• Home
  • Tamron 24-70mm f/2.8 Di SP VC USD G2 Canon

Tamron 24-70mm f/2.8 Di SP VC USD G2 Canon

Normale prijs € 1.199,00 Speciale prijs € 999,00
Op voorraad
SKU
4960371006413
Artikelomschrijving

Deze lichtsterke reportagezoom zet een nieuwe standaard op het gebied van beeldkwaliteit en mogelijkheden. De nieuwe Dual MPU (Micro Processing Units) bieden een razendsnelle autofocus met verder verbeterde nauwkeurigheid en de sterkste beeldstabilisatie in deze klasse (CIPA level 5 stops). Het gebruik van speciale glassoorten maakt een hogere optische transmissie mogelijk voor de afzonderlijke lenselementen. Dit zorgt voor een superieure kleurreproductie en een hogere beeldscherpte. De toevo... Meer informatie

geen

Deze lichtsterke reportagezoom zet een nieuwe standaard op het gebied van beeldkwaliteit en mogelijkheden. De nieuwe Dual MPU (Micro Processing Units) bieden een razendsnelle autofocus met verder verbeterde nauwkeurigheid en de sterkste beeldstabilisatie in deze klasse (CIPA level 5 stops).

Artikelomschrijving

Deze lichtsterke reportagezoom zet een nieuwe standaard op het gebied van beeldkwaliteit en mogelijkheden. De nieuwe Dual MPU (Micro Processing Units) bieden een razendsnelle autofocus met verder verbeterde nauwkeurigheid en de sterkste beeldstabilisatie in deze klasse (CIPA level 5 stops). Het gebruik van speciale glassoorten maakt een hogere optische transmissie mogelijk voor de afzonderlijke lenselementen. Dit zorgt voor een superieure kleurreproductie en een hogere beeldscherpte. De toevoeging van Tamron’s exclusieve, en op nanotechnologie gebaseerde, eBAND Coating vermindert hinderlijke ghosting en flare die vaak optreedt bij het fotograferen in tegenlicht. De eBAND Coating zorgt voor een algehele verbetering van de optische prestaties van dit objectief.

Nu met €200 directe kassakorting van Tamron!

Aktie loopt van 1 juni t/m 31 augustus 2020

De nieuwe Tamron SP 24-70mm F/2.8 Di VC USD G2 is daarnaast voorzien van een vocht- en vuilafstotende Fluorine Coating en heeft diverse afdichtingen tegen vocht- en vuil in de behuizing plus een nieuw type vastklikkende zonnekap. Professionele fotografen kunnen deze lichtsterke zoom inzetten voor een groot scala aan opdrachten, variërend van landschappen, portret, nieuws, architectuur, reizen en tal van andere toepassingen.

Kenmerken

  • Lensopbouw: 12 elementen in 17 groepen (2 XR (Extra Refractive Index), 3 LD (Low Dispersion), 3 GM (Glass-Molded aspherical) en een hybrid aspherical lenselement)
  • Beeldhoek (diagonaal): 84°04' -34°21' (voor full frame 35mm camera's), 60°20' -22°33' (voor APS-C camera's)
  • Diafragmabereik: f/2.8 - f/22
  • Minimum scherpstelafstand: 0,38m
  • Filtermaat: 82mm
  • Afmetingen: Ø 88,4 x 111 mm
  • Gewicht: 905g
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Tamron 24-70mm f/2.8 Di SP VC USD G2 Canon

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice