• Home
 • Sony A7r IV inclusief 24-105/4.0 G OSS

Sony A7r IV inclusief 24-105/4.0 G OSS

€ 4.949,00
Op voorraad
SKU
2000000042190
Artikelomschrijving

Lease deze camera met Sony Imaging Lease.

Ontdek een nieuwe wereld van fotografische expressiemogelijkheden met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en verwerkingssnelheid. De α7R-serie wordt uitgebreid met krachtige nieuwe mogelijkheden, geavanceere connectiviteit en nog meer betrouwb... Meer informatie

geen

Ontdek een nieuwe wereld van fotografische expressiemogelijkheden met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en verwerkingssnelheid. De α7R-serie wordt uitgebreid met krachtige nieuwe mogelijkheden, geavanceere connectiviteit en nog meer betrouwbaarheid.

Artikelomschrijving

Lease deze camera met Sony Imaging Lease.

Ontdek een nieuwe wereld van fotografische expressiemogelijkheden met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit en verwerkingssnelheid. De α7R-serie wordt uitgebreid met krachtige nieuwe mogelijkheden, geavanceere connectiviteit en nog meer betrouwbaarheid.

kit inclusief een 24-105mm f/4.0G OSS objectief.

Krijg nu €400 cashback van Sony bij aankoop van deze kit!

Aktie loopt van 15 oktober 2020 t/m 31 januari 2021

Krijg €100 cashback op maximaal 3 extra lenzen bij aankoop van deze camera!

Aktie loopt van 12 oktober 2020 t/m 31 maart 2021

Bekijk hier de aktievoorwaarden

Kenmerken

 • Full frame (35,7 × 23.8 mm) 61.0 megapixels Exmor R CMOS-sensor
 • Vernieuwde BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor
 • Fasedetectie AF met 567 scherpstelpunten
 • Contrastdetectie AF met 425 scherpstelpunten
 • Realtime Eye-AF voor filmopnamen
 • 5-assige beeldstabilisatie in de body, 5.5 stops
 • Pixel Shift Multi-opnamefunctie voor beelden tot 240,8 miljoen pixels
 • Elektronisch gestuurde, verticaal aflopende spleetsluiter met sluitertijden tot 1/8000 sec
 • Beeldsnelheid foto's tot max. 10 fps, met AF-tracking, tot 68 frames JPG of 30 frames RAW
 • UXGA-OLED zoeker met 5.760.000 beeldpunten, 60 of 120 fps beeldvernieuwing
 • 7,5 cm (3,0 type) kantelbaar TFT-touchscreen met 1.440.000 dots
 • ISO 50-102400 gevoeligheid
 • 4K video (3840 x 2160 pixels) zonder pixel binning
 • S-Log 2, S-Log 3 en HLG (Hybrid Log-Gamma) beschikbaar
 • Ingebouwde stereomicrofoon en 3.5 mini-jack microfoonaansluiting
 • Foto's afspelen en camera bedienen met WiFi en Imaging Edge, Bluetooth ingebouwd
 • Coating tegen statische elektriciteit op optische filter en ultrasoon vibratiemechanisme
 • Twee SD-kaartsleuven met UHS-II compatibiliteit
 • SuperSpeed USB (USB 3.2 Gen 1) USB Type-C-aansluiting
 • Afmetingen: ca. 128,9 x 96,4 x 77,5 mm
 • Gewicht: ca. 665 g

Het toppunt van resolutie: 61,0 MP full-frame CMOS-sensor
De nieuwe 35-mm full-frame CMOS-sensor met achterverlichting en 61,0 megapixel van Sony zorgt ervoor dat de full-frame spiegelloze α7R IV de expressiviteit kan bieden die eerder alleen van conventionele camera's van gemiddeld formaat werd verwacht. Dankzij het spiegelloze ontwerp vinden er geen mechanische spiegeltrillingen plaats, zodat de resolutie kan worden geoptimaliseerd zonder dat dit de beeldkwaliteit negatief beïnvloedt. De α7R IV realiseert een hoge beeldkwaliteit die de verwachtingen voor conventionele full-frame camera's ruimschoots overtreft, met name in het gemiddelde en lage gevoeligheidsbereik. De technologie van Sony zorgt voor een prachtige hoge resolutie en tegelijk voor weinig ruis en een hoge gevoeligheid.

De verbeterde beeldverwerkingsprocessor haalt alles uit de CMOS-sensor
Als aanvulling op de nieuwe beeldsensor is de snelle BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor ook verbeterd, waardoor details nog levensechter worden weergegeven en ruis aanzienlijk wordt verminderd. De ruis die doorgaans optreedt bij een hoger aantal pixels is geminimaliseerd voor een hoge beeldkwaliteit, met name binnen het standaard gevoeligheidsbereik tot ISO 32.000. Een breed dynamisch bereik van 15 stops bij een lage ISO-gevoeligheid (bij foto's) zorgt voor een vloeiendere weergave van gradaties van schaduw naar licht. De kleurreproductie van de α7R IV bij foto's — waarvoor de nieuwste α-serie zo werd geprezen — legt huidskleuren in portretten en de levendige kleuren van bloemen vast voor een natuurlijke weergave.

Functies die de superieure resolutie van 61,0 MP optimaliseren
De extreem hoge resolutie van 61,0 megapixel van de α7R IV wordt geoptimaliseerd door andere pluspunten van de α7R IV, waaronder de optische beeldstabilisatie over vijf assen die is geïntegreerd in de behuizing met geoptimaliseerde algoritmen die voor een 5,5-stap sluitertijd zorgen. Een ander opvallend kenmerk is de elektronische sluiter die voor stille, trillingsvrije opnamen zorgt. Daarnaast bevat de α7R IV een interne demperstructuur die de impact van sluiterbewegingen absorbeert voor minimale sluitertrillingen. Veel kenmerken van de α7R IV zijn erop gericht om scherpe beelden te realiseren.

14-bits RAW-uitvoer voor natuurlijke gradaties
De α7R IV ondersteunt gecomprimeerde en ongecomprimeerde 14-bits RAW-uitvoer voor vloeiendere, natuurlijkere gradaties die zorgen voor een betere beeldkwaliteit. De front-end LSI en BIONZ X-beeldverwerkingsprocessor benutten de nog hogere 16-bits beeldverwerking om 14-bits RAW-uitvoer mogelijk te maken, zelfs bij het opnemen in de stille of continue modus.

UXGA OLED Tru-Finder met 5,76 miljoen dots
Nieuw bij de α7R IV is de elektronische zoeker van 5,76 miljoen dots. Deze biedt een zeer nauwkeurige en heldere weergave met hoog contrast en reproduceert details met een 1,6 keer hogere resolutie dan de α7R III. De modus High Display Quality (Hoge beeldkwaliteit) benut de effectieve beeldsensor met circa 61,0 MP om moiré en onregelmatigheden te onderdrukken, voor een zeer nauwkeurige en natuurlijke weergave op de zoeker; de 120/100 fps van de hoge framesnelheidsmodus van de zoeker geeft bewegingen vloeiender weer, zodat u bewegende onderwerpen gemakkelijker kunt volgen. Dankzij de fluorcoating is het gemakkelijk om vuil of vingerafdrukken van de lens te verwijderen, zodat u geniet van een prettigere kijkervaring bij veranderende weersomstandigheden en u zich beter op uw opnamen kunt richten.

Bredere, snellere en stabielere AF
De algehele AF-prestaties zijn verbeterd dankzij de verhoogde dekking en dichtheid van AF-punten en een verbeterd algoritme voor het volgen van bewegende onderwerpen, voor een stabiele, nauwkeurige tracking van complexe bewegingen en versnellingen van onderwerpen. Het snelle hybride autofocussysteem van de α7R IV combineert zeer snelle, sterk traceerbare fasedetectie met high-precision autofocus met contrastdetectie, zelfs bij lage lichtniveaus van EV-3. 567-punts autofocus met fasedetectie en 425-punts autofocus met contrastdetectie bieden een hogere beelddekking van 99,7% in de hoogte en 74,0% in de breedte. Daarnaast biedt dit opmerkelijke AF-systeem een net zo snelle respons als dat van de α7R III, ondanks de verwerking van een enorme hoeveelheid gegevens dankzij de CMOS-sensor met extreem hoge resolutie, zelfs op slecht verlichte locaties.

Uitzonderlijk snelle burstopnamen van 10 fps met AF-/AE-tracking
Ondanks een hoge resolutie van 61,0 MP zorgt een ingenieus algoritme voor efficiënte verwerking en daarmee ook voor supersnel continu fotograferen tot wel 10 fps met AF-/AE-tracking via een mechanische sluiter. Het is ook mogelijk om continu te fotograferen tot 8 fps in de Live View-modus met minimale displayvertraging bij het vastleggen van snel bewegende onderwerpen. Als u een full-frame foto bijsnijdt tot APS-C-formaat of de APS-C-opnamemodus kiest, kunt u nog steeds opnamen met een hoge resolutie van 26,2 MP maken. Dat biedt grote voordelen aan natuurfotografen die opnamen van snel bewegende dieren of vogels achteraf moeten bijsnijden.

Maximaal 68 afbeeldingen bij continu fotograferen
Professionele fotografen moeten continu opnamen kunnen maken, zonder onderbrekingen. Dankzij een 1,5x groter buffergeheugen, een snel systeem en ondersteuning voor UHS-II kan de α7R IV tot circa 68 foto's vastleggen in een continue burstopname van 10 fps. In de opnamemodus APS-C kunt u circa drie keer meer foto's maken dan in de full-frame opnamemodus. Fn-menu/menu display-toegang, instellingen wijzigen en bekijken van afbeeldingen kan worden uitgevoerd tijdens het wegschrijven van gegevens. Het aftellen van het resterende aantal foto's die nog moeten worden weggeschreven naar het geheugen wordt tijdens het afspelen weergegeven op het display.

Antiflikkering-opnamen
Geflikker van TL-verlichting en ander kunstlicht wordt automatisch gedetecteerd en de sluitertijd wordt zodanig aangepast dat het effect van de flikkering ervan op foto's minimaal is. Dit onderdrukt afwijkingen in belichting en kleur aan de boven- en onderzijde van foto's gemaakt met hogere sluitertijd, evenals inconsistentie in belichting en kleur tussen continu gefotografeerde opnamen, waardoor u binnenshuis met meer vertrouwen foto's kunt maken.

Twee mediasleuven, beide met UHS-II-ondersteuning
De α7R IV heeft twee mediasleuven voor SD-kaarten. Beide sleuven zijn nu compatibel met UHS-I en UHS-II voor het snel overschrijven van grote volumes aan gegevens. De twee kaarten in de sleuven kunnen worden gebruikt voor het tegelijkertijd maken van opnamen en relay-opnamen van gegevens; scheiden van RAW-gegevens van JPEG-gegevens of foto's van films; en gegevens kopiëren van de ene kaart naar de andere. Een schuifvergrendeling voorkomt dat het klepje van de geheugenkaart per ongeluk kan worden geopend.

Maak meer opnamen met professionele lengtes
De α7R IV gebruikt de NP-FZ100-batterij met grote capaciteit, net als de α7R III. Dankzij het energiezuinigere circuitdesign biedt de α7R IV een net zo lange gebruiksduur als de α7R III, ondanks de hogere resolutie van de α7R IV-beeldsensor en de elektronische zoeker. Een optionele verticale handgreep (VG-C4EM) biedt plaats aan twee batterijen. Een optionele multi-batterijenadapter (NPA-MQZ1K) biedt plaats aan maximaal vier batterijen voor een nog langere opnameduur. Naast deze optionele accessoires kunt u ook de USB Type-C™- en multi/micro-USB-poort gebruiken om de camera via externe mobiele batterijen van stroom te voorzien voor nog langer opnemen.

Verbeterde realtime oog-autofocus (mensenogen) zorgt voor nog mooiere portretten
Realtime oog-autofocus zorgt samen met realtime trackingtechnologie, die is gebaseerd op de nieuwste ontwikkelingen in kunstmatige intelligentie, voor het zeer efficiënt maken van portretten. Dit progressieve systeem detecteert en verwerkt gezichts- en ooggegevens in realtime en blijft met ongekende precisie scherpstellen op de ogen van het onderwerp. Als Face/Eye Priority in AF (Prioriteit voor gezicht/ogen bij AF) is ingeschakeld, kan oog-autofocus (modus AF-C/AF-S/AF-A) niet alleen worden ingeschakeld met een toegewezen aanpasbare knop, maar ook door de sluiterknop half in te drukken of op de knop AF-ON te drukken. U kunt nu specifiek het linker- of rechteroog kiezen bij gebruik van deze functie, voor of tijdens het opnemen. Realtime oog-autofocus ondersteunt foto's en filmopnamen.

Met realtime oog-autofocus voor dieren kunt u wilde dieren en huisdieren betrouwbaar volgen
De geavanceerde, op AI gebaseerde onderwerpherkenning van de realtime oog-autofocus van Sony bevat een nieuw algoritme dat het volgen van dieren ondersteunt, voor snelle, nauwkeurige en automatische detectie en tracking van dierenogen. Deze nieuwe functie vergroot de kans op geslaagde foto's bij het fotograferen van wilde dieren of huisdieren — situaties waarin goed scherpstellen in het verleden een uitdaging was. Alle scherpstellingsmodi voor AF-C, AF-S en AF-A worden ondersteund.

Realtime tracking blijft scherpstellen op gevolgde onderwerpen
Dankzij deze technologie wordt automatisch de juiste scherpstelling behouden zolang de sluiterknop half wordt ingedrukt. U kunt het gewenste onderwerp kiezen en vertrouwen op de α7R IV terwijl u zich op de compositie concentreert, aangezien de camera het onderwerp volgt. Het nieuwe algoritme voor realtime tracking gebruikt gegevens voor kleuren, patronen (helderheid) en afstand tot het onderwerp (diepte) om ruimtelijke informatie te verwerken, terwijl AI-technologie het gezicht en de ogen van het onderwerp in realtime detecteert. Deze functie is beschikbaar voor zowel foto's als films.

Autofocus met brandpuntsvlakfasedetectie ondersteunt lenzen met A-bevestiging
Autofocus met fasedetectie werkt zelfs wanneer er een lens met A-bevestiging is gemonteerd op de α7R IV via een LA-EA3-bevestigingsadapter. Het systeem van de 567-punts autofocus met brandpuntsvlakfasedetectie zorgt voor een breed bereik, snelle reactietijden en fantastische tracking, zelfs als er een lens met A-bevestiging is gemonteerd.

Draadloze PC Remote-functie
Met de α7R IV kunt u zonder toevoegingen gebruikmaken van nieuw ondersteunde draadloze PC Remote-functies (Vanaf pc) via Wi-Fi (2,4 GHz en 5 GHz selecteerbaar) om camera-instellingen op afstand te bedienen of gemaakte opnamen naar de camera te versturen terwijl u opneemt. U hebt geen kabel nodig, zodat u profiteert van maximale vrijheid bij opnamen binnen en buiten. De α7R IV biedt bovendien PC Remote-functies via een USB 3.2 Gen 1-compatibele USB Type-C™-poort, voor de overdracht van beeldgegevens op prioriteit van tethering. Zelfs grote RAW-afbeeldingen kunnen probleemloos worden overgedragen en direct op een pc worden bekeken.

Veelzijdige flitsercompatibiliteit
De α7R IV heeft een sync-aansluiting, zodat niet-specifieke flitsers en kabels met standaard sync-aansluitingen kunnen worden aangesloten voor gemakkelijke synchronisatie met studioflitsers enz. Sluitervertraging tijdens opnamen met fits is geminimaliseerd voor vloeiend en responsief fotograferen met flits. Continu fotograferen met flits tot wel 10 fps biedt geavanceerde opnamemogelijkheden. Om de veelzijdigheid verder te vergroten, kunnen langzame synchronisatie en synchronisatie met achterste gordijn worden geselecteerd wanneer u fotografeert met een draadloze externe flitser.

De Pixel Shift Multi-opnamefunctie ondersteunt nu het samenstellen van een foto uit 16 beelden met pixel-shifting
De Pixel Shift Multi-opnamemodus geeft toegang tot een nieuwe dimensie aan resolutie. De α7R IV ondersteunt nu het samenstellen van beelden uit 16 beelden met pixel-shifting, naast de eerder al beschikbare samenstelling uit vier beelden. Deze vernieuwde functie maakt gebruik van geavanceerde beeldstabilisatie om nauwkeurig de sensor afwisselend vier keer te verschuiven in stappen van een halve pixel en vier keer in stappen van een hele pixel, zodat in totaal 16 beelden met pixel-shifting worden vastgelegd. Deze worden via een pc samengevoegd tot één high-precision afbeelding van circa 240,8 miljoen pixels (19.008 x 12.672) uit oorspronkelijke gegevens die het equivalent van circa 963,2 miljoen pixels bevatten, voor een onvoorstelbare resolutie in één foto. Foto's van gebouwen en kunst worden met levensechte details, texturen, kleuren, sfeer, setting, en 3D-achtig realisme vastgelegd. Het resultaat bevat minimale moiré en kleurartefacten en zelfs de sfeer en omgeving worden met adembenemende echtheid gereproduceerd, voor niet eerder vertoonde nauwkeurigheid en levensechtheid.

Betrouwbaar, duurzaam en weerbestendig in zware omstandigheden
De behuizing van de α7R IV is nog duurzamer en is voorzien van kappen en een intern frame van een lichte, stevige magnesium legering, waardoor de camera licht en robuust is. Op basis van feedback van professionals is er verbeterde afdichting toegepast bij de batterijklep, het aansluitingenpaneel en alle verbindingsstukken van het chassis. Het scharnier van de klep van het mediavak is vervangen door een dubbel afgedicht schuifmechanisme voor een verbeterde vochtbestendigheid. Er is opnieuw gekeken naar manieren waarop stof en vocht de behuizing kunnen penetreren. Een kussen rond de lensbevestiging zorgt voor betrouwbare bediening in zware omstandigheden.

Vernieuwde bedieningselementen voor eenvoudig en comfortabel bedienen
Met de nieuwe multiselectie kunt u snel en intuïtief de scherpstelling wijzigen zodat u geen bewegende onderwerpen mist. Aan de hand van feedback van professionele gebruikers is de oppervlaktextuur aangepast voor een betere respons van knoppen, voor meer bedieningsgemak. Daarnaast is de knop AF-ON groter gemaakt en verbeterd, met een aangepast drukgevoel en andere plaatsing. De nieuwe vergrendeling voor de draaiknop voor belichtingscompensatie vergrendelt en ontgrendelt met één druk op de knop. De vergrendeling voorkomt het per ongeluk draaien van de knop. Dankzij deze verbeteringen kunt u zich beter concentreren op de sluiterbediening om momenten snel vast te leggen.

Flexibiliteit dankzij verschillende opties voor aanraakbediening
Met Touch Focus hoeft u alleen maar het scherm aan te raken bij de randen van het frame om het gewenste onderwerp te selecteren. Dankzij de focuspuntbediening met de touchpad kunt u het focusframe met uw vinger naar wens verslepen wanneer u de zoeker gebruikt. Met Touch Tracking wordt het gemakkelijker om onderwerpen te volgen voor foto's en films. Dubbeltik voor een uitvergrote weergave. Daarnaast is de reactiesnelheid van de touchpad van de α7R IV circa 1,5 sneller dan die van de α7R III.

Maakt levensechte 4K-films met hoge resolutie
4K-films met hoge resolutie en veel details maar zo weinig mogelijk moiré en onregelmatigheden: de Super 35mm-modus voegt circa 2,4 keer zoveel gegevens samen als nodig is voor 4K-films (QFHD: 3840 x 2160). Met de geavanceerde verwerking van de α7R IV worden 4K-films met een betere weergave van huidskleuren en vloeiendere gradaties vastgelegd. Naast de gammacurves S-Log3 en S-Log2 biedt de α7R IV het beeldprofiel HLG (Hybrid Log-Gamma) voor een directe HDR-workflow, wat uiteenlopende productiebehoeften voor HDR-films ondersteunt. De α7R IV beschikt over de XAVC-opname-indeling voor 4K en maakt hoogwaardige opnamen met hoge bitsnelheden tot wel 100 Mbps mogelijk.

Snellere en nauwkeurigere snelle hybride autofocus voor vloeiendere en stabielere AF bij films
De snellere en nauwkeurigere snelle hybride autofocus biedt een vloeiendere, stabielere autofocus bij filmopnamen. Hierdoor hoeft u de scherpstelling minder te bedienen wanneer de camera op een gimbal of los wordt gebruikt voor filmopnamen. De nieuw Touch Tracking-functie is ook beschikbaar bij filmopnamen. Raak het onderwerp aan op het scherm om het volgen te starten. De snelle AF-S-bediening wordt geactiveerd wanneer de sluiterknop half wordt ingedrukt (of de knop AF-ON wordt ingedrukt), voor het eenvoudiger filmen van unieke momenten, zoals tijdens bruiloften en documentaires.

Verfijnde digitale geluidsopname met de nieuwe MI Shoe
Digital Audio Interface (Digitale audio-interface) is toegevoegd aan Multi Interface Shoe (MI Shoe). Toevoeging van de nieuwe ECM-B1M-shotgunmicrofoon of de nieuwe XLR-K3M XLR-adapterset zorgt voor heldere geluidsopname met minimaal kwaliteitsverlies doordat het digitale audiosignaal naar de camera wordt gestuurd. U hebt geen kabels en batterijen nodig, waardoor het maken van filmopnamen met het α-systeem nog flexibeler wordt.

Veelzijdige filmopnamefuncties
Op de α7R IV kunt u de namen van XAVC S-filmbestanden wijzigen. U kunt bijvoorbeeld van tevoren een voorvoegsel toewijzen om bestanden eenvoudig te kunnen herkennen wanneer u met meerdere camera's opnamen maakt. Er is ook een functie voor intervalopname om timelapse-films te maken. Het product biedt ook een uitgebreid aanbod aan functies voor professionele videoworkflows, zoals HDMI-uitvoer, tijdcode / user bits (TC/UB), opn. bediening, schermmarkering/-instelling, zebrafunctie, langzame en snelle beweging, simultane proxy-filmopnamen, extractie van een foto van een film en hulpfunctie gammaweergave.

De hoogte-breedteverhoudingen 4:3 en 1:1 worden ondersteund
Naast de gebruikelijke hoogte-breedteverhoudingen 3:2 en 16:9 ondersteunt de α7R IV ook 4:3 en 1:1. Deze nieuwe instellingen voor hoogte-breedteverhouding bieden professionele gebruikers meer soorten uitvoergegevens die geschikt zijn voor een breder scala aan media.

Verbeterde functie voor het opslaan van camera-instellingen
U kunt nu een groot aantal camera-instellingen op de geheugenkaart opslaan. De opgeslagen instellingen kunnen door andere camera's van hetzelfde model worden gelezen. U kunt tot 10 sets camera-instellingen op een geheugenkaart opslaan dankzij de functie Save/Load Setting (Instelling opslaan/laden). Camera-instellingen kunnen ook worden geïmporteerd in de toepassing Imaging Edge Mobile en geïmporteerde instellingen kunnen naar andere camera's van hetzelfde model worden geëxporteerd.

Aanpasbaarheid voor maximale efficiëntie
Met My Dial kunt u drie sets menuopties aan de voorste/achterste draaiknop en aan het instelwiel toewijzen. Als u veelgebruikte functies aan deze knoppen toewijst, worden deze direct beschikbaar voor bediening wanneer een aanpasbare knop wordt ingedrukt. Er kunnen 113 functies aan aanpasbare knoppen worden toegewezen. Er kunnen aangepaste functies worden toegewezen voor foto's, films en afspelen.

Menu-interface kan snel worden aangepast
Met My Menu (Mijn menu) kunt u tot 30 veelgebruikte functies opslaan om ze snel te openen wanneer u ze nodig hebt. Daarnaast kunt u een aangepast menu maken dat perfect op uw wensen aansluit. Dankzij de afbeeldingen van bediening in aangepaste menu's worden functies duidelijker en wordt de bediening intuïtiever. U kunt het helpscherm openen door met het menuscherm geopend op de verwijderknop te drukken.

Kwalificatiefunctie en instelling voor beelden overslaan voor efficiënt sorteren op locatie
Aan foto's kan een kwalificatie van 1 t/m 5 sterren worden toegekend die bewaard blijft wanneer de afbeeldingen worden geïmporteerd in de desktoptoepassing Imaging Edge (Viewer) op een pc. Deze functie en een beschermende functie om te voorkomen dat beelden per ongeluk worden gewist, kunnen worden toegewezen aan een aanpasbare knop (standaard is dat C3 voor bescherming). Kwalificaties en bescherming kunnen worden toegepast via het scherm overzicht afspelen en continue groepen kunnen worden bekeken, beschermd en verwijderd terwijl u op locatie bent of reist. De instelling Image Jump (Beelden overslaan), die het wisselen van weergave bij elke 10/100 foto's mogelijk maakt, en de gegroepeerde weergave van continue opnamen zijn handige functies om afbeeldingen snel en efficiënt te bekijken.

FTP-overdrachtsfunctie, nu met ondersteuning voor gegevensoverdracht op de achtergrond
Op deze camera kunt u gemaakte opnamen selecteren en de gegevens overdragen naar een externe FTP-server via Wi-Fi (draadloze LAN). FTPS (File Transfer Protocol via SSL/TLS) wordt ondersteund voor nog meer veiligheid, waardoor gegevensversleuteling met SSL of TLS mogelijk is. Omdat nu bestandsoverdracht via FTP op de achtergrond wordt ondersteund, kunnen beeldbestanden tijdens het maken van opnamen worden overgedragen. Er kunnen tot negen FTP-servers vooraf op de camera worden geregistreerd. Deze geavanceerde functies maken de professionele workflow nog efficiënter. Met de app Transfer & Tagging kunt u bestanden verzenden via een mobiel apparaat, voor eenvoudigere beeldselectie en FTP-overdracht. 5-GHz Wi-Fi is beschikbaar voor een hogesnelheidsverbinding.

Slimme samenwerking met mobiele apparaten en accessoires
Zelfs als de camera is uitgeschakeld, kunnen foto- en filmbestanden die op een SD-geheugenkaart in de camera zijn opgeslagen, via Wi-Fi worden overgedragen als u de Wi-Fi-verbinding vooraf hebt ingesteld. U kunt in de app Imaging Edge Mobile op het mobiele apparaat dat met uw camera is gekoppeld beeldbestanden selecteren.

Meer informatie
Merk Sony
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sony A7r IV inclusief 24-105/4.0 G OSS

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice