Canon Pro Leasing

City Foto biedt, in samenwerking met Canon en BNP Paribas Leasing, de mogelijkheid om tegen zeer gunstige voorwaarden professionele Canon apparatuur te leasen. Op die manier kun je als zelfstandige of als bedrijf alle apparatuur aanschaffen die nodig zijn voor je bedrijf terwijl de maandkosten overzichtelijk blijven. Zonder provisie, geen grote aanbetalingen en alle gemak van een vast maandbedrag zodat de kosten gespreid kunnen worden. Houdt je geld binnen je bedrijf en krijg toch de apparatuur die je nodig hebt. 

 

Hoe werkt het?

Een leascontract aangaan met Canon is zeer makkelijk. Door de samenwerking met BNP Paribas, een van 's werelds grootste banken, ben je verzekerd van een efficiënte en professionele service van begin tot eind. Kom langs bij ons in de winkel, kies uit de geselecteerde lenzen en camera's vanaf €1000 en kies de duur van je leaseperiode - 24 of 36 maanden.

Bijvoorbeeld: Je kiest apparatuur uit voor een bedrag van €6660 en je kiest ervoor om het te financieren over 36 maanden, dan is je maandbedrag €185*. Als je besluit de apparatuur te houden na de leaseperiode (Financial Lease) betaal je nog 5% van het originele aankoopbedrag bij je laatste betaling (€333).

*Exclusief €75 eenmalige kosten bij het aangaan van de overeenkomst.

 

Leasing heeft verschillende voordelen

  • Altijd de nieuwste apparatuur binnen handbereik tegen lage maandelijkse kosten.
  • Uw leencapaciteit bij een bank wordt niet aangetast, u blijft dus de baas over uw cashflow
  • Investeren met mogelijk fiscaal voordeel (zie Financial Lease)

 

Wat is Operational Lease?

Als u voor Operational Lease kiest dan huurt u de Canon apparatuur van BNP Paribas Leasing Solutions N.V.

Gedurende de looptijd van de overeenkomst is de leasemaatschappij (zowel juridisch als economisch) eigenaar van de apparatuur. Bij deze leasevorm neemt u de apparatuur niet op in uw balans. U neemt alleen de huurtermijnen op als kosten in uw winst- en verliesrekening.

Na afloop van de overeenkomst wordt u niet automatisch eigenaar van de apparatuur. U zoekt dan samen met uw dealer nieuwe apparatuur uit en financiert deze (eventueel) opnieuw in een leaseovereenkomst. Op deze manier beschikt u altijd over de nieuwste Canon apparatuur.

• 0% rente

• Vaste kosten gedurende de looptijd

• Aan het einde van de overeenkomst zoekt u samen met uw eigen Canon Pro dealer nieuwe apparatuur uit of neemt u de gehuurde apparatuur, tegen een op dat moment te bepalen prijs, over van uw Canon Pro dealer

 

Wat is Financial Lease?

Kiest u voor Financial Lease dan wordt u direct zelf economisch eigenaar van de Canon apparatuur. Op die manier investeert u in de nieuwste Canon apparatuur en spreidt u de betaling over meerdere jaren.

Doordat u zelf investeert kan de aanschaf van de Canon apparatuur in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA)*.

U neemt de apparatuur op in uw balans en schrijft zelf af op de investering

Na betaling van alle leasetermijnen en de koopoptie van BNP Paribas Leasing Solutions N.V. bent u eigenaar van de apparatuur.

• 0% rente.

• Vaste kosten gedurende de looptijd.

• U betaalt het volledige BTW bedrag bij aanvang van de leaseovereenkomst.

• Aan het einde van de looptijd bent u eigenaar van de apparatuur.

*Voor meer informatie en advies over de KIA kunt u contact opnemen met uw accountant of kijken op de website van de Belastingdienst.

 

Bekijk voor meer informatie en de lijst met geselecteerde producten de site van Canon, of kom langs in onze winkel voor extra advies.

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice