• Home
  • Sony Cybershot RX100 III

Sony Cybershot RX100 III

€ 479,00
Op voorraad
SKU
4905524986396
Artikelomschrijving

Leg het moment vast in perfecte helderheid met een precisiecamera die in uw zak past. Maak uw compositie door middel van een elektronische OLED-zoeker, waardoor u de hele scène duidelijk in beeld krijgt. BIONZ X-beeldverwerking en een groothoeklens met groot diafragma zorgen voor zeer gedetailleerde foto's, zelfs wanneer u bewegende onderwerpen fotografeert. Voor nog meer veelzijdigheid kantelt u het lcd-scherm 180 graden en maakt u eenvoudige zelfportretten en snelle, vloeiende Full H... Meer informatie

geen

Leg het leven vast in perfecte helderheid met een precisiecamera van zakformaat. Door de OLED-zoeker, groothoeklens en BIONZ X-beeldprocessor zit elke opname boordevol details.

Artikelomschrijving

Leg het moment vast in perfecte helderheid met een precisiecamera die in uw zak past. Maak uw compositie door middel van een elektronische OLED-zoeker, waardoor u de hele scène duidelijk in beeld krijgt. BIONZ X-beeldverwerking en een groothoeklens met groot diafragma zorgen voor zeer gedetailleerde foto's, zelfs wanneer u bewegende onderwerpen fotografeert. Voor nog meer veelzijdigheid kantelt u het lcd-scherm 180 graden en maakt u eenvoudige zelfportretten en snelle, vloeiende Full HD-films in XAVC-S-indeling.

 

Kenmerken

  • 1.0-type (13,2 mm x 8,8 mm) Exmor R®-CMOS-sensor, beeldverhouding 3:2
  • Effectieve pixels: Ca. 20,1 megapixels
  • BIONZ X beeldprocessor
  • 24-70mm f/1.8-2.8 ZEISS Vario-Sonnar® T-lens
  • Lensopbouw: 10 elementen in 9 groepen (9 asferische elementen waaronder een AA-lens)
  • 3" TFT LCD (4:3) / 1.228.800 pixels / Xtra Fine
  • Kantelbaar LCD (180 graden naar boven, 45 graden naar beneden)
  • Aansluitingen in/uit: Meerdere USB-aansluitingen/micro-USB-aansluiting, Hi-Speed USB (USB2.0), micro-HDMI

 

Zie de hele scène in absolute helderheid - De OLED Tru-Finder™ met hoog contrast en hoge resolutie geeft uw foto een perfect kader. De elektronische zoeker biedt duidelijkheid en helderheid tot aan de randen van het frame met minimale vervorming en voor zeer nauwkeurige composities. De zoeker is voorzien van 's werelds eerste ZEISS T*-coating voor een helderder beeld met minder schittering en reflectie, zelfs in fel zonlicht.

 

Nog breder, nog dichterbij - Krijg alles in scherp beeld met een zeer precieze ZEISS Vario-Sonnar® T*-lens van 24-70 mm. Leg de hele scène vast met een ultrabrede brandpuntsafstand van 24 mm, of zoom in met een telelens van 70 mm, ideaal voor portretten. Met een F2.8-diafragma hebt u de vrijheid om te experimenteren met creatieve vervaging en om snel bewegende onderwerpen te fotograferen zonder details te verliezen, zelfs als het schemerig of donker is.

 

BIONZ X maakt elk frame levendig en realistisch - De BIONZ X-beeldprocessor werkt drie keer sneller dan de vorige BIONZ en biedt een hoge beeldresolutie en natuurgetrouwe structuurweergave, zowel in foto's als in Full HD-video's. Detailweergavetechnologie minimaliseert sterke contouren voor meer natuurlijk ogende beelden en fijnere details, terwijl met slimme ruisonderdrukking de helderheid wordt verbeterd, zelfs als het schemerig of donker is. Tegelijkertijd corrigeert diffractiereducerende technologie onscherpte voor fijner gedetailleerde beelden, zelfs bij opnamen met een grote scherptediepte.

 

Meer informatie
Merk Sony
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sony Cybershot RX100 III

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice