• Home
  • Think Tank Retrospective 5 v2.0 black

Think Tank Retrospective 5 v2.0 black

€ 169,00
Op voorraad
SKU
0874530007293
Artikelomschrijving

De Retrospective V2.0 serie wordt gekenmerkt door de klassieke look en heeft vele innovatieve eigenschappen. Zo is de Retrospective V2.0 serie licht van gewicht en ook aan de veiligheid en het gebruiksgemak wordt gedacht. Het hoofdvak is afsluitbaar met een rits, de achterkant is voorzien van een luggage pass-trough, er is een opbergvak voor een waterfles en de serie heeft unieke Think Tank ‘sound silencers’. De retrospective V2.0 serie is net zoals alle andere Think Tank tassen, ... Meer informatie

geen

De Retrospective V2.0 serie wordt gekenmerkt door de klassieke look en heeft vele innovatieve eigenschappen.  De Think Tank Retrospective 5 V2.0 is het kleinste model uit de serie maar is toch groot genoeg voor een standaard DSLR- of systeemcamera met 1 tot 3 objectieven. Er is een dedicated vak voor een tablet van 9’’.

Artikelomschrijving

De Retrospective V2.0 serie wordt gekenmerkt door de klassieke look en heeft vele innovatieve eigenschappen. Zo is de Retrospective V2.0 serie licht van gewicht en ook aan de veiligheid en het gebruiksgemak wordt gedacht. Het hoofdvak is afsluitbaar met een rits, de achterkant is voorzien van een luggage pass-trough, er is een opbergvak voor een waterfles en de serie heeft unieke Think Tank ‘sound silencers’. De retrospective V2.0 serie is net zoals alle andere Think Tank tassen, uitgerust met YKK ritsen. Kortom, de Think Tank Retrospective V2.0 serie combineert perfect een tijdloze look met functionaliteit, degelijkheid en veiligheid. De Think Tank Retrospective 5 V2.0 is het kleinste model uit de serie maar is toch groot genoeg voor een standaard DSLR- of systeemcamera met 1 tot 3 objectieven. Er is een dedicated vak voor een tablet van 9’’.

 

Kenmerken

  • Capaciteit: een compacte reflex- of systeemcamera met lens, tot 2 extra lenzen of flitsers, 9" tablet en accessoires.
  • Binnenmaat: 24 x 19.5 x 12.5 cm
  • Buitenmaat: 25.5 x 21.5 x 15 cm
  • Tabletvak: 23 x 16 x 2.5 cm
  • Gewicht (leeg): 900 g
  • Inclusief regenhoes
  • Levenslange garantie
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Think Tank Retrospective 5 v2.0 black

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice