• Home
 • Zeiss Batis 40mm f/2.0 CF Sony FE-mount demo

Zeiss Batis 40mm f/2.0 CF Sony FE-mount demo

Normale prijs € 1.205,00 Speciale prijs € 1.084,50
Op voorraad
SKU
2000000043449
Artikelomschrijving

De ZEISS Batis 40mm f/2.0 CF (Close Focus) is uitstekend geschikt voor fotografen die een objectief nodig hebben dat in veel verschillende situaties snel kan reageren. Het brandpuntsafstand van 40 millimeter, dat tussen de klassieke 35 en 50 millimeter ligt, maakt het objectief tot een veelzijdige partner voor een hele reeks aan opnamesituaties. De korte scherpstelafstand van 24 cm en het grote diafragma F/2, stellen fotografen in staat om de belangrijkste onderwerpen te isoleren in een creat... Meer informatie

geen

De ZEISS Batis 40mm f/2.0 CF (Close Focus) is uitstekend geschikt voor fotografen die een objectief nodig hebben dat in veel verschillende situaties snel kan reageren. Het brandpuntsafstand van 40 millimeter, dat tussen de klassieke 35 en 50 millimeter ligt, maakt het objectief tot een veelzijdige partner voor een hele reeks aan opnamesituaties.

Artikelomschrijving

De ZEISS Batis 40mm f/2.0 CF (Close Focus) is uitstekend geschikt voor fotografen die een objectief nodig hebben dat in veel verschillende situaties snel kan reageren. Het brandpuntsafstand van 40 millimeter, dat tussen de klassieke 35 en 50 millimeter ligt, maakt het objectief tot een veelzijdige partner voor een hele reeks aan opnamesituaties. De korte scherpstelafstand van 24 cm en het grote diafragma F/2, stellen fotografen in staat om de belangrijkste onderwerpen te isoleren in een creatieve opname. Het intuïtieve OLED-display geeft informatie over de scherpstelafstand én scherptediepte en maakt de bediening van het objectief nog handiger in unieke opnamesituaties. De snelle autofocus is stil en nauwkeurig en het robuuste ontwerp en de hoogwaardige afwerking beschermen het objectief tegen stof en vocht. De legendarische ZEISS T* anti reflecterende coating, gecombineerd met meer dan 125 jaar ervaring in lensontwikkeling, en de nieuwste technologieën, zorgt ervoor dat elk moment vastgelegd met een ZEISS Batis objectief herkenbaar is aan de uitzonderlijke ZEISS look.

Dit betreft een onbeschadigd demomodel met volledige garantie.

Kenmerken

 • Brandpuntsafstand: 40 mm
 • Lensopbouw: 19 elementen in 11 groepen
 • Beelddiagonaal: 56°
 • Lensvatting: Sony FE-Mount
 • Diafragmabereik: f/2.08 - f/22
 • Minimale scherpstelafstand: 24 cm
 • Maximale vergrotingsmaatstaf: 1:3.3
 • Filtermaat: 67 mm
 • Afmetingen: Ø 91 x 93 mm (inclusief zonnekap)
 • Gewicht: 361 gram
 • 5 jaar Zeiss garantie (na registratie)

De ZEISS Batis autofocuslenzen werden speciaal ontwikkeld voor spiegelloze, volbeeldsensorcamera's van Sony. Ze werden aangepast om samen met de camera een compact, lichtgewichtsysteem te vormen dat niets moet inboeten qua prestaties. De lenzen zijn volledig compatibel met alle E-mount-camera's en bieden niet enkel snelle, stille autofocus maar ook bescherming tegen stof en weersomstandigheden. Het vernieuwende OLED-display maakt creatieve fotografie mogelijk door afstand en scherptediepte te tonen zodat het focusbereik steeds perfect kan worden ingesteld. De snelle, vaste brandpuntsafstanden van de ZEISS Batis-familie bieden vlekkeloze beeldweergave dankzij hun volledig vernieuwde optische ontwerp. De legendarische ZEISS T* antireflecterende laag, gecombineerd met meer dan 125 jaar ervaring in lensontwikkeling en de nieuwste technologieën, zorgen ervoor dat elk moment dat vastgelegd werd met een ZEISS Batis-lens, die buitengewone ZEISS-look biedt.

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Zeiss Batis 40mm f/2.0 CF Sony FE-mount demo

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice