opnamen op een pc kunt bekijken. Eveneens kunt u met een instelling om enkel JPEG-bestanden naar pc over te dragen, via de pc beelden zelfs sneller bekijken na continu gefotografeerde opnamen, omdat de camera geen grote hoeveelheden RAW-gegevens hoeft te versturen.

Verbeterde flitsercompatibiliteit
De α7R III heeft nieuwe sync-aansluitingen, zodat niet-specifieke flitsers en kabels met standaard sync-aansluitingen kunnen worden aangesloten voor gemakkelijke synchronisatie met studioflitsers enz. Sluitervertraging tijdens opnamen met flash is geminimaliseerd voor vloeiend en snel reagerend fotograferen met flits. Continu fotograferen met flits tot wel 10 fps biedt geavanceerde opnamemogelijkheden. Om de veelzijdigheid verder te vergroten, kunnen langzame synchronisatie en synchronisatie met achterste gordijn worden geselecteerd wanneer u fotografeert met een draadloze externe flitser.

Locatiegegevenskoppeling via Bluetooth
De camera kan worden gekoppeld met de app PlayMemories Mobile die is geïnstalleerd op een compatibele mobiele telefoon of tablet voor het ophalen van locatiegegevens, deze vast te leggen bij foto's, en de instellingen van datum/tijd/locatie van de camera te corrigeren. Met de toepassing PlayMemories Home kunt u op een computer alle geïmporteerde foto's ordenen op een kaart.

Classificatiefunctie handig voor rangschikking op locatie
Aan foto's kan een kwalificatie van 1 tot 5 sterren worden toegekend die bewaard blijft als de afbeeldingen worden geïmporteerd in PlayMemories Home of in het nieuwe softwarepakket voor beeldbewerking van Sony voor pc. Deze functie en een beschermende functie om te voorkomen dat beelden per ongeluk worden gewist, kunnen worden toegewezen aan een aanpasbare knop (standaard is dat C3 voor bescherming). Kwalificaties en bescherming kunnen worden toegepast via het scherm overzicht afspelen en continue groepen kunnen worden bekeken, beschermd en verwijderd terwijl u op locatie bent of reist.

Snel wijzigbare aanpassing
Met My Menu (Mijn menu) kunt u max. 30 menuopties vastleggen en rangschikken naar gebruiksfrequentie voor direct gebruik. Camera-instellingen kunnen worden vastgelegd (maximaal drie in de camera en vier op de geheugenkaart) voor snelle toegang via de moduskiezer. Maximaal 83 functies kunnen worden toegewezen aan 11 aanpasbare toetsen en er kunnen zelfs combinaties van aangepaste functies worden toegewezen voor foto's, films en afspelen. Aangepaste instelling terughalen door ingedrukt houden is een functie die heel gemakkelijk is voor het tijdelijk gebruik van opname-instellingen, toegewezen aan aanpasbare knoppen terwijl de desbetreffende knop wordt vastgehouden.

Heldere, naturelle, realistische 4K-films
Voor 4K-films met hoge resolutie met minimaal moiré en onregelmatigheden, Super 35 mm-modus met volledige pixeluitlezing zonder pixelsamenvoeging comprimeert ca. 1,8 keer de hoeveelheid vereiste gegevens voor 4K-films (QFHD: 3840 x 2160). Geavanceerde beeldverwerking maakt het mogelijk om 4K-films op te nemen met een enorm verbeterde beeldkwaliteit in het middelhoge tot hoge ISO-bereik, zodat u de unieke mogelijkheden van 4K-films in elke opname optimaal kunt benutten.

Ondersteunt een groot bereik aan behoeften bij HDR-filmproductie
De α7R III, met ondersteuning voor een grote hoeveelheid HDR-filmproductiebehoeften, levert zowel S-Log3- als S-Log2-gammacurves voor meer flexibiliteit om beelden weer te geven via gradatie in de nabewerking en een nieuw HLG (Hybrid Log-Gamma) beeldprofiel voor een directe HDR-workflow. Opgenomen films die worden afgespeeld op een HDR (HLG)-compatibele tv hebben geen kleurgradatie nodig om true-to-life te worden weergegeven, zonder geblokkeerde schaduwen of overbelichting.

[1] Hoge flexibiliteit om beelden nauwkeurig aan te passen zoals gewenst (Kleurgradatie vereist)
[2] direct en hoogwaardig beeld (Kleurgradatie niet vereist)

Verbeterde snelle hybride autofocus voor filmopname
Efficiënte combinatie van autofocus met brandpuntsvlakfasedetectie en autofocus met contrastdetectie stelt nauwkeurig scherp in op bewegende onderwerpen en traceert ze daarna op eenvoudige wijze. Het autofocusbereik voor films beslaat een vrijwel even groot gebied als het autofocusbereik voor foto's, dus zodra het autofocussysteem met hoge dichtheid is scherp gesteld op een onderwerp dat u wilt filmen, blijft de camera het op stabiele en vasthoudende wijze volgen.


Veelzijdige filmopnamefuncties
De α7R III levert een uitgebreid aanbod aan functies om workflows van professionele videofilmmakers te vergemakkelijken, zoals HDMI-uitvoer, tijdcode / user bits (TC/UB), opn. bediening, schermmarkering/-instelling, zebrafunctie, langzame en snelle beweging, simultane proxy-filmopnamen, extractie van een foto van een film en hulpfunctie gammaweergave.

One-touch remote en One-touch sharing
Met de One-touch remote kunt u een smartphone of tablet gebruiken als zoeker/afstandsbediening. Met one-touch sharing zet u foto's/video’s over op uw apparaat om te delen via sociale netwerken. Installeer gewoon de PlayMemories mobiele app via Wi-Fi op uw Android-apparaat met NFC-functie en raak de camera vervolgens met het apparaat aan om ze met elkaar te verbinden. Als u geen NFC hebt, kunt u de QR-codecompatibiliteit gebruiken om de apparaten te koppelen.

Nieuw softwarepakket voor beeldbewerking van Sony
Een nieuw pakket apps voor beeldbewerking van Sony zorgt voor RAW-ontwikkeling van topkwaliteit, comfortabele pc-tethering en efficiënt weergeven/beheren. Live weergave op het computerscherm met de mogelijkheid een semitransparente referentie-overlay aan te brengen is beschikbaar tijdens fotograferen met tethering. Focuspunten kunnen worden ingesteld vanaf de computer. De nieuwe Pixel Shift Multi-opnamefunctie kan eveneens worden gebruikt terwijl camera en pc zijn gekoppeld. De beelden gemaakt met pixel-shifting kunnen onmiddellijk worden samengesteld en weergegeven.

Meer informatie
Merk Sony
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sony A7r III inclusief 24-70/2.8 GM

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice