• Home
  • Zeiss Batis 85mm f/1.8 Sony FE-mount

Zeiss Batis 85mm f/1.8 Sony FE-mount

€ 1.230,00
Op voorraad
SKU
4047865800617
Artikelomschrijving

De ZEISS Batis 85mm f/1.8 is een gematigd tele-objectief opgebouwd uit 11 lenselementen in 8 groepen en gemaakt naar het befaamde Zeiss Sonnar optisch ontwerp. De lenselementen zijn gemaakt van speciale glassoorten en ontworpen om superieure beeldkwaliteit te garanderen. De ZEISS Batis 85mm f/1.8 is een bijzonder goede keuze voor trouwreportages en portretten, door de mogelijkheid om de hoge lichtsterkte te benutten voor creatieve manieren om het hoofdonderwerp vrij te maken van de achtergron... Meer informatie

geen

De ZEISS Batis 85mm f/1.8 is een gematigd tele-objectief, ideaal voor portretten, opgebouwd uit 11 lenselementen in 8 groepen en gemaakt naar het befaamde Zeiss Sonnar optisch ontwerp.

Artikelomschrijving

De ZEISS Batis 85mm f/1.8 is een gematigd tele-objectief opgebouwd uit 11 lenselementen in 8 groepen en gemaakt naar het befaamde Zeiss Sonnar optisch ontwerp. De lenselementen zijn gemaakt van speciale glassoorten en ontworpen om superieure beeldkwaliteit te garanderen. De ZEISS Batis 85mm f/1.8 is een bijzonder goede keuze voor trouwreportages en portretten, door de mogelijkheid om de hoge lichtsterkte te benutten voor creatieve manieren om het hoofdonderwerp vrij te maken van de achtergrond. De negen bladen van het bijna ronde diafragma zorgen voor een zeer fraaie Bokeh. Dankzij de ingebouwde optische beeldstabilisatie kan de ZEISS Batis 85mm f/1.8 opnamen maken onder de meest uiteenlopende moeilijke lichtomstandigheden.

 

Kenmerken

  • Brandpuntsafstand: 85 mm
  • Lensopbouw: 11 elementen in 8 groepen
  • Beelddiagonaal: 29°
  • Lensvatting: Sony FE-Mount
  • Diafragmabereik: f/1.8 - f/22
  • Minimale scherpstelafstand: 80cm
  • Filtermaat: 67 mm
  • Afmetingen: Lengte 105 mm x Diameter 78 mm
  • Gewicht: 475 gram

 

Design
Een objectiefontwerp met betrekkelijk weinig glas-naar-lucht-oppervlakken, bedacht door Dr. Ludwig Bertele bij ZEISS in 1930, voor het bieden van de voor die tijd meest lichtsterke objectieven voor 35 mm kleinbeeldfotografie met een maximum van f/1.5 en een goede controle van de flair. Hier komt ook de naam vandaan, er zit het Duitse woord voor zon in, 'Sonne', het symbool van de ultieme helderheid.
Sonnar met 11 lenselementen in 8 groepen

 

Soepele en betrouwbare autofocus
Voor het ontwerp van het autofocus-systeem is een buitengewoon nauwkeurige verschuiving van bepaalde objectiefgroepen noodzakelijk. Het scherpstellingssysteem van ZEISS objectieven is ontworpen voor een robuust en soepel autofocusmechanisme met de best mogelijke beeldvormingsprestatie.

 

Veelzijdig full-frame objectief
Het krachtige objectief voor het spiegelloze full-framesysteem van Sony voldoet aan de hoogste eisen. Ondanks het compacte ontwerp komt de beeldvorming aan de verwachtingen van professionele fotografen tegemoet.

 

Optische beeldstabilisator
De optische beeldstabilisator zorgt voor scherpe en stabiele beelden bij slecht licht. In combinatie met de eigen OIS van de camera, heeft u de voordelen van beide systemen. Aangezien ISO-waarden niet hoeven te worden verhoogd om voor slecht licht te compenseren, beperkt deze functie ook digitale ruis in de afbeelding.

 

Robuuste en weerbestendige metalen constructie
Door de antistof- en antispetter- eigenschappen is het objectief perfect geschikt voor kritische omstandigheden buiten. Tevens is het ontworpen voor vele jaren intensief gebruik.

 

Innovatief OLED display
Nu kunt u voor het eerst nauwkeurig de focusafstand en scherptediepte aflezen op het OLED display op het objectief, eenvoudig en intuïtief. Vooral bij slecht licht - gegarandeerd altijd zeer goed leesbaar.

 

Schrijf je eigen review
Je reviewed:Zeiss Batis 85mm f/1.8 Sony FE-mount

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice