Sony Imaging Lease

Wil je gebruikmaken van de nieuwste innovatieve camera's of lenzen van Sony maar wil je niet in één keer een groot bedrag betalen? Dan biedt Sony je, in samenwerking met BNP Paribas Leasing Solutions, de mogelijkheid om Sony Full Frame camera's en lenzen te leasen tegen 0% rente: Sony Imaging Lease. En natuurlijk ben je bij City Foto, een Sony Professional Retailer, van harte welkom om de mogelijkheden te bespreken.

 

De voordelen van Sony Imaging Lease

Met Sony Imaging Lease heb je altijd de beschikking over de nieuwste apparatuur van Sony. Je hoeft je geen zorgen te maken over de aanschafprijs, je betaalt namelijk maandelijks een vast bedrag, tegen 0%rente.
Bekijk hier welke Sony Pro producten je kunt leasen.

 

 

Hoe werkt Sony Imaging Lease?

Stap 1. Productkeuze

Maak een keuze uit één of meerdere van de geselecteerde producten. Lease is mogelijk vanaf een investering van € 1000.

 

Stap 2. Periode

Je kunt kiezen uit een lease-periode van 24 of 36 maanden.

 

Stap 3. Operational lease of Financial lease

Je kunt kiezen tussen Operational lease of Financial lease.

 

Stap 4. Aanvraag

Je dient je lease-aanvraag in bij City Foto. Hiervoor heb je een geldig KvK-nummer nodig dat ouder is dan 12 maanden en neem je een geldig legitimatiebewijs mee. Het leasebedrag per maand is eenvoudig te berekenen: deel de totale verkoopprijs door de looptijd in maanden. Daarnaast betaal je eenmalig € 75 aan kosten bij het aangaan van de overeenkomst. Wij dienen je aanvraag ter goedkeuring in bij BNP Paribas Leasing Solutions. Zodra deze is goedgekeurd krijg je van ons bericht en kan je nieuwe apparatuur worden geleverd.

 

 

Operational lease of Financial lease?

 

Wat is Operational lease:

Wanneer je voor Operational lease kiest dan huur je de apparatuur van BNP Paribas Leasing Solutions N.V. Tijdens de looptijd van de overeenkomst is de leasemaatschappij (zowel juridisch als economisch) eigenaar van de apparatuur. Hierdoor hoef je de apparatuur niet op je balans te vermelden en de huurtermijnen alleen als kosten op te nemen in je winst- en verliesrekening. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle huurtermijnen heb je de mogelijkheid om bij je eigen dealer (City Foto) nieuwe apparatuur uit te zoeken.

 

Voorbeeldberekening Operational lease

- Investering: € 3400,- (excl. BTW)

- Huurtermijn bij 24 maanden: € 141,66 per maand (excl. BTW)

- Huurtermijn bij 36 maanden: € 94,44 per maand (excl. BTW)

Daarnaast betaal je per contract eenmalig € 75,- (excl. BTW) administratiekosten.

 

Operational lease in het kort

• 0% rente

• Vaste maandelijkse kosten.

• BTW betaal je over de maandelijkse huurtermijnen.

• Iedere twee of drie jaar een nieuwe leasemogelijkheid waardoor je steeds gebruikmaakt van de allernieuwste Sony apparatuur.

 

 

Wat is Financial lease:

Wanneer je voor Financial lease kiest dan wordt je zelf economisch eigenaar van de apparatuur bij aanvang van het contract. Op deze manier investeer je in de apparatuur en spreidt je de betaling over meerdere jaren. Omdat je zelf investeert kan de aanschaf van de apparatuur in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Voor meer informatie en advies over de KIA kan je contact opnemen met je accountant of de Belastingdienst. Je vermeldt de investering op je balans en schrijft hier zelf op af. Na afloop van de overeenkomst en betaling van alle huurtermijnen krijg je van BNP Paribas Leasing Solutions een koopoptie aangeboden van 5% van de aanschafwaarde. Na betaling van deze koopoptie ben je eigenaar van de apparatuur.

 

Voorbeeldberekening Financial lease

- Investering: € 3400,- (excl. BTW)

- Aanbetaling BTW: € 714,-

- Huurtermijn bij 24 maanden: € 141,66 per maand

- Huurtermijn bij 36 maanden: € 94,44 per maand

Daarnaast betaal je per contract eenmalig € 75,- (excl. BTW) administratiekosten.

 

Financial lease in het kort

• 0% rente

• Vaste maandelijkse kosten.

• BTW betaal je in één keer bij aanvang van de overeenkomst.

• Koopoptie van 5% aan het einde van de leasetermijn.

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice