• Home
  • Zeiss Loxia 35mm f/2.0 Sony FE-mount demo

Zeiss Loxia 35mm f/2.0 Sony FE-mount demo

Normale prijs € 1.034,01 Speciale prijs € 930,60
Op voorraad
SKU
2000000043463
Artikelomschrijving

ZEISS ZM objectieven voor de Leica M camera's zijn al jaren zeer populair bij niet alleen Leica, maar ook bij talloze Mirrorless camera's van Sony, Fujifilm en Olympus/Panasonic gebruikers. De compacte bouw, mechanische en optische hoge kwaliteit en de fraaie Bokeh maken ze zeer creatief inzetbare objectieven. Door de dikke beschermlaag op de sensor van de Sony camera's kon er echter niet alles uit het ZEISS ZM objectief gehaald worden. Met de komst van de Full Frame Sony A7 serie heeft ZEISS... Meer informatie

geen

ZEISS ZM objectieven voor de Leica M camera's zijn al jaren zeer populair bij niet alleen Leica, maar ook bij talloze Mirrorless camera's van Sony, Fujifilm en Olympus/Panasonic gebruikers. De compacte bouw, mechanische en optische hoge kwaliteit en de fraaie Bokeh maken ze zeer creatief inzetbare objectieven.

Artikelomschrijving

ZEISS ZM objectieven voor de Leica M camera's zijn al jaren zeer populair bij niet alleen Leica, maar ook bij talloze Mirrorless camera's van Sony, Fujifilm en Olympus/Panasonic gebruikers. De compacte bouw, mechanische en optische hoge kwaliteit en de fraaie Bokeh maken ze zeer creatief inzetbare objectieven. Door de dikke beschermlaag op de sensor van de Sony camera's kon er echter niet alles uit het ZEISS ZM objectief gehaald worden. Met de komst van de Full Frame Sony A7 serie heeft ZEISS besloten om een geheel nieuw ontworpen objectievenserie te maken speciaal voor deze camera's. De ZEISS Loxia 2.0/35 en 2.0/50 objectieven zijn uniek voor Sony bezitters in kwaliteit en functionaliteit. De scherpstelling is handmatig met een zeer ruime scherpstelslag, het fraaie ronde diafragma is omschakelaar naar traploos en een o-ring zorgt voor een goede afdichting. Voor creatieve foto- en videografen is het ook ideaal dat er nu een diafragmaring en afstandschaal op het Loxia objectief te vinden is. De ZEISS Loxia 2.0/35 heeft de unieke 'de-click' functie en biedt filmmakers de mogelijkheid om het diafragma traploos en soepel aan te passen. Tot slot zorgt een elektronische koppeling voor inschakelen van een AF hulp, pixel peeking en exif informatie.

Dit betreft een onbeschadigd demomodel met volledige garantie.

 

Kenmerken

  • Brandpuntsafstand: 35 mm
  • Lensopbouw: 9 elementen in 6 groepen
  • Beelddiagonaal: 63.02°
  • Lensvatting: Sony FE-Mount
  • iafragmabereik: f/2.0 - f/22
  • Maximale afbeeldingsmaatstaf: 1:5,8
  • Filtermaat: 52 mm
  • Afmetingen: Lengte 66 mm x Diameter 62.1 mm
  • Gewicht: 340 gram
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Zeiss Loxia 35mm f/2.0 Sony FE-mount demo

Vraag & antwoord Service:

Neem contact op met onze klantenservice