• Home
  • Sony VG-C4EM Battery Grip A7R IV

Sony VG-C4EM Battery Grip A7R IV

€ 448,99
Niet op voorraad
SKU
4548736105546
Artikelomschrijving

Lease deze lens met Sony Imaging Lease.

De gebruiksduur van je Sony A7R IV wordt met deze VG-C4EM verticale handgreep nog meer verlengd. De grip heeft dezelfde bediening en een gelijk ontwerp als de A7R IV camera. Hij heeft een verbeterde stof- en vochtbestendigheid en... Meer informatie

geen

De gebruiksduur van je Sony A7R IV wordt met deze VG-C4EM verticale handgreep nog meer verlengd. De grip heeft dezelfde bediening en een gelijk ontwerp als de A7R IV camera. Hij heeft een verbeterde stof- en vochtbestendigheid en verdubbelt de batterijlevensduur.

Artikelomschrijving

Lease deze lens met Sony Imaging Lease.

De gebruiksduur van je Sony A7R IV wordt met deze VG-C4EM verticale handgreep nog meer verlengd. De grip heeft dezelfde bediening en een gelijk ontwerp als de A7R IV camera. Hij heeft een verbeterde stof- en vochtbestendigheid en verdubbelt de batterijlevensduur. Tevens ondersteunt de VG-C4EM opladen via USB op de camerabehuizing.

Eenvoudige bediening in verticale positie
De VG-C4EM biedt vrijwel dezelfde bediening als de camerabehuizing. De locatie, grootte en vorm van de knoppen is geoptimaliseerd door gebruik te maken van hetzelfde materiaal als de behuizing van de α7R IV. Hierdoor voelt de bediening net als die van de camerabehuizing als de camera verticaal wordt gehouden.

Goede, stevige grip
Dankzij het ingenieuze ontwerp van de handgreep kunt u de camera stevig vasthouden. Met de verticale handgreep kunt u eenvoudig en prettig foto's maken, ongeacht of u de camera horizontaal of verticaal houdt. Hierdoor is het makkelijker om u op het onderwerp en de compositie te concentreren.

Verdubbelde effectieve gebruiksduur
De VG-C4EM werkt met één of twee NP-FZ100-batteriijen. Als u twee batterijen gebruikt, kunt u de camera bijna twee keer zo lang gebruiken als met één batterij. Het batterijniveau wordt aangegeven op het lcd-scherm, in stappen van 1%. Als de eerste batterij leeg is, schakelt de camera automatisch over naar de andere, waardoor u de camera zonder onderbreking kunt blijven gebruiken.

Laad de batterijen op of sluit aan op USB
De batterijen in de verticale handgreep kunnen via de USB-poort van de camera worden opgeladen zonder de handgreep van de camera te verwijderen. Voor langere fotosessies kan de batterij van de camera van stroom worden voorzien via de USB-poort van de camera1 in combinatie met een externe batterij of een netadapter.

Lichte, maar duurzame behuizing van magnesium legering
De buitenkant van de VG-C4EM is gemaakt van dezelfde magnesium legering die in de behuizing van de α7R IV wordt gebruikt. Op deze manier is hij even stevig als de α7R IV zelf, terwijl het totale gewicht tot een minimum wordt beperkt en hij niet te log wordt.

Betrouwbare bescherming tegen stof/vocht
De handgreepbevestiging van de camera is gemaakt met hetzelfde afdichtingsmateriaal dat op de camerabehuizing wordt gebruikt om stof en vocht buiten te houden. Hierdoor is het camerasysteem nóg betrouwbaarder.

Opmerking
Deze unit kan niet tegelijk met de LA-EA2 / EA4-bevestigingsadapter zijn geïnstalleerd. Als beiden zijn geïnstalleerd, is er te weinig ruimte tussen de unit en de lensbevestigingsadapter, waardoor de handgreep moeilijk vast te houden is.

Meer informatie
Merk Sony
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Sony VG-C4EM Battery Grip A7R IV

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice