Canon Pro Leasing

City Foto biedt, in samenwerking met Canon en BNP Paribas Leasing, de mogelijkheid om tegen zeer gunstige voorwaarden professionele Canon apparatuur te leasen. Op die manier kun je als zelfstandige of als bedrijf alle apparatuur aanschaffen die nodig zijn voor je bedrijf terwijl de maandkosten overzichtelijk blijven. Zonder provisie, geen grote aanbetalingen en alle gemak van een vast maandbedrag zodat de kosten gespreid kunnen worden. Houdt je geld binnen je bedrijf en krijg toch de apparatuur die je nodig hebt. 

 

Hoe werkt het?

Een leascontract aangaan met Canon is zeer makkelijk. Door de samenwerking met BNP Paribas, een van 's werelds grootste banken, ben je verzekerd van een efficiënte en professionele service van begin tot eind. Kom langs bij ons in de winkel, kies uit de geselecteerde lenzen en camera's vanaf €1000 en kies de duur van je leaseperiode - 24 of 36 maanden.

 

Bijvoorbeeld: Je kiest apparatuur uit voor een bedrag van €6660 en je kiest ervoor om het te financieren over 36 maanden, dan is je maandbedrag €185*. Als je besluit de apparatuur te houden na de leaseperiode betaal je nog 5% van het originele aankoopbedrag bij je laatste betaling (€333).

 

*Exclusief €75 eenmalige kosten bij het aangaan van de overeenkomst.

 

Bekijk voor meer informatie en de lijst met geselecteerde producten de site van Canon, of kom langs in onze winkel voor extra advies.

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice