• Home
  • Think Tank Lens Case Duo 15 groen

Think Tank Lens Case Duo 15 groen

€ 29,95
Op voorraad
SKU
0874530000782
Artikelomschrijving

Bescherm je kostbare lenzen met de Think Tank Lens Case duo. Deze handige lens-etuis gaan op twee verschillende manieren open en zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten om plaats te bieden aan vele soorten en mater systeem- en reflex-objectieven. Draag ze binnen handbereik aan je riem, aan de banden van je tas of, bij de grotere maten, over je schouder (15, 20, 30 en 40). De Lens Case Duos zijn ook heel handig om je objectieven thuis in op te bergen of wanneer je op reis gaat en je je l... Meer informatie

geen

Bescherm je kostbare lenzen met de Think Tank Lens Case duo. Deze handige lens-etuis gaan op twee verschillende manieren open en zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten om plaats te bieden aan vele soorten en mater systeem- en reflex-objectieven.

Artikelomschrijving

Bescherm je kostbare lenzen met de Think Tank Lens Case duo. Deze handige lens-etuis gaan op twee verschillende manieren open en zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten om plaats te bieden aan vele soorten en mater systeem- en reflex-objectieven. Draag ze binnen handbereik aan je riem, aan de banden van je tas of, bij de grotere maten, over je schouder (15, 20, 30 en 40). De Lens Case Duos zijn ook heel handig om je objectieven thuis in op te bergen of wanneer je op reis gaat en je je lenzen goed beschermd in je bagage wilt vervoeren. Ook als je onopvallend rond wil lopen zijn ze handig, omdat je hiermee je lens toch goed beschermd in een gewone rugzak of handtas mee kan nemen.

Deze handige lens case heeft twee ritsen zodat je altijd gemakkelijk bij je lens kunt, of je 'm nou aan je riem hebt hangen of in een tas gebruikt. De buitenstof is voorzien van een waterafstotende coating en de binnenkant is zacht, met beschermers achter de ritsen, voor een optimale bescherming van je lens. Aan de buitenkant van het tasje bevonden zich twee handige stretch-vakjes voor bijvoorbeeld een lensdop of microvezeldoekje.


Kenmerken

  • Geschikt voor bijvoorbeeld de Canon/Nikon 70-300mm f/4.5-5.6, Canon/Nikon 18-200mm f/3.5-5.6, Tamron 18-400mm f/3.5-6.3, Tokina 11-16mm f/2.8, Canon/Nikon 24mm f/1.4, 35mm f/1.4, Canon/Sony 100mm f/2.8 of Nikon 105mm f/2.8, allen zonder zonnekap.
  • Binnenmaat: 8.5 x 17 cm
  • Buitenmaat: 10.5 x 18 cm
  • Gewicht: 100 g
  • Inclusief schouderband

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Think Tank Lens Case Duo 15 groen

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice