• Home
 • Zeiss Batis 135mm f/2.8 Sony FE-mount demo

Zeiss Batis 135mm f/2.8 Sony FE-mount demo

Normale prijs € 1.557,00 Speciale prijs € 1.401,30
Op voorraad
SKU
2000000043432
Artikelomschrijving

Lang brandpunt, snelle autofocus, optische beeldstabilisatie. Dankzij de uitstekende correctie van alle chromatische abberraties is de Zeiss Batis 135mm f/2.8 een sterk presterende telelens met een Apo Sonnar ontwerp. De lens is de optimale oplossing voor portretfotografie op middellange afstand.

Dit betreft een onbeschadigd demomodel met volledige garantie.

De geavanceerde correctie van het Apo Sonnar lensontwerp zorgt voor een extreem realistische p... Meer informatie

Artikelomschrijving

Lang brandpunt, snelle autofocus, optische beeldstabilisatie. Dankzij de uitstekende correctie van alle chromatische abberraties is de Zeiss Batis 135mm f/2.8 een sterk presterende telelens met een Apo Sonnar ontwerp. De lens is de optimale oplossing voor portretfotografie op middellange afstand.

Dit betreft een onbeschadigd demomodel met volledige garantie.

De geavanceerde correctie van het Apo Sonnar lensontwerp zorgt voor een extreem realistische portrettering van je onderwerp. Om bewegingsonscherpte te voorkomen is ook een optische beeldstabilisatie opgenomen in het ontwerp. De snelle autofocus is je garantie op gestoken scherpe foto's, zelfs in slecht licht. De geringe scherptediepte op volle opening maakt creatief gebruik van scherpte en onscherpte mogelijk, waardoor je de aandacht van de kijker naar het hoofdonderwerp van je foto kunt leiden.

De Zeiss Batis autofocuslenzen zijn speciaal ontwikkeld voor de spiegelloze full frame systeemcamera's van Sony. Ze zijn allemaal volledig compatible met alle E-mount camera's en bieden bescherming tegen stof en slechte weersomstandigheden naast een snelle en stille autofocus. Voor creatieve fotografie laat het innovatieve OLED scherm de scherpstelafstand en de scherptediepte zien om zeker te zijn dat de scherpstelling altijd perfect ingesteld staat. Het resultaat: beelden die je versteld zullen doen staan. Het compleet nieuw ontwerp van de lichtsterke Batis-familie biedt perfecte beeldkwaliteit.

Kenmerken

 • Brandpuntsafstand: 135 mm
 • Lensopbouw: 14 elementen in 11 groepen
 • Beelddiagonaal: 18°
 • Lensvatting: Sony FE-Mount
 • Diafragmabereik: f/2.8 - f/22
 • Minimale scherpstelafstand: 87 cm (gemeten vanaf de sensor)
 • Maximale vergroting: 1:5.3
 • Filtermaat: 67 mm
 • Afmetingen: ø 98 x 120 mm (zonder lensdoppen)
 • Gewicht: 614 gram


Optische beeldstabilisatie
De optische beeldstabilisator zorgt voor scherpe en stabiele beelden bij slecht licht. In combinatie met de eigen OIS van de camera, heeft u de voordelen van beide systemen. Aangezien ISO-waarden niet hoeven te worden verhoogd om voor slecht licht te compenseren, beperkt deze functie ook digitale ruis in de afbeelding.

Soepele en betrouwbare autofocus
Voor het ontwerp van het autofocus-systeem is een buitengewoon nauwkeurige verschuiving van bepaalde objectiefgroepen noodzakelijk. Het scherpstellingssysteem van ZEISS objectieven is ontworpen voor een robuust en soepel autofocusmechanisme met de best mogelijke beeldvormingsprestatie.

Veelzijdig full-frame objectief
Het krachtige objectief voor het spiegelloze full-framesysteem van Sony voldoet aan de hoogste eisen. Ondanks het compacte ontwerp komt de beeldvorming aan de verwachtingen van professionele fotografen tegemoet.

Robuuste en weerbestendige metalen constructie
Door de antistof- en antispetter- eigenschappen is het objectief perfect geschikt voor kritische omstandigheden buiten. Tevens is het ontworpen voor vele jaren intensief gebruik.

Innovatief OLED display
Nu kunt u voor het eerst nauwkeurig de focusafstand en scherptediepte aflezen op het OLED display op het objectief, eenvoudig en intuïtief. Vooral bij slecht licht - gegarandeerd altijd zeer goed leesbaar.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Zeiss Batis 135mm f/2.8 Sony FE-mount demo

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice