Cleaning & Kalibratie

Sensor cleaning

Zie je op al je foto's op dezelfde plaats een donker vlekje? Dan is je beeldsensor waarschijnlijk aan een schoonmaakbeurt toe.  Wij maken de sensor van je reflex- of systeemcamera op een professionele manier schoon, snel en in eigen huis. Een schoonmaakbeurt door onze specialist kost €29,95 en is binnen een paar dagen klaar. Lever je camera in met een volle accu!

Als je bij ons een nieuwe spiegelreflex- of systeemcamera koopt zijn de eerste twee reinigingsbeurten gratis!

Let op! Wij kunnen geen sensoren van compactcamera's schoonmaken, daarvoor moet de camera naar de reparateur. Vraag in de winkel om advies.


Lenskalibratie

Heb je een geavanceerde Canon of Nikon reflexcamera en zijn je foto's vaak nèt niet helemaal scherp? Laat dan door ons op professionele wijze je lenzen kalibreren.

Bij front- of backfocus ligt het scherpstelpunt van de lens net vóór of achter het punt waarop je wilt dat hij scherpstelt. Dit komt regelmatig voor en is vooral met de steeds beter wordende beeldsensoren ook beter te zien.  Onze specialist kan je camera met iedere lens individueel kalibreren zodat je weer het uiterste uit je combinatie kunt halen. Dit is bij Canon camera's mogelijk vanaf de EOS 70D of hoger, bij Nikon vanaf de D7000.

De kosten hiervoor bedragen €35 voor je body met één lens, voor iedere volgende lens betaal je €10 extra. Wij werken voor deze service op afspraak zodat je je camera nooit te lang kwijt bent.

Een afspraak maken kan in de winkel, per telefoon (040-2121202) of per mail.

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice