• Home
 • Sony Cybershot RX1r II beschadigde doos

Sony Cybershot RX1r II beschadigde doos

€ 1.999,00
Op voorraad
SKU
2000000022673
Artikelomschrijving

Dit betreft een nieuwe camera met 2 jaar garantie, alleen de doos is beschadigd.

Met een resolutie van 42,4 megapixels en geavanceerde beeldverwerking legt het ontwerp met full-frame CMOS-sensor en vaste lens de lat van de RX1R II-compactcamera nog hoger. Snelle autofocus, een intrekbare elektronische zoeker en 's werelds eerste optisch variabel Low Pass-filter laten u ervaren hoe baanbrekende prestaties, veelzijdigheid en gemak probleemloos samengaan.

 

K... Meer informatie

geen

Snelle autofocus, een intrekbare elektronische zoeker en 's werelds eerste optisch variabel Low Pass-filter laten u ervaren hoe baanbrekende prestaties, veelzijdigheid en gemak probleemloos samengaan.

Artikelomschrijving

Dit betreft een nieuwe camera met 2 jaar garantie, alleen de doos is beschadigd.

Met een resolutie van 42,4 megapixels en geavanceerde beeldverwerking legt het ontwerp met full-frame CMOS-sensor en vaste lens de lat van de RX1R II-compactcamera nog hoger. Snelle autofocus, een intrekbare elektronische zoeker en 's werelds eerste optisch variabel Low Pass-filter laten u ervaren hoe baanbrekende prestaties, veelzijdigheid en gemak probleemloos samengaan.

 

Kenmerken

 • 42,4 megapixel full-frame Exmor R® CMOS-sensor
 • Geavanceerde BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor
 • 35mm Zeiss® Sonnar T* F2-lens
 • Lensopbouw: 8 elementen in 7 groepen (3 asferische elementen waaronder een AA-lens)
 • 9-bladig diafragma
 • Scherpstellen vanaf 20 cm in Macro
 • Zeer hoge lichtgevoeligheid: ISO 50-102400
 • 399-punts AF met geavanceerde fase- en contrastdetectiemogelijkheden
 • Continu fotograferen tot wel 5 fps
 • Optisch variabel Low Pass-filter
 • Intrekbare electronische OLED zoeker met 2.359.296 dots
 • 3" kantelbaar lcd-scherm met 1.228.800 dots
 • Full HD 1080/50p AVCHD video met SteadyShot
 • Wifi met NFC
 • Afmeting: 113,3 x 65,4 x 72,0 mm
 • Gewicht: 507 g (met batterij en Memory Stick PRO Duo™)

 

Hogere kwaliteit, compacte vormgeving
De compacte RX1R II is klein van formaat, maar groots op het gebied van fantastische camerafuncties. Dankzij full-frame-compatibiliteit en andere toonaangevende innovaties op het gebied van beeldsensors en -verwerking bent u verzekerd van adembenemende beeldkwaliteit. De heldere lens met vaste brandpuntsafstand heeft de vermaarde optische integriteit van ZEISS®.

Full-frame CMOS-sensor met hogere resolutie
De full-frame Exmor R® CMOS-sensor van 35 mm biedt een resolutie van 42,4 megapixels, gevoeligheid tot ISO 102400, groot dynamisch bereik en weinig ruis. De achterverlichte constructie breidt de circuitschaal van een nieuwe koperen bedradingslaag uit voor 3,5 keer sneller uitlezen van gegevens. Dankzij de verbeteringen biedt de RX1R II functies voor het uitlezen van beelden, AF-respons en continu fotograferen, alles met hoge snelheid.

ZEISS® Sonnar T* F2-lens van 35 mm met groot diafragma
De hoogwaardige ZEISS® Sonnar T* F2-lens van 35 mm met maximaal diafragma van F2 bevat een eigen AA-element (geavanceerd asferisch) en een lenseenheid die minimaal beweegt waardoor de lenscilinder erg licht en compact is. Lens- en sensorbeeldvlak zijn gekalibreerd voor optimale resolutie met consistente helderheid in elk beeld.

Verbeterde BIONZ X™-beeldverwerkingsprocessor
De BIONZ X™ verwerkt 42,4 megapixels aan gegevens van de full-frame CMOS-sensor van 35 mm en reproduceert vervolgens fijne, realistische details met minder ruis op basis van de kenmerken van beelddelen. Hierdoor is snelle, getrouwe weergave van subtiel licht en gedetailleerde structuur mogelijk. Dankzij de vaste lens van de RX1R II wordt bovendien de verwerking van afbeeldingsgegevens geoptimaliseerd voor de lens en de sensor.

Snelle, nauwkeurige hybride autofocus
Dankzij brandpuntsvlakfasedetectie met 399 punten en contrastdetectie met automatische scherpstelling met 25 punten is het snelle hybride autofocussysteem altijd extra snel en nauwkeurig. Het systeem heeft niet alleen een uitgebreid fasedetectiebereik (45% van het beeldgebied) en een 30% snellere AF15, maar levert ook fantastische traceringsprestaties zodat u nooit meer een beslissend momenten hoeft te missen.

Optisch variabel Low Pass-filter
LPF-effectinstellingen maken gebruik van de hoge resolutie van 42,4 megapixels van de sensor en zorgen zo voor de ultieme beeldkwaliteit die u nodig hebt. Met de instellingen Uit (om prioriteit te geven aan beeldresolutie), Hoog (om moiré en kleurartefacten te verminderen) of Standaard (om deze prioriteiten in balans te brengen) kunt u uw beeld precies het gewenste karakter geven. Met Low Pass-filter-belichtingsverschuiving kunt u de effecten van de verschillende instellingen bekijken.

Intrekbare XGA OLED Tru-Finder™
De intrekbare Tru-Finder™ biedt 0,74x vergroting, een optisch systeem van vier lenselementen van glas (waaronder twee asferische lenzen van gevormd glas), helderheid tot in elke hoek, minimale vervorming, antireflecterende T*-coating van ZEISS® en briljante reproductie van elk opgenomen detail. Met de elektronische zoeker kunt u direct en nauwkeurig het effect van uw instellingen op een beeld zien. Met meegeleverde aparte oculairdop.

Kantelbaar lcd-scherm kan worden afgestemd op uw gezichtspunt
Het lcd-scherm kan gemakkelijk worden gebruikt dankzij de uiteenlopende mogelijkheden voor opnameposities. Het 7,5cm-WhiteMagic-display met ca. 1.229.000 dots, waaronder witte pixels met hoge lichtgevendheid, kan worden gekanteld/ingesteld op een stand van maximaal 109 graden omhoog tot 41 graden omlaag en zorgt zo voor uitstekende zichtbaarheid onder alle omstandigheden, zelfs bij gebruik buiten of in andere omgevingen met veel licht.

Functie voor Full HD-filmopname en XAVC S-indeling18
De RX1R II ondersteunt de XAVC S-indeling voor films, zodat u de kwaliteit van Full HD-filmbeelden kunt vastleggen bij framesnelheden van 60p (50p), 30p (25p) of 24p, en bij een hoge bitsnelheid van 50 Mbps. U kunt uw visie vormgeven in getrouwere beelden waarin u de fijnere details kunt laten uitkomen en compressieruis, moiré en onregelmatigheden tot het minimum beperkt.

Modus AF-C/opnamen met 5 fps en automatische scherpstelling tijdens het volgen van onderwerpen
Dankzij de scherpstelmodus AF-C (continue AF) kan de RX1R II bewegende onderwerpen volgen terwijl ze scherp in beeld blijven, zelfs bij opnamen met 5 fps. Dit is vooral mogelijk vanwege het grote bereik van de 399-punts brandpuntsvlakfasedetectie in een groter deel van het beeldgebied.

Ondersteunt 14-bits ongecomprimeerde RAW-indeling
De compatibiliteit is verbeterd met 14-bits ongecomprimeerde RAW-indeling. Zo kunt u de optimale indeling kiezen voor uw behoeften. De camera zorgt hierbij voor een optimale toongradatie, zodat het grote dynamische bereik van de beeldsensor ten volle wordt benut.

Compatibel met meerdere hoogte-breedteverhoudingen
Naast de hoogte-breedteverhoudingen 3:2 en 16:9, worden 1:1 en 4:3 nu ook ondersteund door het vorige model19. Met de hoogte-breedteverhouding 1:1 met 28 megapixels (in plaats van 42 megapixels) hebt u nog steeds voldoende creatieve opties om de opnamen later bij te snijden voor een verticale of horizontale stand.

Wi-Fi® / NFC™ voor snel en eenvoudig delen
Dankzij ingebouwde Wi-Fi® kunt u met de RX1R II in een handomdraai een foto of .mp4-film overbrengen naar uw smartphone of tablet, en deze vervolgens uploaden naar uw favoriete sociale-netwerksite. Dankzij NFC-technologie (Near Field Communication) kunt u gemakkelijker verbinding tot stand brengen tussen de camera en het apparaat wanneer u een smartphone of tablet met NFC-functionaliteit gebruikt.

Automatische oog-autofocus
De RX1R II maak gebruik van de functie oog-autofocus, die de ogen van een bewegend onderwerp automatisch detecteert en volgt, voor meer compositievrijheid. Oog-autofocus is zelfs beschikbaar in de modus AF-C.

Sterke, lichte behuizing van magnesium legering
De speciaal vormgegeven, lichte metalen behuizing betekent dat u onder alle omstandigheden vol vertrouwen opnamen kunt maken. Elk onderdeel is tot in het kleinste detail afgesteld voor meer precisie en bedieningsgemak, en is ontworpen om probleemloos en betrouwbaar te blijven werken.

Macromodus voor het maken van scherpe, extreme close-ups
Draai aan de macroringschakelaar om de macromodus te activeren en de minimale scherpstelafstand tussen onderwerp en beeldsensor te verkorten tot 20 cm. U kunt comfortabeler opnamen maken dankzij de minder ver uitstekende lenseenheid. U kunt zelfs profiteren van directe handmatige scherpstelling (DMF), MF Assist en de peaking-functie en gebruikmaken van de XGA OLED Tru-Finder™ enz. tijdens macro-opnamen.

Intuïtieve, veelzijdige bediening
Instellingen kunnen gemakkelijk worden aangepast bij het in beeld brengen van een onderwerp met de zoeker. Draai met uw linkerhand aan de ringen op de lenscilinder om het diafragma in te stellen, de macromodus te activeren en de scherpstelling af te stemmen. Selecteer een scherpstelmodus met de draaiknop aan de voorzijde. Bedien met uw rechterhand de moduskiezer, de draaiknop voor belichtingscompensatie aan de bovenzijde, de aanpasbare knop, de AEL-knop op de bovenzijde enz.

Nauwkeurigere aanpassing van witbalans
De RX1R II biedt meer stappen voor aanpassing van de witbalans (twee keer zo veel op de oranje-blauwe as; vier keer zo veel op de groene-magenta as) dan de RX1R, zodat u de witbalans nauwkeurig kunt afstemmen, met subtielere precisie voor natuurlijkere kleuren.

Minimale sluitertijd ISO AUTO
Voorkom onscherpte in een opname van een bewegend onderwerp door een sluitertijd in te stellen waarbij de ISO-gevoeligheid gaat veranderen wanneer ISO AUTO (in de modus P of A, of in multi-frame ruisonderdrukking) wordt geselecteerd.

1200-zonemeting (evaluatie)
Zeer nauwkeurige meting door een geavanceerde meetsensor (evaluatie) met 1200 zones zorgt voor uitgebalanceerde belichting bij de meest uiteenlopende lichtomstandigheden. U hebt de keuze uit de modi Multipatroon, Centrum gewogen en Spotmeting.

Prioriteit instellen in AF-C/AF-S
Kies in de modus AF-S (AF voor één opname) of AF-C (continue AF) alleen AF Priority voor foto's waarbij het onderwerp is scherpgesteld, Release priority voor het maken van opnamen zelfs wanneer het onderwerp niet scherpgesteld is, of Balanced Emphasis voor het balanceren van de AF- en Release-opties om nauwkeurige scherpstelling te bereiken, maar nooit een beslissend moment te missen bij opnamen van snel bewegende onderwerpen.

Creatieve stijl
Met instellingen voor creatieve stijl benadrukt u het karakter van de scène. Selecteer eenvoudigweg een van de 13 instellingen (levendig, portret, etc.) en de camera past de beeldparameters aan. U kunt ook contrast, verzadiging en scherpte aan uw persoonlijke smaak aanpassen.

Auto-HDR (groot dynamisch bereik)
Auto HDR integreert de beste details van drie belichtingen om het dynamisch bereik van uw beelden uit te breiden, van de donkerste schaduwen tot de helderste lichte gedeelten, en legt alle toongradaties vast die u met het blote oog kunt zien.

D-Range Optimizer (DRO)
Bij lastig licht corrigeert de functie DRO de beelden om vloeiender en meer levensechte gradaties te bereiken, met meer details in de lichte gedeelten en schaduwen. U kunt deze functie gebruiken tijdens continu fotograferen en bij het fotograferen van bewegende onderwerpen.

Multi-frame ruisonderdrukking
Deze modus combineert de beste gegevens van vier opnamen, wat zorgt voor aanzienlijk minder ruis en meer gevoeligheid, zodat u donkere scènes duidelijk zonder statief of flitser kunt vastleggen. Onscherpte als gevolg van camerabewegingen is ook beduidend minder, terwijl contrast en detail juist worden verbeterd.

Vergrootglas voor scherpstelling en peaking-functie
U kunt het beeld vergroten om gemakkelijker handmatig scherp te stellen, zowel bij foto's als bij filmopnamen. De peaking-functie kan ook worden geactiveerd om de scherpstgestelde gebieden van het beeld te kleuren voor een snelle controle.

One-touch remote en One-touch sharing
Met de One-touch remote kunt u uw smartphone of tablet gebruiken als zoeker en afstandsbediening voor een digitale camera. Via One-touch sharing zet u uw foto's en video's over vanaf uw camera. Door de PlayMemories Mobile-app te installeren op uw Android-smartphone of -tablet met NFC vermijdt u ingewikkelde configuratieprocessen en hoeft u alleen uw apparaat tegen de camera te houden om verbinding te maken. U bent nu klaar om met uw camera foto's te maken vanuit eerder onbereikbare hoeken, of groepsfoto's waar u zelf ook in staat — gewoon vanaf uw smartphone. Zet de beelden direct over naar uw smartphone en deel ze via sociale media. Geen NFC? Geen probleem. U kunt de apparaten ook handmatig koppelen.

Ondersteund in Capture One Express (voor Sony), een van 's werelds beste RAW-converters van Phase One
Capture One Express (voor Sony) is een van 's werelds beste RAW-converters en geeft kleuren nauwkeurig weer met ongelofelijke details. U profiteert van flexibel beheer voor uw digitale assets, alle essentiële aanpassingstools en snelle, responsieve prestaties in één aanpasbare en geïntegreerde oplossing.

Meer informatie
Merk Sony
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sony Cybershot RX1r II beschadigde doos

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice